Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Sluchátka » Sennheiser HD555 - opravy a úpravy.

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [3]

Téma: Sennheiser HD555 - opravy a úpravy.

Zdravím,

Mám dotaz na všechny majitele Sennheiser HD555. Před nedávnem jsem opravoval jedna tahle sluchátka. Při té příležitosti jsem chtěl opravit i prasklinku která vzniká téměř na všech kusech. Vzniká samovolně na plastu který drží mušle.

Sluchátka jsem rozebral, prasklinky zalepil kvalitním lepidlem, zakytoval, zabrousil, plnič, barva atd. Po prasklinkách ani stopy. byl sem nadšen, ovšem jen do chvíle kdy jsem sluchátka zase složil. Tušil jsem, že problém bude někde v konstrukci přiléhajících dílů a myslel jsem, že když díly sešroubuji s "citem" nebude problém, byl. Po zacvaknutí zadní stěny držáku mušle se prasklinky objevily okamžitě znovu. Problém jsem tedy identifikoval jako příliš veliký přesah zadního dílu.

Můj nápad je vymezit vůle mezi těmi plasty a možná je i zalepit napevno k sobě. Problém pak bude s nulovou možností cokoli dalšího opravit a protože jsem už jednou musel přepájet vnitřní kabílek napadlo mě, že nejlepší by bylo vyměnit ho dokud to půjde a nejlépe za něco nezničitelného. Otázkou je za co.

Zkoušel opravovat/upravovat tahle sluchátka někdo s místních kutilů ?

Díky za odpověď.

Re: Sennheiser HD555 - opravy a úpravy.

ja to mám stiahnuté sťahovacou páskou, aby sa praskliny nezväčšovali

Re: Sennheiser HD555 - opravy a úpravy.

praskliny v plastoch sa stopnú tak že sa na koniec praskliny navrta diera príslušného priemeru ,potom sa už nebude šírit .

Web

Příspěvky [3]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Sluchátka » Sennheiser HD555 - opravy a úpravy.

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£