Téma: Onkyo TX-7720

Dobrý den pánové.

Chtěl jsem se zeptat, co víte, nebo co říkáte na zesilovač Onkyo TX-7720. Máte o tomto zesilovači nějaké informace ? Nemohu o něm nic najít. Je mi nabídnut k prodeji a nevím, zda to má smysl. Doposud jsem poslouchal na skládačkách typu TDA2005, takže věřím, že vše ostatní bude proti stavebnicím jako perla v uchu.

Kolik mám za takový stroj nabídnout ? Nevím jak se tyto předpokládám staré stroje pohybují. Ještě mě zajímá zda znáte nějaké parametry tohoto stroje a zda má tento stroj i dálkový ovladač.

Co od toho čekám ?
Chci poslouchat na alespoň trochu slušné úrovni běžnou muziku u televize a případně využít i vstup z PC. Samozřejmě vše za rozumné peníze

Jaké mám nároky ?
Chci zesilovač za rozumné peníze abych ho mohl využit na provoz stavěných beden. Chtěl bych, abych na něm mohl minimálně provozovat dva přední sloupy, dva zadní efekťáky a sub. Center je výhodou. Představu o výkonu mám takovou, že by mi mohlo stačit snad 60W na sloupy a 40W na efekt. U zesilovače tohoto typu bude asi potřeba aktivní sub, že. Nepředpokládám, že umí zesílit i signál pro pasivní subwoofer.

Co tímto železem budu krmit ?
Adekvátně k novému zesilovači si chci postavit nové bedny. Do doby, než stavbu dokončím tím budu krmit dvě bedny s ARV 89/4 a ARN 5614/4, které stejně za moc nestojí.

Ještě se mi nabízel SONY STR-DB780 QS.....

Co radíte. Mnohokráte děkuji
Vojtěch Peterka