Re: Dálníční známky

No já chodím na brigádu abych měl aspoň něco, není to špatný kauf a v mém okolí jedna z nejlépe placených brigád... Sklizeň chmele, cca 65kč/hod, ale ono se to dorovná tím, že se maká 14 hodin denně 7 dní v týdnu. Na severu čech je největší nezaměstnanost a když tady někdo sežene brigádu nad 70 kč/hod tak je bůh... Tady je vlastně každý 9. člověk bez práce, takže lidi jsou rádi že mají aspoň nějakou korunu.
Jsou to strašné rozdíly. Jezdil jsem dělat minulý rok na ten nový pražský obchvat a ve funkci "přidrž plech a puč drát" jsem měl 110kč/hod.

Jurawood: Těmi podnikateli v předešlém příspěvku co mají víc jak 20 tisíc jsem myslel všechny co mají živnosťák, takže to jsou podobná povolání jako říkáš ty, ale pokud jsi pod někým zaměstnaný, tak je to otřes... Pokud už je někdo bohatší a je zaměstnaný v továrně, tak zákonitě jede ještě v něčem jiném... Různé krádeže, ať už z práce, nebo cizího majetku (autorádia atd), nebo dealerství, pašování. Předminulý rok České dráhy likvidovali některé koleje na nádražích, upozorňuji že se našli lidi, kteří ukradli i ty kolejnice, které byli narovnány na nádražích, pro představu 1cm koleje má 1kg, takže metr váží metrák. Jedna kolejnice má minimálně 10 metrů, takže nikomu dosud nedošlo jak mohli z nádraží obestavěného baráky bez hluku odnést tunové kolejnice big_smile.

Web

Re: Dálníční známky

Stačí se podívat na Úřady práce za kolik nabízejí práci ...

Web

Re: Dálníční známky

Konec pčíspěvku #41: Pět předstírajících, že jim ve Felicii combi došel benzín, provléklo desetimetrákovou kolejnici pravými předními a pátými dveřmi, a v tichu noci ji táhli dál. Nebo dvě dvoukolové káry, každá vezla 500 kg. Logistická úloha stvořená pro nerozum a nejdivočejší fantazii ... třeba.