Re: Multimedialní centra

Chci taky zkusit Sygic. Celkem mě prudilo, že jsem musel včera do androidu stáhnout souborového manažera, založit gmail, prokousat se přiblblým postupem jak mám postupovat... Nakonec se rozhoduji mezi betaverzí a ostrou/trial na 7dnů. Měla by fungovat bez datového přenosu smile  Jak to vyzkouším (za týden jedu do rakous a aspoň na cestu tam, bych to chtěl vyzkoušet), tak mohu poreferovat.

Re: Multimedialní centra

Sygic je dobrá navigace, i když mě párkrát navigovala dost přiblblou trasou.
Příklad: jezdím každý den do práce asi 40km a TomTom i IGo mě vždy navigovali přesně tou cestou, kudy normálně jezdím. Pouze Sygic si v jednom místě vždycky usmyslel, že bych to mohl vzít oklikou, jelikož je trasa o asi 500m kratší. Už ho ale nezajímalo, že je tam hustá zástavba s 50km/h, kdežto moje trasa je sice delší, ale rovná a s 90km/h. Jiné navigace tohle neřešily, Sygic ano. Ale to bylo snad jedinné zaškobrtnutí.

Zpět k multimediálnímu přehrávači. Dneska si jedu vyzvednout Minix Neo X5. Zvědavost zvítězila a strach ze špehování fakt nemám. Ono už ani není co víc špehovat smile Dám Vám vědět jak ta mašinka chodí wink