Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » PA a zvukařina » CROWN I TECH IT

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [6]

Téma: CROWN I TECH IT

Jaké máte zkušenosti s touto řadou? Dáva opravdu uvedený výkon a  damping factor 5000? ......

(upravil ondra Ch 10. 5. 2011 12:33)

Re: CROWN I TECH IT

Činitel tlumení 5000? to znaméná výstupní impedance toho zesu je 1,6 mOhm........ :)zde něco nesedí...

Web

Re: CROWN I TECH IT

To určitě není měřené za výstupním filtrem, nenech se nachytat na takové marketingové bláboly, spočítej si, jaký bude činitel tlumení na konci kabelu (20 m kabelu, 4 ohmová zátěž, 2*4mm2) - budeš rád, když se dostaneš na 50.
Někdy se to může hodit, ale já nemám dspčka na koncích rád, když jsem si chtěl u iteka nastavit větší zisk, asi jsem něco špatně zmáčknul a přestal hrát jeden kanál - zatracená mašina, už ji nechci ani vidět.
http://www.audiotek.cz/ATK/show.asp?cat … mp;lang=cz  za katalogové ceny zřejmě neprodejné, ale máš-li výhodnou nabídku, proč ne, je to jiná káva než XTíčka.

Re: CROWN I TECH IT

Asi 5-6 let zpátky jsem byl na nějaké předváděčce crownu s jbl a oni vysvětlovali odlišnost I-techu od jiných PWM tím, že nějak dostávají back-EMF z reaktivní zátěže reproduktoru zpět do zdrojových kondenzátorů a nemusí se protopit na výkonových transistorech. Asi tam budou i další fóry, zkuste pohledat na Crownu nebo na patentovém úřadě, třeba to tam bude vysvětlený. Zesilovačům nerozumím, ale byly to pro mě fakt neuvěřitelný 8kW ve 2U a s diagnostikou jak v drahým autě. Bylo to vyvíjený pro větší firmy živící se pronájmem zvukové techniky a ne pro soukromníky. Jako funkční zkoušky tenkrát jeli šňůru s Prodigy.

(upravil moula 16. 5. 2011 2:06)

Re: CROWN I TECH IT

8 kW ve 2U? 18 kW v 1U je lepší poměr  http://www.powersoft-audio.com/en/produ … s/k20.html  samozřejmě můžeš namítnout, že to nedá nastálo, ale to crown taky.

Re: CROWN I TECH IT

Jo může být. Bylo to před 6 lety a tenkrát mi to tak samozřejmý nepřišlo. Smysl příspěvku byl, že ty zesilovače jsou řešený jinak, a že je možný, že to až takový marketingový blábol být nemusí. O smysluplnosti údaje DF si myslím to samé co ty.

Příspěvky [6]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » PA a zvukařina » CROWN I TECH IT

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£