Téma: Jak na PHP do MP3?

Mám několik písniček ve formátu PHP a nechce mi to hrát v autě. Ví někdo o nějakým jednoduchým konverteru do MP3?

A ještě jedna věc. I když moje rádio umí WMA, nepřehraje mi je z flashky. To mi hraje jen na PC po stáhnutí jakýsi licence, nebo co mi to vnutilo. Když jsem chtěl konvertovat WMA do MP3, program se bloknul a házel mi nějaký odkaz na windowsácký konverter, či co. Takže opět stejná otázka a to jestli máte někdo typ na jednoduchý fungující konverter z WMA do MP3

Re: Jak na PHP do MP3?

Nejjednodušší konventor audio formátů je Xrecode (http://xrecode.com/), který umí:  mp3, mp2, wma, aiff, amr, ogg, flac, ape, cue, ac3, wv, mpc, mid, cue ,tta, tak, wav, wav(rf64), dts, m4a, m4b, mp4, ra, rm, aac, avi, mpg, vob, mkv, mka, flv, swf, mov, ofr, wmv, divx, m4v, spx, 3gp, 3g2, m2v, m4v, ts, m2ts, adts, shn, tak, xm, mod, s3m, it, mtm, umx, mlp to m4a, alac, ape, flac, mp3, mp4 (using NeroAAC), ogg, raw, wav, wav(rf64), wma, WavPack, mpc, mp2, Speex, ofr, ac3, aiff, tak and Shorten formats.
Ale protože PHP není klasický audioformát, mezi nimi není.

Re: Jak na PHP do MP3?

Pokud nejde o duplicitu, tak si neumím představit hudbu v PHP smile Není to nějaká mejlka?

Re: Jak na PHP do MP3?

to bude dáky restrikčný formát, zahoď to

Web

Re: Jak na PHP do MP3?

No PHP nie lenže nie je klasický audio formát, ale to nie je vôbec audio formát (resp. to nie je kontajner pre audio). Rád by som si pozrel jeden taký súbor. Nevieš  niekde jednu skladbu zavesiť?
A to s WMA zrejme bude mať niečo spoločné s DRM, to ja riadny humus... Ale žiaľ neporadím ti ako sa ho zbaviť, jednak by to mohlo byť označené sa šírenie warezu a jednak neviem ako na to smile

Re: Jak na PHP do MP3?

php v autě hrát nebude
http://www.ehow.com/how_5679617_play-so … g-php.html

Re: Jak na PHP do MP3?

už se mi stalo, že si člověk stáhnul soubor s velikostí mp3 který měl koncovku .html nebo .php , pomohlo přejmenovat koncovku na .mp3  přes total comandera.

" Vědět a znát to každý by chtěl, ale učit se nechce ... "

Web

Re: Jak na PHP do MP3?

Zkus FormatFactory, ten umí neskutečné věci, dokonce i některe soubory, které nemá uvedeny na seznamu podporovaných (pokud se ti v okně Přidat soubor nic neobjeví, navol ve spodní rozbalovačce Soubory typu položku Všechny soubory. Mě to tak zafungovalo i na mně neznámy soubor. Ale bylo to video.).

Re: Jak na PHP do MP3?

Díky kluci, zkusím co půjde...