Téma: QSA 1000

Zdravím.Prosím o radu ohledně zvukového aparátu.Mám možnost zakoupit za cenu cca 10-12 tis. starší aparát ve složení zes. QSA 1000,rep.RH SOUND 15/2/400P+příslušenství.Včeraj jsem měl možnost na tomto aparátu odehrát večer moderní hudby a zvuk mi přišel docela v pořádku.Hlasitost jsem měl na cca 70% výkonu zesilovače.Další využití tohoto aparátu by byly občasné akce typu diskotéka v menších prostorách(restaurace,bary apod.Prosím tímto o názory a zkušenosti s těmito komponenty.Díky.

Re: QSA 1000

Nevím co se rozumí tím příslušenstvím, ale ty pseudosatelity se dají pořídit nové na 7000/2ks
http://www.muzikant.cz/zvuk-a-nahravani … -56666.php
QSA 1000 je opravdový průser za který chceš zaplatit 3000 - 5000.
Za tyhle peníze se dá pořídit spolehlivější bazarový stroj.
Pokud máš pocit že jsem ke QSA až přespříliš kritický, protože jsem jich repasoval už asi 13, tak zkus vyhledat nějaká vlákna na tomto fóru. Moc chvalozpěvu asi nenajdeš.

Re: QSA 1000

RH sound=jeden z největších PRŮSERŮ na trhu. Basák stojí za hovno, má malou citlivost a celkově...Výškáč piezo za 30Kč... Bedna z lisovaný rejže..Vyhozený peníze. Zvuk šílenej..
Zesilovač N.C. Vřechno vokradený, poddimenzovaný, žádný ochrany, nesymetrický vstup (?!!) ... Vyhozený peníze. Až to shoří, což je docela běžné, vzhledem k absenci ochrany výstupu proti ss půjde kukat i bedna(basák). Výborná investice!

Web