Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Koutek pro začátečníky » Pioneer Repro + Zosilovac / Receiver

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [6]

(upravil arnie 12. 2. 2011 18:34)

Téma: Pioneer Repro + Zosilovac / Receiver

Caute,
nakolko sa moc nevyznam v tychto zariadeniach potrebujem od vas pomoct. Chcem si kupit repro k TV, avsak sa mi dostala info, ze ak nie su aktivne potrebujem aj zosilovac. resp.asi potrebujem v kazdom pripade ked si kupim vykonne repro.

chcel by som si kupit tieto repro napr.: http://www.alza.sk/pioneer-cs-7070-cerne-d171929.htm
alebo http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- … id=1002865
alebo http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- … id=1025686


pozeram k tomu napriklad takyto receiver: http://www.alza.sk/onkyo-tx-sr508-cerny … .htm#popis

pozeram sa na zle komponenty ? kombinujem ich zle ? je ten receiver dostatocny k tym repro ? alebo ma zbytocne funkcie ? alebo radsej by ste zvolili ine repro ? (mozno inu znacku)

Repro + zosilnovac kupujem k TV do bytu. neviem ci je vykon malo alebo vela, ale ide mi skor o kvalitu zvuku ako o intenzitu. chcel by som mat krasne basy, vysky, stredy .. hudba,filmy ale nemusi duniet cely byt.
rozmyslal som nad kupou radsej 2x 3 pasmove repro aj kvoli miestu okolo tv ... ako nad 2+1. urcite nechcem viac repro, maximalne 2+1 (preferujem 2)

V kazdom pripade, snazim sa dostat do rozpoctu 800 Eur ~ 20 000 Czk (samozrejme uvitam tipy, ak to aj presiahne sumu a bola by to rozumna kupa za peniaze navyse)

Re: Pioneer Repro + Zosilovac / Receiver

K čemu sedmi kanálový receiver když chceš stereo? U těch repro neočekávej slušný zvuk, stojí málo peněz. I když by ti to teď mohlo vyhovovat tak je to cesta do pekel(nevím na co jsi zvyklí).

Projdi bazar a nebo pokud požaduješ záruku(bazar 1 rok, nové 2 roky) tak napiš na hifibazar.cz ať ti udělají nabídku, mají velice slušné ceny a i když na stránkách nic mít nebudou tak jsou schopni ti sehnat co potřebuješ.

(upravil arnie 13. 2. 2011 0:51)

Re: Pioneer Repro + Zosilovac / Receiver

mas pravdu, zistil som ze staci stereo .. tak som nasiel nieco taketo:
http://www.alza.sk/onkyo-tx-8555-cerny-d162315.htm

ak by som k tomu nasiel nejake vhodne repro za 400-500 Eur, mozete poradit aspon znacku (ked uz nie model) ? nevyznam sa v tejto oblasti ..

Re: Pioneer Repro + Zosilovac / Receiver

Ten hifibazar jsem neradil jen tak, podívej se na jejich ceny. Ono jen tak poradit asi ani nejde, musíš si vybrat co nejlíp sedne tobě. Teď je tady v bazaru koncový zesilovač na modulech SMP250 za nějakých 6000kč, mít prachy už ho mám doma. K tomu slušný předzesilovač, přišetřit na repro a máš hifi na hooodně dlouho. Taky jsi nenapsal čím to celé chceš krmit, TV je jasná i když mi přijde že takový zes je k TV škoda a co k tomu máš/chceš(CD)?

(upravil arnie 13. 2. 2011 1:37)

Re: Pioneer Repro + Zosilovac / Receiver

ok, tak kuknem este raz tu stranku, iked mne tie skratky nic nepovedia smile

planujem cez siet pustat hudbu, filmy, serialy, koncerty z PC resp. sietoveho disku. pripadne z XBOXu, ale to velmi zriedkavo .. odporucas radsej nejake specialne zariadenie ? mne sa ten receiver paci, co som poslal naposledy link (v parametroch sa nevyznam, ale osobne si myslim ze to staci) a k tomu uz treba len repro .. staci mi poradit aspon tie dobre znacky resp. dobre modely v cenovej relacii okolo 10 000 kc .. dik

este som rozmyslal prepojenie zvuku cez opticky kabel z tv do receivra a odtial na repro (ak take prepojenie existuje a netrepem blbosti) ..

Re: Pioneer Repro + Zosilovac / Receiver

No já bych ti poradil HS dac, je to DA převodník tzn pc by ti stačilo, ale stojí kolem 5000 a navíc by ti jej musel někdo udělat. K tomu samozřejmě stále potřebuješ zesilovač. On ten receiver vypadá hezky, i papírové parametry budou slušné, ale průser je ten že zvukově to je na 90% průjem. Kdo ti v komerční sféře dneska prodá spolehlivý přístroj který má hodně dobrý zvuk za 10000 s  tím že do téhle ceny musíš započítat marže a daně.

Ale nejlepší pro tebe bude když napíšeš do toho hifibazaru, klidně jim hoď link na tuhle diskuzi, z toho by mohli poznat co potřebuješ. Hlavně si porovnej jejich ceny s konkurencí, znám 3 lidi co od nich nakupovali a jsou hodně spokojení.

Příspěvky [6]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Koutek pro začátečníky » Pioneer Repro + Zosilovac / Receiver

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£