Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Sluchátka » Prodejna sluchátek s možností poslechu

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [3]

Téma: Prodejna sluchátek s možností poslechu

Dobrý den . Myslím ,že jediná možnost jak si vybrat sluchátka ,bude jejich poslech a přímé srovnání. Ale kde???  Dočetl jsem se o obchodě v Brně ,ale i tam je tato možnost jaksi "nadstandardně" a omezená. Mám to nejblíže do Prahy ,ale protože se jedná o nákup snad jednou za život , udělal bych si letní výlet teba i do Vídně, kam se dá snadno a docela i levně zajet a ceny budou asi podobné.
    Mám zájem o něco s vyšší impedancí nad 200 ohm. Klidně i 600 ohm ,ale zkušenosti  s tím žádné. A vlastním uším ,když je mi zdrávo, ještě věřím   smile   .

Web

Re: Prodejna sluchátek s možností poslechu

A Headphones na Rokycanově ti v Brně nestačí??

Re: Prodejna sluchátek s možností poslechu

Uvidíme. Než se tam vypravím , napíšu své požadavky k poslechu . A nevím ,nevím zda  zrovna z těch 250ti a 600set ohmových sluchátek, bude něco volně k poslechu a POROVNÁNÍ na prodejně. Dneska se spíš berou ty s nižší impedancí. Důvod je asi jasný. Sluchátkové zesilovače  v přenosných přístrojcích.
Nejde o to ,zda stačí brněnská prodejna,či ne. Jde o tu né dnes zcela běžnou impedanci. A dost pochybuji,že si majitel může dovolit takový komfort ,mít k poslechu sluchátka ,která prodá jen sem tam, zda-li vůbec.

Web

Příspěvky [3]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Sluchátka » Prodejna sluchátek s možností poslechu

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£