Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 1 z 2)

Audioweb.cz » Sluchátka » Sennheiser HD 265 Linear

  Stránky: 1 2 »»»

RSS

Příspěvky [1 až 20 z 26]

(upravil Micro 13. 7. 2007 0:35)

Téma: Sennheiser HD 265 Linear

Prosím Vás má je tady někdo?? Mě se tyto sluchátka hrozně líbí, sice už poslouchám na sluchátkách méně ale i tak. Já mám Sennheiser HD 555 a chtěl bych vědět váš názor jestli má cenu přestoupit na HD 265. Vím že jsou uzavřená, takže toto mi sdělovat nemusíte...Líbí se mi na nich ta cena a myslím že ty HD 555 přehrajou, jen aby mi to ještě nedko potvrdil...:P

(upravil BlackRider 13. 7. 2007 1:24)

Re: Sennheiser HD 265 Linear

Bál bych se charakteristickýho zvuku zavřenejch sluchátek. A navíc zavřený od Sennheiseru nemusím. HD555 mám taky, ale odstupem času mě nějak nenadchly. Čekal jesm od nich víc.

Web

Re: Sennheiser HD 265 Linear

No jako ty HD555 hrajou moc pěkně, ale už by to zase chtělo jít o kousek výš... myslím že i když jsou uzavřený tak hrají velice dobře no... Já jsem je jednou měl na palici, ale je to už minimálně 4 roky takže už si to nepamatuji a v té době jsem se ani nestaral o to, co na hlavě mám.

Re: Sennheiser HD 265 Linear

Ne každému se zvuk uzavřených líbí (a taky si to třeba někde přečetli, že by se jim líbit neměl). HD265 jsou jen určené jinému spektru lidí. Osobně bych je hodnotil lépe než 555, ale už se nějaký ten pátek nedělají a už si je moc nepamatuju. Měl jsem před cca měsícem Lineary HD 250, byly skvělé, ale zaději mám z uzavřených Audio-Technicu ATH-A700/900.

Jestli je máš možnost vzít někde z druhý ruky za levno, klidně ber.

Jinak bych ti spíš doporučil uvážit, co ti na 555 vadí a vydat se tím (resp. opačným) směrem. (Na světě taky není jen Sennheiser.)

Re: Sennheiser HD 265 Linear

Nevím, kossy nesnáším už od přírody, AKG hrozný design na přenášení někam katastrofa, Beyrdynamic se mi líbí. Ano mám možnost je koupit nové, ale za velice slušné prachy...

(upravil Lachim 13. 7. 2007 23:32)

Re: Sennheiser HD 265 Linear

Tak čirou náhodou jedny HD 265 linear mám a nedám na ně dopustit. Hrajou bezvadně,jak basy tak středy a vejšky jsem lepší neslyšel. POrovnával jsem to s jedněma AKG (tipu nevim,nějaký studiovky za cca 5000) a Soňákama (taky nevim,ale borec se chlubil,že stály 4500). Obé propadlo. A to že jsou uzavřený beru jako plus. Já je i proto kupoval. Mám 2+1 a počitadlo v obyváko-ložnici a když si nasadim sluchadla na uši....... Děti tady běhaj,otvíraj pusinky a taťka se usmíváááááá a kroutí na všechno,že jako jo (to jsem nejzranitelnější wink


PS: jo,a jsou děsně pohodlný. Ty novější "MUŠLE" od Sennheiserů mi moc neseděly

(upravil BlackRider 13. 7. 2007 23:47)

Re: Sennheiser HD 265 Linear

Micro, 555 jsou otevřený. Kossy taky nemám rád. AKG jsou fakt škaredý. Takže tak nějak začínám šilhat po HD 650. smile

Lachim> 555ky ani nevíš, že máš na hlavě. wink

Web

(upravil Lachim 14. 7. 2007 1:22)

Re: Sennheiser HD 265 Linear

Nemůžu soudit, 555-ky jsem neslyšel,na hlavě neměl. Ty vypadaj trochu jinak,než ty řady,co se dělaly před tím. Ty ale seděly dost mizerně. Ty Lineary ale můžu mít na lebeni třeba celej den.


Jo,uzavřenek bych se nebál,ale podle mě jsou dobrý až ty dražší modely. Slyšel jsem levnější AudioTechnicu a nic moc teda. Asik se to hůř navrhuje - dělá

Re: Sennheiser HD 265 Linear

takže ty HD555 o tom že jsou otevřený samo vím...:D až tak úplně blbej nejsem...:P Ty HD 265 mě opravdu hrozně lákají...Jinak taky pošilhávám po tom stejným ale lepším což jsou HD595... na hlavě mi sedí opravdu perfektně, až na to že mi vždycky zničí účes...:-) (haha tak jsme se zasmáli). Teď  mám ovšem takové výdaje díky audiu, že nevím jestli se mi podaří ty HD265 koupit bez tohož aniž bych prodal ty HD555, nechcete je někdo??? Mám k nim i krabici, jelikož mám raději bedny , tak jsou velice málo použivané...Těch uzavřených se přeci jen trošku bojím to je pravda, ale zkusit se má všechno. Kdyžtak by byly prodeji i ty HD265..:-)

(upravil BlackRider 14. 7. 2007 8:49)

Re: Sennheiser HD 265 Linear

Sorry, Micro. Já sem myslel, že myslíš, že jsou uzavřený... big_smile
Frank měl o  ty 555 zájem wink

Web

Re: Sennheiser HD 265 Linear

Přechod "jen" 555->595, tedy jen o jeden model, se mi nezdá až tak efektivní investice. Když už tak rovnou na nějaký špičový model daného výrobce. Lepší je často počkat (sluchátka zpravidla na ceně nezrácejí), došetřit a vynechat nějaký ten "mezistupeň".
Obecné pravidlo: sluchátka je potřeba slyšet, ne o nich číst.

AKG s dizajnem je věc vkusu, na přenášení jsou podstatně odolnější než Senny (s drátovým mostem jdou dělat psí kusy) a taky se nedají nijak "zmešit". Na přenos jsou výborné Grado (jdou "naplacato").

Re: Sennheiser HD 265 Linear

Bohužel myslím že málo z nás má možnost vyzkoušet všechny sluchátka který by chtěli... někdy je to prostě skoro nemožné...myslím že 595 jsou o hodně lepší než 555, Akg asi nee... Možná Beyrdynamic a když se 555neprodají tak nic no...

Re: Sennheiser HD 265 Linear

595 jsou za ty prachy luxusní. I když já momentálně slintám po AKG K271, ty se mi projevem moc líbily smile
Chtěl bych si někdy vyzkoušet ty elektrostatický Staxy, achjo, ta cena..

Web

Re: Sennheiser HD 265 Linear

Nějak pořád nechápu ten problém se zkoušením. To už neexistují obchody, které mají něco na skladě? Nebo už v nich nakupovat není náležitě in?

Pak klidně někdo porodí větu, že AKG nejsou dobré, beyer snad jó... A to na základě nějakého čtení a nikoliv poslechu? Brrrrr

Re: Sennheiser HD 265 Linear

bohužel dnes je málo obchodů kde mají tyto HD265 chápeš???? Nechápeš?? Mám to vysvětlit jinak??,Tento typ už se neprodává...

Re: Sennheiser HD 265 Linear

Micro má recht,kupoval jsem je před drahně lety (cca 5-6) a to už končily. Vůbec se divim,že ještě jsou. Asi byly dost dobrý a nějaký přidělali. Kupoval jsem je za 4500,-Kč

Re: Sennheiser HD 265 Linear

Ach jo! To že se HD265 už nedělají jsem ti snad psal už před pár dny! Dělají se snad jiný modely. Když chceš HD265 někde z ebaye tak si je hold nevyzkoušíš a nebo ti je umožní vrátit.

Nepřidělali, prostě starý zásoby či druhá ruka.

Re: Sennheiser HD 265 Linear

Dobrý večer páni.
Nechem zakladať nové vlákno, preto to dávam sem.
Už dlhšiu dobu si plánujem kúpiť nieæo na uši aby mi nebolo doma zima smile. Keďže nemám na ohrievanie celého tela (repro), tak mi neostáva nič iné ako slúchadlá (aj tak väčšinou počúvam pri pc...). Blížia sa vianoce, takže sa mi čas na sebauspokojenie kráti.

Premýšľam nad kúpou slúchadiel Grado SR 325i
http://www.headphone.com/products/headp … r-325i.php
a Sennheiser HD 650
http://www.headphone.com/products/headp … hd-650.php
(charakteristiky sa dajú rozkliknúť)
Má niekto z Vás skúsenosti s týmito ucho-reprákmi? Ktoré by ste brali?

furious: Platí tá ponuka pána Hanzela z hi-end 2008 ohľadom super extra podpultovej ceny?? smile

Ďakujem za každý príspevok.

(upravil Duwenbleidd 5. 12. 2008 1:52)

Re: Sennheiser HD 265 Linear

Já mám velmi dobrou zkušenost se Sennheisery HD580, které mají pouze minimální rozdíly oproti HD650. Příjemný neunavující zvuk, dobře sedí na hlavě a taky nejsou tak přísné na chyby nahrávek. Rozhodně nepodceňuj zdroj, sluchátkový zesilovač zde není na ozdobu. A když už jsi z Prahy tak určitě nemáš problém si je vyrazit někam poslechnout. Ještě bych na tvém místě uvažoval o AKG 701(702), do nich bych šel teď. Ke gradu sympatie nemám.

Edit: Asi by bylo lepší z toho udělat samostatné téma. Takhle je to dost matoucí

Re: Sennheiser HD 265 Linear

Povinnou četbu na téma sluchátka http://www.cdprehravace.wz.cz/sluchatka/zebr.htm jsi absolvoval? wink

Příspěvky [1 až 20 z 26]

  Stránky: 1 2 »»»

Audioweb.cz » Sluchátka » Sennheiser HD 265 Linear

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£