(upravil HANZVELKY 18. 4. 2010 9:03)

Téma: Skoda Superb

Dobry den v aute mam radio skoda symphony na cd a pristrojek ktery se napoji misto mnenice cd stoji 3000kc coz se mi zda moc radeji bych dvoudinove radio s obrazovkou na mp3 a dvd avsak chtel bych aby byl pouzitelny na ovladani na volante a orig radio ktere jsem nasel stoji 5000kc nedalo by se tam vsadit nektere s beze prodavanych radii? myslim zdali to neni nejaky standartni konektor pro pripojeni toho ovladani volantu?mate nekdo zkusenost?

jinak jeste dotaz hodne lidi z oboru zvuceni mi doporucovalo reproduktory herz misto puvodnich pokud by radio nemnelo dostatecny vykon pro repra musel by byt zesilovac a pokud ano kolik by vyslo kdyby byly zesilovace primo ve dverich? myslim monobloky?

Re: Skoda Superb

HU s DVD, LCD apod. za 5tis. ? Jaká značka ? Redukce pro ovládání z volantu jsou také dost drahé ( běžně 2-3tis. ), takže si moc nepomůžeš. Můžeš zkusit zjistit zde: http://stualarm.cz/ . Spíše koupit rádio, které má ovládání na volant v balení, případně jde dokoupit.
Instalovat monobloky do dveří by bylo náročné a drahé. Volil bych rozumný 4 kanál ( do budoucna pro sub ) a pokud to je možné, nainstalovat ho např. pod sedadlo spolujezdce. Budu takto řešit  ( pokud to půjde ) Škodu Octávii 2 RS.
Značka reproduktorů závisí na tom, co posloucháš a jaký máš rozpočet. Počítej také s úpravou dveří ( tlumení, MDF kroužky ), to cenu navýší o další cca. 2tis.

Web

Re: Skoda Superb

origo od skody z aukra!chci origo ovladani z volantu takze budu muset sahnout hloubeji do penezenky a koupit origos!:(
ja jsem prave nechtel montovat zadny zes do auta avsak jina moznost nezbude pac autoradio origo ma malej vykon.rad posloucham hudbu nahlas mam macaudio 4050attack coz se mi zda celkem slusne avsak chtel bych jej umistit aby nebyl videt! otazkou je kam!dverni uprava mne zatim tolik netizi pac bych nejprve poresil audio soustavu jako takovou a pak montaz!

Re: Skoda Superb

Tak zakoupil jsem can-bus adapter na pripojeni autoradia pioneer ale je mozno nan napojit i sony ale ja volim znacku pioneer.moc se v tlumeni nevyznam budu delat poprve

1. jaky material mi doporucite v porovnani cena = kvalita?

2. jake reproduktory i predni i zadni dvere plus vysky na autoradio o vykonu pioneer MOSFET 50 W x 4  kde bude v kufru aktiv sub (musi se vymenit stavajici kabelaz k reproduktorum nebo neni zapotrebi? )

3. jaky si poridit sub zase cena = vykon

4. celkova cena nechci hned vse od razu pekne postupne jinak chci investovat max 12 000Kč

(upravil Lukáš33 23. 9. 2010 20:20)

Re: Skoda Superb

Jestli chceš aby to hrálo,tak na to musíš jinak.U skoro veškerých osobákú je problém jak jsou umístěny repra v předu ve dveřích.Jde o to že jsou nízko a hrají někam do nohou.Já to ted řeším v autě a budu předělávat polstrování dveří,kde bude jen basák a nahoře v rohu u slopku budu mít malý střed.+vejšku.Jenže hrabat do superba,to chce šikovné ruce.
Je tu ještě spoustu otázek co by i ostatní potřebovaly vědět.rozměry subu atd.
Já mám zesilovač pod sedačkou,je to sikovný místo,nepřekáží to a navíc si múžu stělovat i za jízdy.
Sub chceš aktivní nebo pasiv a k tomu zes?

Re: Skoda Superb

Něco o tlumících materiálech: http://zdarma.webprovas.com/~kudlacek/j … o/tlumeni/

Úprava dveří: http://zdarma.webprovas.com/~kudlacek/j … roduktoru/

Do těch 12tis se nevejdeš ani s použitými věcmi. Místo zadních reproduktorů ty peníze investuj do předních. Zadní nejsou potřeba. Aktivní subwoofer neřeš. Kup co nejlepší komponentní repro dopředu, 4 kanálový zesilovač a subwoofer. Problém bude, že takto levný subwoofer nepůjde slyšet do kabiny. Superb bude určitě dobře utlumen.

Web

(upravil HANZVELKY 3. 10. 2010 23:06)

Re: Skoda Superb

tak dnes se mi dostaly pod ruky tyto repra Reproduktory HERTZ DSK 165.4 tak repra mam ted dal to tlumeni smile

snazim se jeste sehnat kama vedly origo kabely k zesu a kama vedly signalove kabliky.nemate doma nekdo fotky originalu?

Re: Skoda Superb

Mám kompletní schéma, tak přesně napiš co chceš vědět a já se pokusím ve volném čase? podívat se a odpovědět.