Anti:
Pouze jsem ti jen chtěl nastínit skutečnou realitu,(bedny jsem stavěl a dělal 25let z toho cca 10 do r 2017 na komerční úrovni pro třetí strany) s aktivama na bázi analogu i dsp se nadále denně setkávám v práci neb je profesně servisuju. Takže opravdu,ač tomu někdo věří nebo ne, což je mi dneska fakt uplně jedno,neb si na ničem z toho už dávno nezakládám, mam vcelku jasnou představu o čem to je a to na všech úrovních od pár tisíc za pár až po top modely za statisíce a vidím jak je to udělaný a hlavně také čím osazený. Teď ti to napsal opět Kocour,kterej takovej top projekt dělal z opravdu drahých měničů a realizoval ho aktivně jen proto že si to tak přál zákazník.
Já tě plně chápu, že tohle asi fakt moc nechceš slyšet, když ti nechtěně tím asi bourám virtuální hrady z písku,ale mým primárním záměrem ti bylo jen dobře poradit abys šel do co nejmenšího rizika ztráty času a financí při realizaci. Nevim jak klukům, ale mě určitě pak jak diskuse pokračovala už přišlo že o skutečnou radu tu už moc asi nejde. Tak mi prostě nepřišlo už smysluplný pokračovat a zabíhat do detailů když, vše tu bylo opakovaně řečeno minimálně v postech 47,48,,50,52,55,63,69,70,85,91,96,99 Problémem je spíš nepochopení pro jiné co nějaké bedny stavěli základních a samozřejmých věcí.
Nechci vůbec aby to vyznělo blbě,ale fakt nevim už jak jinak to mam napsat, abys pochopil že tudy pro tebe asi cesta pokud ti záleží na maximálním využití vložených prostředků s tvými možnostmi znalostmi a zkušenostmi prostě nevede. Jasně můžeš to nějak zplichtit,jako to co máš nyní,ale neočekávej zlepšení o kolik to bude dražší. Nakonec to budeš ty kdo to bude poslouchat. Ne nikdo jinej.
V DIY i továrně a asi nejen v hifi, to je při vývoji a realizaci:
Vo penězích nebo o čase a nebo o know How. Pokud jsou přítomny všechny tři, je tu potenciál na opravdu špičkovej výsledek.Pro slušnej jsou třeba alespoň dva ze tří. Pokud je jen jeden i to lze nějak udělat ač nejde čekazt zázraky ..... Dál myslím netřeba nic psát.
PC-DAC-ZESIK-Bedny=zvuk doma