(upravil bastl 19. 7. 2023 22:03)

Re: Udělené BANy

BV napsal:

2 antonio
Toto je OK?

Covid a "vakcíny" - podvod    Ukrajina - zkorumpovaná země, banderovci, nacisti    Žlutomodrý hadr - do České republiky nepatří

Alebo aj to je len názor, na ktorý má každý právo? hmm

Tak Covid a "vakcíny", to je už dnes snad jasný každýmu s funkčním mozkem. Ukrajina - zkorumpovaná země, banderovci, nacisti... vše nevyvratitelná pravda. Žlutomodrý hadr - do České republiky nepatří..... a docela často tu vlaje samostatně, což bylo donedávna(pokud se nezměnila definice stejně jako u definice vakcíny) bráno jako označení dobitého území, co dodat?!

(upravil dawsoo 19. 7. 2023 22:11)

Re: Udělené BANy

BV napsal:

2 antonio
Toto je OK?

Covid a vakcíny - podvod    Ukrajina - zkorumpovaná země, banderovci, nacisti    Žlutomodrý hadr - do České republiky nepatří

Alebo aj to je len názor, na ktorý má každý právo? hmm


Je to kouzlo nechtěnýho,ale snad poprvý co pamatuju co z našeho udatného soudruha BV vypad jednou taky nějakej pravdivej text.... to není názor ale tvrdá pravda. Asi to napíšu černou křídou do komína lol

1. Ano kovid vakcíny jsou prokázaný globální megapodvod se zfalšovanými nedostatečnými testy bez jakýchkoliv záruk a garancí bezpečnosti
2. Západní ukrajinci jsou banderovci a velmi aktivně se k tomu po celou i hlásí i s jejich fašistickými symboly a chováním k jiným národům na UA
3. Ten žlutomodrý hadr patří na ukrajinu a nikoli do čr,my máme poněkud jinou státní vlajku pokud tedy vím...

Bastl: byls rychlejší bejku lol

Není co dodávat...

Re: Udělené BANy

po ránu k snídani ještě jeden nepěkný "kriminální" názor : současná "vláda lidu" bezostyšně demonstruje naplnění skutkové podstaty tr. činu vlastizrada...v.u. projevy (kovid, UA) jsou jen podmnožiny-důsledky tohoto selhání, takže: jaká je predikce jejich dalších počinů?

Re: Udělené BANy

eficak, díky.

BV, to mi ještě spadá do svobody projevu, není to vyhrožování ani nenávist, takže právo na takový názor má a divím se, že mu - nebo snad asi lidem takto smýšlejících obecně - ho chceš upřít. Pokud ten podpis zneguješ a použiješ jako svůj, není problém. smile Jen nechápu proč na webu o audiu takový podpis... Jirkas no.

Re: Udělené BANy

Problém je, jak velký prostor dostávají dezinformace a naprosto nepodložené, zcela nekvalifikované názory. A jsou pro velkou část populace takzvaně snadno srozumitelné a lákavé. Naprostá paralela s argumentací při nástupu Hitlera nebo komoušů v roce 1948 tady. To je výsledek, milý Antonio.

Re: Udělené BANy

PMA,mohl by jste,prosím,uvést nějaké konkrétní příklady?
BV mi tu před časem např. tvrdil,že nacismus na Ukrajině je jen záležitostí malé skupiny lidí.Tvrdil to v době,kdy už jsme všichni věděli jaká je skutečnost.Problém je ten,že to bude tvrdit i dnes.A ještě větší problém je,že se z některých lidí "dělají" občané druhé kategorie,tak jak to tu předvádí Danhard.No a když toto trvá třicet let,důvěra je v háji a není na čem stavět.

Re: Udělené BANy

PMA napsal:

Problém je, jak velký prostor dostávají dezinformace a naprosto nepodložené, zcela nekvalifikované názory.

Jak je ovšem spolehlivě rozlišit a kteří lidi o tom budou rozhodovat? Myslím, že po zkušenosti posledních tří let vyšlo jasně najevo, že tak jednoduché to není a jací vzácní charakteři jsou vlastně u moci. Už třeba i to nedávné hlasování, ani jedna výjimka se nenašla. Riskovat zdvižený ukazováček a ztrátu členství, to chce koule.

(upravil dawsoo 20. 7. 2023 13:24)

Re: Udělené BANy

Problémem je že určitá typická skupina nejen tady chce opakovaně určovat druhým co ano a co ne a přitom rovněž zcela bez jakékoliv kvalifikace k takovým vyjádřením a navíc je vrcholem pokrytectví místo věcné argumentace jen potlačovat a dehonestovat diskuse o tom že zjevně není vše jak se v médiích hlavního proudu propagandisticky prezentuje. smile Je to plně globální problém nikoli jen lokální.

Jsem taky moc rád že tady je neutrální půda a ostrov názorové svobody, vážím si toho že to Tonda drží v mezích kdy se dá i přes rozpory stále společně koexistovat. Politika na odborné weby nepatří,ale je to již tak kritické, že se tomu bohužel už zcela vyhýbat bohužel nedá.

Není co dodávat...

(upravil BV 20. 7. 2023 13:26)

Re: Udělené BANy

2 horemic

BV mi tu před časem např. tvrdil..

Daj odkaz, nech sú jasné súvislosti..

Re: Udělené BANy

Co se tu furt řeší? Že tenhle web netrestá názor odlišný od mainstreamu? Nepodložené dezinformace? I kdyby tomu tak bylo, mainstream má dost navrch co se týče masírky, tak o co jde? Máme tu lidi věřící v placatost země, různá božstva, ufony.... Mají všichni pravdu? Budeme je za to diskriminovat? Já nechápu proč s tím "strážcové pravdy" mají takový problém. A přirovnávat to nástupu Hitlera nebo komunismu? To už je fakt úlet...

Re: Udělené BANy

První o co se Hitler a Komančové postarali, byla svoboda slova. Proč asi?

(upravil antonio 20. 7. 2023 18:46)

Re: Udělené BANy

BV

To už je smazané.Bylo to asi v původní Kecárně.Dával jsem tehdy odkaz na video z masakru v Oděse a opakovaně jsem poukazoval na to,že ukrajinské jednotky mají na maskáčích nacistické symboly.Vaše reakce byla jaká byla,ale já spíš dnes myslím,že to,že na Ukrajině není problém s nacizmem budete tvrdit i dnes.Rád bych se pletl.

Re: Udělené BANy

antonio napsal:

danhard, hrubost, 1T

Prosil bych admina, až mi bude zase udělovat BAN, aby uváděl i číslo příspěvku, kde jsem se dopustil překročení jeho útlocitu.

Takhle to vypadá spíš jako šikana na proruském webu.

Re: Udělené BANy

danhard, s tím si práci dávat nebudu, musíš sám vědět, co kde píšeš a jak se to rozporuje s pravidly. Ovšem to je otázka, když dokážeš vyvozovat tak zcestné závěry.

Šancí jsi měl dost, dál už s tebou nemíním ztrácet čas.

(upravil danhard 24. 7. 2023 12:11)

Re: Udělené BANy

V tom případě si nejsem vědom žádné větší hrubosti, než která je v jiných příspěvcíh a BANování je šikanování na proruském a antivakcinačním webu adminem, který sdílí podobné názory.

ps. protože nás rusáci označili jako nepřátelský stát, tak to beru jako vlastizradu.

Re: Udělené BANy

jj, šikana je dnes všude! dnes šikanují rodiče ředitele škol, když někteří zaostalí šerifové nechtěj, aby haranti chodili do školy v teplákách - nová doba! host vyhazuje číšníka! ... ale jen trochu trpělivosti, lidové názvy fekálií, exkrementů etc...již zdomácňují v soukromých rádiích, tak jen maličko času a bude to normou i ve veřejnoprávních a tím se toto výrazivo zlegalizuje smile ... pak již nebude BANůch !  smile

Re: Udělené BANy

BANbuch žehne big_smile

Re: Udělené BANy

nerouhej se synu! .... ve středověku by to taky byla vlastizrada! smile))))))))
hlavně ať "nepřítel" dodává plyn!, brzo bude po létě, pak vítr ze strnišť a zima se zeptá, jestli máme dost bandasek na tu kapalnou super-náhradu od strýčka Sama, minule jsme to se zdražením překlepali, ale co když se krutyj vrag na nás pidižvíky skutečně nase.. ?? sad

Re: Udělené BANy

Nevim jestli to je uplne u vseho, ale u nektere suroviny se to udajne nakupuje u Rusu a pak se nam to za priplatek prodava jako neruska surovina.

(upravil danhard 24. 7. 2023 14:40)

Re: Udělené BANy

Ano je to tak, některé suroviny, které potřebujeme se nedají rychle nahradit.

Ale Rusové zajisté napadají jen vojenské cíle.

"Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov dnes popřel, že by ruské invazní síly o víkendu zasáhly pravoslavnou katedrálu v Oděse. Bez předložení důkazů tvrdil, že ji poškodila ukrajinská raketa, napsala agentura Reuters."

ps. jestli chce admin moje příspěvky odstranit a případně mi dát z nějakého důvodu BAN, tak ať laskavě odstraní i ostatní příspěvky, které sem nepatří.

Bohužel, když sem nepatří zdůvodnění BANu adminem, tak sem budu dávat příspěvky, jaké se mi zlíbí, jako neposlušnost absolutní moci admina.