(upravil Federmann 28. 3. 2009 16:10)

Re: Ban pro Federmanna

opamp napsal:

Takže pro pořádek zopakuji:

Kde je ta omluva, Tatrmane? Kdy stáhneš z webu ty nepravdivý informace, ksindle?

Měl jsem za to, že ALDAX dělá zesilovače vhodné pro kvalitní poslech.

Nyní však všichni, včetně autora svorně tvrdí, že je přísně zakázáno připojení gramofonu na vinylové desky, magnetofonu, SACD, DVD audio či podobného zdroje signálu, který má větší frekvenční rozsah jak 20kHz což zaručeně zesilovače ALDAX zničí.

Tato informace však na stránkách ALDAXu zatím chybí, prosím o její doplnění.

A pak se mi můžete po jednom či společně omluvit.

Re: Ban pro Federmanna

Federmanne, to děláš naschvál, nebo opravdu se tvoje myšlení pohybuje v nějaké nám nedostupné rovině? To co tu tak hezky barevně plácáš (odpousť, ale už mi dochází slušnost) nijak nevyplývá ze specifikací zesilovače, je to překroucený nesmysl a spíš bys měl obhajovat těch několik faktů, co tu naposledy nadhodil sinclair. Ty jsou totiž prokazatelné i znalostmi studenta odborného učiliště elektro, neřkuli dokonce kantora. Účelové oscilogramy už tu taky vysvětleny byly, co na to řekneš? Bude to jako obvykle bohorovné ignorování nevyvratitelných argumentů na úkor slovíčkaření? Chápu, se staletí fungujícími zákony se těžko lze hádat.

Tímto se připojuji k apelu na stažení očerňujících informací z webu a veřejnou omluvu.

Re: Ban pro Federmanna

Ty blboune zelenej pitomej, v jakejch úrovních (bB nebo jak to máš) se to asi nad 20k pohybuje?

Re: Ban pro Federmanna

Klid, Franku, tady můžeš vidět v praxi snahu o oživení starého Goebbelsova výroku, že stokrát opakovaná lež se stává pravdou. Prostě tu bude pořád opakovat ty svoje nesmysly a doufat, že někdo přece jen uvěří. Není cesty zpět, už tu toho vypustil tolik, že buď by musel s pravdou ven a nebo zatloukat, zatloukat, zatloukat. Třetí možnost je zalézt do díry a ani nedutat, nedělat ze sebe ještě většího blbce a nepřidělávat si nepřátele. Bohužel tenhle krok se s grácií provést nedá a byl by de facto přiznáním. Tak dělá to jediné, co mu zbývá.

Re: Ban pro Federmanna

Jemu to je fuk, jeho stránky asi slušně vynášej z reklamy, žejo. Jen asi musí bejt opravdu blbej nebo hodně vadnej, protože normální soudnej člověk by se takhle neztrapňoval.

(upravil KomarD-Jeay 28. 3. 2009 17:38)

Re: Ban pro Federmanna

To je fetak, zasluzil by si lopatou po hlave za tie dristy.

Nikam to nevedie, stale bude mliet svoje, kym nedostane po klapacke. Taky dalsi Kudrik.

(upravil opamp 28. 3. 2009 17:06)

Re: Ban pro Federmanna

Federmanne, s tou omluvou firmě Aldax a stažením pomlouvačných, lživých článků z Tvýho webu to myslíme zcela vážně. Tohle jsi už fakt přeťápnul.

A nemysli, tady lidi nejsou líní dávat si věci do souvislostí. To, že zesilovač byl měřen nekorektně, je prokázáno. To, že překrucuješ fakta, je prokázáno taky.

Takže tím slovním blitím si tady fakt nepomůžeš.

Anebo jinak - udělej aspoň jedno seriozní měření. Zatím to vypadá, že to prostě neumíš, přestože to učíš. Což by mohlo zajímat i vedení ústavu, kde učíš. Důkazů jsou plné Tvé vlastní stránky (ostatně stačí i to, co vyplynulo na povrch v tomto threadu, díky tomu, že alespoň někteří tví studenti dokázali jít s pravdou ven).

Web

Re: Ban pro Federmanna

Myslím si , že sinclair je už na návšteve smile

Re: Ban pro Federmanna

opamp napsal:

Federmanne, s tou omluvou firmě Aldax a stažením pomlouvačných, lživých článků z Tvýho webu to myslíme zcela vážně. Tohle jsi už fakt přeťápnul.

Pánové, kdo zná prostředí VEE tak ví, že jde o virtuální prostředí, které spolupracuje s konkrétními přístroji AGILENT, vysvětlovat komunikaci a další zde nemá smysl. Zatím všichni jen vyskakují a vůbec neví o čem se baví.

1.    Grafy na osciloskopu 54621A jsou měřeny při ručním ovládání generátoru a uloženy na disketu.
2.    Grafy zde http://www.federmann.cz/images/stories/ … 00/1/1.JPG jsou zcela jednoznačné.
3.    Generátoru 33220A je zadáváno napětí a frekvence. Napětí je trvale 100mV a frekvence je krokována, krokování je zadáno jako exponent 10-ti, je v rozsahu 0,2-5,5, pro měření detailu SPV 100 bylo použito exponentu 4,5-5,6.
4.    Výstup generátoru je přiveden na vstup zesilovače.
5.    Vstup zesilovače je přiveden na multimetr 34401A.
6.    Je vypočteno zesílení v dB.
7.    Hodnoty frekvence a zesílení jsou zapisovány do tabulky vpravo.
8.    Hodnoty frekvence a zesílení jsou vyneseny do grafu.
9.    Hodnota nad 200kHz je cca -10dB, si to z té tabulky vypočtěte.
10.    Krok mezi jednotlivými měřeními je cca 1s.


•    Všechno tam máte uvedeno včetně cest. Nenapsal jsem nic co není pravda, nemo-hu zato, že to někteří nedokážou pochopit a o měření zesilovačů nemají ani tušení. Nf záznam se dávno používá daleko za 100kHz http://www.federmann.cz/index.php/nf-te … lie-vinylu a zesilovače to musí zvládnout, pokud to nezvládnou tak si to k nim napište!
•    " W. Marshall Leach k dosažení šířky pásma alespoň 400kHz používal tranzistory s FT=8,5MHz, vstupním R-C filtrem upravoval rychlost přeběhu na cca 60V/µs a cel-ková šířka pásma jeho zesilovačů byla větší jak 220kHz!" http://www.federmann.cz/index.php/nf-te … lie-vinylu taky píše, že nad 40kHz je třeba měřit při menším výkonu nebo shoří!
•    Zde http://www.federmann.cz/index.php/nf-te … x-spv-250p jsou zadokumentovány pouze fakta, nic víc nic míň. O možných příčinách destrukce se článek teprve píše. Pokud sinkler tvrdí, že se nesmí provozovat sinus nad 20kHz nebo shoří, nech to napíše k návodu!

(upravil BigDrobek 28. 3. 2009 18:17)

Re: Ban pro Federmanna

sinclair: "Vstupní RC filtr je navržen na mezní kmitočet tuším 180kHz -3dB a jeho strmost je obvyklých 6dB/oktávu"
fedderman: "Nyní však všichni, včetně autora svorně tvrdí, že je přísně zakázáno připojení gramofonu na vinylové desky, magnetofonu, SACD, DVD audio či podobného zdroje signálu, který má větší frekvenční rozsah jak 20kHz což zaručeně zesilovače ALDAX zničí."

Ty debile zabedněnej, píše sinclair o nějákým ostrým filtru na vstupu co všechno nad 20 kilo ořeže? Nevšiml jsem si. Ten zes přešije i 100kHz při nominálním vstupním napětí, ale nepřežije přebuzení o 30-40dB na kmitočtu 4x vyšším, kurva pochopíš to už nebo pořád budeš mlít Ty žvásty o hovně, protože zlostí už asi aní číst neumíš. Za tisícovku nemůžeš po Aldaxu chtít aby byl odolnej proti 220V/50Hz na vstupu a výstupu. Nehledě na to bych chtěl vidět trotla, kterej by to chtěl udělat. Nenapadá mi jedinej rozumnej důvod to dělat. Ještě jednou píšu, že SPVčko jede daleko nad 20kHz jenom Tvá blbá palice zase někde došla k 20 kilům.
Dokud budeš převracet, zametat skutečnosti co si vyplodil, překrucovat pravdy a mlet tu o ničem nemá cenu pokračovat v diskusi, protože jedinej kdo vždycky bude mít pravdu budeš Ty a všichni ostatní budou debilové, protože Tě uráží. Jenže skutečnost je někde jinde, bohužel nejsi autor, který je zatracován a nepochopen, jsi mizerný autor, který ani neumí korekrtně změřit konkurenční modul /pokud se teda dá ten Tvůj bastl nazvat konkurencí pro SPVčko, už i ta holá řiť 200 je stokrát lepší než ten Tvůj slepenec. Tím jsem nechtěl poškodit BAčko, vypadá to jako pěkný projekt/.
Naposledy píšu, zalez doprdele a nevylízej dokud budeš převracet, protože už mě to fakt nebaví a asi nejsem sám. Veřejně se omluv za to hovno co máš na svým webu, protože je to jenom lživá informace a už NEZAMLČUJ skutečnosti!!!!
Na veřejný omluvě aldaxu a stažení toho dementního článku stojím. Ode mě omluvu nedostaneš, protože neumíš ani korektně měřit, ani si na to udělat podmínky a hlavně si lhář a to nesnáším zevšeho nejvíc.

Edit: Rádi napíšou, ale hned po tom co Ty ke svýmu napíšeš že za žádných okolností se z toho nedá tahat 500W, ale maximálně 10% takže je to vlastně 50W konec s horšíma vlastnostma než SPS50. Ochrany jsou taky staromódní a k hovnu že? Tak si tam napiš, že až se Tvůj konec posere, že vezme stejnosměrem i bedny, potom se můžem bavit o tom, že aldaxí moduly jedou jenom do sto kilo a pak to bere filtr na vstupu. Znovu opakuju, že tady nejde o dlouhovlný vysílač, ale o nf zesilovač.

Re: Ban pro Federmanna

BigDrobek napsal:

sinclair: "Vstupní RC filtr je navržen na mezní kmitočet tuším 180kHz -3dB a jeho strmost je obvyklých 6dB/oktávu"
fedderman: "Nyní však všichni, včetně autora svorně tvrdí, že je přísně zakázáno připojení gramofonu na vinylové desky, magnetofonu, SACD, DVD audio či podobného zdroje signálu, který má větší frekvenční rozsah jak 20kHz což zaručeně zesilovače ALDAX zničí."

Ty debile zabedněnej, píše sinclair o nějákým ostrým filtru na vstupu co všechno nad 20 kilo ořeže?

sinclair napsal:

Opravdu profesionální stroje za mnoho desítek tisíc korun mají na svých symetrických vstupech strmé RF filtry posazené jen málo nad 20kHz, aby se do nich třeba z vadné kabeláže nemohlo dostat něco podobného a přístroj poničit.

(upravil BigDrobek 28. 3. 2009 18:43)

Re: Ban pro Federmanna

Opravdu profesionální stroj není aldaxí modul za tisícovku, ale nějáký za mnoho desítek tisíc korun, jak sinclair psal.

Btw viděl si někde v tom SPVčku nějákej brutálně strmej filtr? Je tam, jak říkal sinclair, jenom vstupní filtr někde řádově 5x výš než je 20kHz a jenom 6db/okt, příjde Ti to jako strmý filtr? Féďo vzpamatuj se.

Re: Ban pro Federmanna

A kde sa pise o Aldaxe, ze ide len do 20kHz? Co si kripel, ci co? Dve citacie a ani z nich ked niekto nevie dojst k logickemu zaveru tak je totalny debil.
Od Sinclaira tam mala byt tato citacia:

sinclair napsal:

Vstupní RC filtr je navržen na mezní kmitočet tuším 180kHz -3dB a jeho strmost je obvyklých 6dB/oktávu, jinak řečeno dotyčný měřitel musel do vstupu zesilovače zcela záměrně a úmyslně narvat nejméně trojnásobné vstupní napětí na 400kHz oproti nominálu na 1kHz, aby něčeho podobného vůbec dosáhl a aby takto vysoký kmitočet do zesilovače vůbec prolezl.

Federmann napsal:

•    Nf záznam se dávno používá daleko za 100kHz http://www.federmann.cz/index.php/nf-te … lie-vinylu a zesilovače to musí zvládnout, pokud to nezvládnou tak si to k nim napište!

Uvadzat ako zdroj tvrdia svoju vlastnu stranku plnu fantasmagorie a prekrutenych faktov je uplne postavene na hlavu.

Takeho nema cenu ani bit, uz matka priroda ho dost dobila.

Re: Ban pro Federmanna

hele, koleduju si o ban..

Federmanne, seš fakt píča, klidně si mě žaluj, šup. Na tvý hovna vždycky někdo vytáhne argument a ty zabedněňče neumíš nic  jinýho než vytáhnout jiný hovna. S takovymhle počtem sraček by ses parádně hodil jako redaktor nějakýho bulváru pro trotly.

Re: Ban pro Federmanna

Franku, za tohle jestli dostaneš ban, tak neboj, budem za tebe stávkovat big_smile když může féďa poškozovat na foru mnoho lidí, porušovat pravidla co jsem vyjmenoval, a pořád v klídku, můžem taky...

Re: Ban pro Federmanna

Ale no tak, Franku, mírni se, nebo si co nevidět přečteš o sobě pěkný článek na tatrmanově blogu. A stojíš o popularitu na Hi-Fi (High Fiction) světě  ? smile

Web

Re: Ban pro Federmanna

Hele, mám tu hafo reportů na vulgaritu od Federmanna. Mazat ani upravovat nic nebudu, Federmanne, takže tohle si už odpusťte. Federmann nedostane ani ban, drží se svých postů a nerozlízá se jinam, ignoruju i ty citace a tak... nechávám to tu ve formě chlívku. Nakonec není vůbec špatný, že se alespoň nekde o jeho výtvorech mluví, takže ten prostor mu dávám.

Vy, sprostí dlaždiči si uvědomte co vypouštíte z držek... nelíbí se mi to, ani pravidlům, je to už skutečně moc.

Re: Ban pro Federmanna

antonio, když mu něco 5x zopakuješ a on dělá jak kdyby si nic nenapsal, už někdy dojde trpělivost. Sám víš, že člověk nemá nekonečnou trpělivost.. =/

Re: Ban pro Federmanna

Som zvedavy, ci Federmann preplati opravu tomu studentovi, ked mu uz upiekol modul...

Re: Ban pro Federmanna

Antonio, zakaž mu prosím mazat, nechtěl bych přijít o souvislosti.