Re: Ban pro Kudríka

Třeba dělá pořád dokola jedno auto...

Re: Ban pro Kudríka

a porad to hraje na ho*no:o)

Re: Ban pro Kudríka

ne, spíš na HOVNO.

Re: Ban pro Kudríka

Uz dostal BANana aj na ten druhy nick, Visual Acoustics?

Re: Ban pro Kudríka

samo (smazaný profil)

Re: Ban pro Kudríka

Prudil, nebo seš tak důsledný ?

Web

Re: Ban pro Kudríka

To druhý samozřejmě. Prudit by začal.

Re: Ban pro Kudríka

prisiel som o tu velku debatu d tym Kundikom ci Kundrikom alebo ako sa to vola, no rpecital som si hlody co dal Antonio dokopy. Hmm, ja ziram!!!! hambim sa, ze je prave z vychodneho slovenska, lebo takyto  kazia povest nam vychodniarom

Re: Ban pro Kudríka

Jofi: je pravda že když je nějakej slovák blbej, tvrdím "že je z východu". Tady se shromaždují rozumnější lidi, kteří dělí ostatní na chytré a hloupé. ne na levé a pravé, východní a západní nebo černé a bílé (černé nemyslím hnědočechy).

(upravil Jofi 31. 7. 2008 10:47)

Re: Ban pro Kudríka

Craspc: no tak to si celkom posral, ja som z vychodu a blby snad nie som. Ja som len to chcel povedat, ze kazdy ma mienku o vychodniaroch mizernu pritom ak si zoberiete, cely nas stat riadili v minulej vlade vychodniari, urobili nepopularne opatrenia, reformy a teraz "chlapcek" FICO so svojou druzinou znu velke uspechy, pritom oni pre to nepohli ani prstom a odkedy su vo vlade neurobili nic co by nam pomohli. Nechcel som sem zatahovat politiku, ani niesom priaznivcom ziednej strany a pod., ale fakt mam mrzi ze cele slovensko si mysli o vychodniaroch len to najhorsie, jebn.. a ochlastovia su vsade, ci uz je z vychodu, severu , juhu alebo zapadu ci stredu, o iste plati aj o vas "cechunov".

Ale jeden taky "Kundik" ci Kundrik to len znasobuje priblbymi recami, mne to pripada akoby mal 15 rokov a chce za kazdu cenu zaujat az tak, ze je to neskutocne trapne.

Ale k tomu o com je ten topic, ja som za okamzity BAN, robi hambu slovensku, vychodnemu slovensku a hlavne sebe.

Re: Ban pro Kudríka

Vlada nebude nikdy ina, ak tam bude stale ten isty balast ako pocas poslednych 15 rokov. Neobhajujem byvalu vladu, ale co spravila tato? Spravila napriklad perfektnu vec pre dochodcov, zrusila 20 a 50 korunaky u doktorov lebo dochodcovia sa stazovali a teraz nemaju doktori peniaze a pytaju ich od poistovni a tie samozrejme nedaju ani korunu, ked zakazali zisky pre ne a preto sa rusia nemocnice a polikliniky a zase sa stazuju len dochodcovia, ze budu musiet dochadzat. Hold nevyhovie im nik. Ani prachy u lekara nie su dobre, ani chodit 50km vedla k doktorovi. Problem je, ze my ako narod nebudeme nikdy s nicim spokojni. To mi pripomina kolegynu smile v zime nadava uz aby bolo leto a v lete zasa ze uz by sa mohlo schladit.

Ale spat k "vychodnarovi", pozeral som sa na tie jeho plody tazkej prace a napada ma, ci ma na to vobec nejaku homologizaciu. Myslim, ze by policajti vedeli povedat svoje. Napriklad by ma zaujimalo ako prejde auto cez STK bez chyby ak si zapracem zadok reprakmi a nemam funkcne vnutorne spatne zrkadlo. Dalej uz aj ked to nie je zapratane, ako mozem nieco vidiet cez to zrkadlo von, ked mi tam vzadu nieco furt blika a svetielkuje a stazuje viditelnost co je za autom?

Atd. smile

Re: Ban pro Kudríka

jean: Zilina nie je vychod, ja v ziline byvam uz 15rokov ale 15 rokov predtym som zil a narodil sa na vychode.
na margo tych jebnutych, ta Ti tiez viem najst hned 10 "jebnutych" z tvojho regionu, takze zdrz sa takychto "jebnutych" poznamok, kedze tykyto ziju vsade, nie len na vychode.

P.S.: zasierame tu to sprostymi nadavkami a  nazormi, ale nie o tom je tento topic. takze k veci!

(upravil elipsa 31. 7. 2008 23:09)

Re: Ban pro Kudríka

Zdravím. Kauza Kudrík prošla kolem mne a když je zabanánována, nebo o čem to tu hovoříte , nemohu se dopátrati souslednosti dějů. Jen si s určitostí vzpomínám,že jste jej přes vlákno Hegeš vyvolávali.    yikes     A ozval se přímo ten ,s kým jste chtěli hovořit.     mad    Další informace mám pouze rozkouskovaně. K podstatnému však nedošlo. Nehovořilo se o díle pana Kudríka. Velké stěně reproduktorů , což může být v mnohém zdrojem zajímavých a jinak neopakovatelných výsledků. Domnívám se.
    S hulváctvím a nabubřelostí se však nesmiřovati. Musíme se napomínat. Komu se to občas nestane?  POZOR však ,neboť největší odborník na reproduktory jsem JÁ .    cool      Hlavně na ty Československý.   
    Takže pokud na sebe v další diskuzi dokážete slovně neukazovat tělesné části-od svalů ke genitáliím- jedinou možností k další diskusi je odbanovat.

Web

Re: Ban pro Kudríka

Ať to čtu jak to čtu, dokonce i pozpátku, vůbec nechápu o čem to mluvíš a co jsi tímto příspěvkem myslel. Zkus to napsat jinak, srozumitelně prosím. Díky

Re: Ban pro Kudríka

Pokusím se.  Ještě před jeho příchodem na tento web ,tu bylo o něm hovořeno. Což znamená ,že vzbudil zájem. Sic negativní. A dát každému možnost se alespoň hájit je dobré. Bohužel jeho krátké působení ,které jsem však nesledoval online, v mnoha ohledech ukazovalo na to, že si nepřečetl pravidla. Na to bych jej upozornil . Moje zkušenost je taková,že vychovává dobrý příklad. Ne autorita.
   Sám jsem tu nedlouho a na začátku jsem to tu také přeháněl. Asi nejdůležitější co jsem změnil,kromě nejzákladnějších věcí jako spisovnost a slušnost, je věnovat větší pozornost tématu . A tím i jeho autorovi.
   Všiml jsem si ,že se zde začíná mluvit více kultivovaně a spisovně. Také snaha o dobrá vlákna a jejich smysluplnou náplň je chvályhodná.
    Prostě a jasně . Každý může být přínosem. 
Pan Kudrík tu byl krátkou dobu. Chtěl to tu prodávat, je nejznalejší a jsme amatéři. Sám se divím, že se jej zastávám. Chuť reagovat na jeho příspěvky , bych neměl.  Nechal bych jej vychladnout . Dveře bych však otevřel a třeba se něco změní.  Právo majitele webu šlápnout na brzdu však respektuji. Mne tu také nikdo nedrží . Pravidla jsou myslím nastavena rozumně. 
   Snad je to srozumitelnější.

Web

Re: Ban pro Kudríka

Jo takhle je to srozumitelnější wink
Pan Kudrík je prakticky stejný jako pan Federmann. Jenom Federmann byl alespoň slušnější a nevyhrožoval. A takový člověk jako je pan K nebo pan F sem nepatří, protože si jede jenom to svoje a není schopný něco pochopit.

Re: Ban pro Kudríka

Já jsem ochotný o něčem debatocvat i když s tím třeba nesouhlasím, nicméně v okamžiku kdy se někdo chová vyloženě jako agresor tak mě v žádném případě nezastraší ale naopak ho mám chuť umlátit cihlou i kdyby to mělo být to poslední co udělám. mě nikdo vyhrožovat nebude. A tak zcela chápu Tondu že se zachoval tak jak se zachoval. Na tohle jinak prostě reagovat nešlo. Jediné s čím nesouhlasím je to že byl thread smazán. Měl se dát někam do chlívku spolu s někdejším threadem Blackout nebo tím o bývalém členu fora Karlos/Kronos aby měl šanci se kdokoliv, kdo bude chtít, poinformovat co jsou taková individua zač.

Re: Ban pro Kudríka

Jenže on trousil své rozumy všude možně a příspěvky nejde přemístit, navíc Rendolf vyloženě žádal o vyčištění svého threadu a to jsem udělal.

Re: Ban pro Kudríka

Jo to jo, to chápu. Ale jestli se to bude množit tak to ten chlívek bude chtít. Zvlášť v případě takových známých osobností jako je trio Féďa - Rudla - Blekota (Federmann - Rudolf Kudrik - Blackout). Koukám že nám z toho vzniká nové Bratrstvo Kočičí Pracky..

(upravil mechanik 16. 8. 2008 10:14)

Re: Ban pro Kudríka

bože toto je už proste vela lol hovoril som si že čo proti nemu máte a potom som čítal ten príspevok od antonia lol

a tu je zas http://audioweb.cz/viewtopic.php?pid=87931#p87931