Re: TV tipy

Z posledního, co jsem viděl, se dá koukat na "Déjavú". Naopak "Monstrum" jsem po dvaceti minutách vypnul. "Sunshine" také není špatný film, jen konec se mi zdál slabší. Kdo chce vidět hodně krve, tak "Apocalypto".

Re: TV tipy

monstrum bola totalna,ale totalna kravina. ja som teraz pozeral WarGame 2 the dead code.celkom pozeratelne,ale nejako mi unikala podstata filmu. The Bucket List bol velmi velmi podareny film.celkom dobre je lovci pokladov 2.inac aj ja uz som v nudzi,najst dobry film je obtiazne.este som videl nedavno jeden film,koniec sveta alebo ako sa to volalo z arniem svarcgood film.teraz cakam kym bude wanted pozeratelny,lebo vsetko su len CAM ripy.celkom dobre vyzera doomsday(sudny den)

Web

Re: TV tipy

Puste si film,nebo nejprve stáhněte Tahle země neni pro starý-hustý a žádná kravina.Nebo ted horkou novinku s názvem Temný řytíř.Nebo na škodu není "mafiánský film" Cesta do zatracení.

Web

Re: TV tipy

alebo Darwinove ceny:D

Web

Re: TV tipy

Dost rychle jsem to projel,takže nevím zda již někdo neříkal:

1/ Hvězdná pěchota-slušný triky,děj-myšlenka v pr...
2/Armagedon-B.Willis-Rychlý,vtipný ,slušný triky,myšlenka,nikoho neurazí,asi znáte.

Re: TV tipy

Hvězdná pěchota je kokotina 1. třídy a Armageddon je další slátanina speciálních efektů od Michaela Baye.

Spíš navrhni nějakej film.
Viděl jsem Déja Vu, souhlas s 7techem,
Wanted - nebylo to špatný, Angelina Jolie zase s pistolí v ruce smile prokázala i řidičský schopnosti, akorát to jak ve scéně na Moravě dohonila Pendolino v žigulíku a ty kulky lítající za roh, to se mi moc nezdálo. Ale tak je to jen film.
Terminátor, to jsou asi nejlepší akční filmy jaký kdo kdy natočil, (1,2), na tu dobu vzniku dost pokrokový efekty a pořád to není založený jen na nich, promyšlenej děj kterej dává smysl.

Re: TV tipy

Na Wanted jsem byl včera, docela povedený. Taková další americká kokotina s ruským režisérem a pěknou Angelinou.. smile

P.S. Kolik že to Pendolino u nás jezdí? smile

Web

(upravil Frank 23. 7. 2008 0:42)

Re: TV tipy

U nás 160, max. 230...

(upravil KomarD-Jeay 23. 7. 2008 14:41)

Re: TV tipy

Akurat bezi serial HEROES na M(a)rkvize, sice tu telku nemam rad, ale ten serial nahodili dobry. Ide v pondelok po 22, 2diely spolu. Velmi prijemny serial, nieco napadom nove, co som zatial nevidel, take rozpravkove scifi.
Mozno to niekto uz pozna.

Este dodam, ze to ma slusne hodnotenie 8,4/10     http://www.imdb.com/title/tt0813715/

(upravil dejv111 23. 7. 2008 11:09)

Re: TV tipy

Mně se docela líbí Texaské masakry. A dost dobrá nechuťárna je Saw (1,2,3,?) big_smile


A ještě k Terminátoru. Co říkáte na seriál "Terminátor, příběh Sáry Conorové"? Díváte se někdo? Už mi to přijde takové laciné, ale přesto se dívám-líbí se mi efekty. Ale pár chyb už jsem našel. Třeba jak John Sára vyhazovali z okna Ternimátora. Jak to, že ho unesli, když v Term. 3 ho hasič nemohl uzvednout se slovy: "Ten váží snad tunu...". A taky mi přijde divný, že si můžou sednout na obyčejné židle. Podle mě by obyčejná židle neměla vydržet jejich váhu. Těch nedomyšlených věcí je tam rozhodně víc...
     Ale taky si furt kladu otázku, a nedává mi to smysl, jaký význam má posílání Terminátorů do minulosti? Proč by ti, co žijí v roce já nevím...2090, měli zájem někoho posílat do minulosti? Vždyť tu jejich současnost jim to nezmění, ne? Já vím, je to jen film... O čem by pak jinak byl, že... smile

(upravil babakus 23. 7. 2008 12:22)

Re: TV tipy

Hmm....zajímavá myšlenka s tím posíláním do minulosti a ovlivněním budoucnosti. Vlastně by se měla budoucnost dát ovlivnit změnou minulosti. Aby to nešlo, musel by jsi ho poslat někam do alternativní reality. Takže změnou minulosti vrátíš vlastně budoucnost do bodu ovlivnění té minulosti, tedy do součastnosti. Ale pokud by jsi cestoval do minulosti ty osobně, tak by tě to asi neovlivnilo, protože by jsi vlastně nebyl v budoucnosti, kde by tě to mělo ovlivnit, ale v minulosti a to by byla pro tebe součastnost.

Edit: sakra, to je ale ptákovina!

Re: TV tipy

ja terminatora moc ee.u mna je na prvom mieste stargate smile a mam rad vojnove,napriklad Enemy At The Gates alebo zachrante vojaka ryana,alebo podobne.velmi dobry film je krst ohnom. dejavu je fajn.dalsie filmy good su napriklad Shooter , Next,Hitman(paci sa mi jeho preciznost) jeepers creepers2 big_smile

Web

(upravil KocuR 23. 7. 2008 12:50)

Re: TV tipy

Heroes je fakt dobrý seriál, aj mne sa páči.
A z filmov ma zaujal 11:14 (Skurvená noc) ... http://www.csfd.cz/film/76722-zkurvena-noc-1114/

Naposledy som pozeral Alien vs. Predator 2 ale to bol strašný odpad.

Re: TV tipy

No Staci se kuknout na Back to Future z Foxem a hned pochopite jak je to z tou minulosti a budoucnosti, profesor to tam pekne vysvetlil. Jinak vsechny zde zminovane jsem uz videl. Hmm asi mi nikdo nepomuze najit nejake SciFi o vesmiru ze?

Web

Re: TV tipy

hviezda lod galaktika big_smile

Web

Re: TV tipy

iMartin: Hvězdná pěchota je geniálně natočená, za tím si stojím. Pokud flame do krve, napíšu proč... tongue

Re: TV tipy

>Dejv

Posílat někoho do minulosti je blbost. Když tam něco změní tak nenastane jeho budoucnost ze které vyšel. Když by nenastala nemohl by být vyslán a děj by tudíž pokračoval v původní dějové linii a tak pořád dokola. Alespoň mi to tak připadá logické.

(upravil Zorg 24. 7. 2008 17:19)

Re: TV tipy

Thales: zahrávat si s tímhle je bruslení na děsně tenkém ledě, s nejčistším štítem z toho vyšlo Dvanáct opic.

<IGNORE>A co třeba víc paralelních vesmírů (aka další dimenze)? Když se nad tím zamyslíš není to tak úplně debilita. Prostě je strašně osudů, které svými rozhodnutími můžeme naplnit a je jen otázka, kde se právě nacházíme.</IGNORE>

Re: TV tipy

Zorg: 12 opic fajne, a Hvezdna pechota taky, ale u 2 jsem usnul, je to odpad. Jednicka byla zuzo a to se taky budu hadat, ze jednicka dobra, skvely namet, sic jednoduchy, brouci ve vesmiru chteli znicit  zem, dalo se ten film urcite dost zkazit, ale tvurci to pojali dobre a vyslo z toho fajne Scifi. A hl. jedna osoba se mi tam strasne libila, comyslite ktera?

Web

Re: TV tipy

Mike: ono tam nešlo ani tak o nějaké brouky, spíš o tu válečnou demagogii. Výběr herců asi taky nebyl náhodný, samej hezounek. Ono kdo četl knížku od Henleina to taky vidí jinak. Já teda osobně žeru tu zrzku vojandu (Dina Meyer), ty drill instructora? wink Dvojka je ultraodpad, souhlas.

"The enemy cannot push a button if you disable his hand." lol