Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

Omluva vsem za absloutne nesouvisejici OT, ktery rozhodne checkovi nepomuze v rozhodovani. smile

Usheraudio:
Situace s USHER měniči je následující:
Původní plánované uvedení měničů bylo přelom 4/2008 a 5/2008. Uvedení měničů na naše trhy posunuto na 12/2008.

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

check napsal:

Pánové fajn, že si pokecáte, ale co takhle se vyjádřit k tématu?

on topic: Blbá otázka = blbá odpověď. Jakejkoliv a nebo taky žádnej.

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

No kdybych věděl co přesně chci, tak už se třeba ani neptám. Z těch parametrů, co jsou mi známy, sem prostě vybral nějakým způsobem to co je nahoře, z čehož se mi nejvíc pozdává ten 4Ohmovej Dayton a Peerlessí HDS E.

Web

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

Nahoru povidám!

Web

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

Takže nakonec je to Dayton 8"???
Taková komedie trošku... Ale nechci rejpat!
Jinak já bych se klidně kouknul po Hi-vi M8... rozumná cena, velice dobré parametry. Prý je to velice schopný reprák. Nikdy jsem toto Hi-vi nedržel v ruce jen M4 a pak M12,.....F5,F6,D6.8,W5 a celkem dost jejich výšek.
Další otázka je, zda ty rozdíly budou opravdu takové, že to skutečně poznáš. A jestli odpovídá požadované kvalitě i kvalita celého audiořetězce...

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

Nakonec sem se obloukem vrátil k Peerlessu HDS 8 E. Až vyjde test žlutýho Ushera u Zapha, tak se kdyžtak podívám ještě na tu 8".
Hivi mají jednoduchej motor, což se pozná, ne že ne.

Web

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

Mají lepší motor než Al Seasy Prestige řady... Ale ty Peerl Madi?essy jsou určitě výborná volba. Sice mají menší magnet a vypadaj jako nějaká pouťová atrakce, ale třeba se ti líbí. budeš je brát z Madi?

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

Kde si zjistil, že M8a má lepší motor než Prestige řada? Já sem našel, že má právě horší motor než RS Daytony a ty mají zase horší motor než Prestige.
Všechno je to možný, ale ten Peerless má motor prakticky dokonalej...
Peerlessy chci brát z BMM, mají tam zdá se lepší cenu.

Web

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

Nevím při porovnání M8a, L22, RS220 myslím bylo psáno že nej motor má Dayton, protože má zkratovací prstence. M8a sice nemá, ale motor je to dobrej, L22 myslím nejhorší, ale zase měla nejlepší membránu. Mám dojem že jsme se na to dívali s Kyselkou... Ale už nevím jak ot přesně bylo, ovšem dal bych skoro krk, že takto nějak. No když ti vycházejí z BMM líp, tak proč ne. Co já jsem tam srovnával tak pro mě by se to rozhodně nevyplatilo.

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

A můžeš napsat, jaký čísla ti vypadly ze srovnávání, případně co všechno je potřeba platit při dovozu z ciziny, kromě dopravy, 3% cla a 19% daně?

Web

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

HDS Excl. jsem nepočítal jelikož mě to nezajímá. Já jsem se koukal po BMM jestli tam nemají věci pro moji potřebu a případně za kolik, a bohužel mi ani jednou nevyšla cena srovnatelná nebo dokonce nižší než z Madi.
Jinak pokud vím už ses mě ptal na to co se všechno kalkuluje do finální ceny objednávek z Madi.
Jinak ceny u BMM byly jako ceny u Mengela, takže se zkus zeptat ještě jeho na kolik by tě ty repra stály u něj. Nemusel by jsi řešit dopravu, clení a ty další kokotiny.

(upravil check 7. 7. 2008 14:35)

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

Jenže si mi nebyl schopný přesně odpovědět. Já chci čísla, ne slova jako možná, snad nebo pravděpodobně. Máš data z několika objednávak, tak si mi snad schopný něco říct konkrétně.
Jaký reproduktory jsi tam zjišťoval?
V BMM jde přepnout na českou měnu, počítá se to u nich bez DPH, slo 3% a DPH 19% je an celnici, doprava má taky 19% daň. Píšu to správně?
Kyselim o žádný vaší debatě neví, takže kde si zjistil, že B8a má lineárnější motor než L22?

Web

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

Ze jsem tak smely, tak o jake clo prosim jde, kdyz jsme u BMM v ramci EU? Dopravu samozrejme platis uz vcetne DPH a netreba ji nikam pripocitavat. Pri nakupu tam samozrejme platis jejich DPH, takze ikl. Mwst. a tudiz uz jsi ji jednou v EU zaplatil, v CR neplatis nic. Nakup v ramci EU je uplne to same jako nakup v CR. Neco jineho by to bylo, pokud bys byl platce DPH, a to asi nejsi...

A checku, co ty chces ja kazdemu u zadku, dulezite je, co jsou ti ostatni ochotni a take V DANOU CHVILI SCHOPNI poskytnout. smile

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

Lineární checku, moc to hrotíš...

(upravil check 7. 7. 2008 14:58)

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

Michale o tom už sme mluvili. Pokud někdo něco plácne jentak jako hotovou věc, tak, mám-li ho brát vážně, mi musí být schopen po dotázání vytasit tvrdý důkazy.
Bez otázek příjmám informace pouze od pár lidí.
Ano hrotím to, hrocení při výběru se mi ale vždycky vyplatilo. Nemám peníze na zkoušení.

Web

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

Mluvili.
Opakuju to co jsem napsal: NIKDO NEMA POVINNOST ti davat jakekoliv informace, je to jeho dobra vule. Ty muzes byt rad, zes dostal takovou informaci, jakous dostal, nemusel jsi dostat zadnou. Jsi inteligentni kluk, tak se tu takhle nevztekej.

Promin, ze ti zasiram thread.

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

Úplně stejným způsobem dával informace Hot.Shot a kde je mu dneska konec.

Web

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

Jsi opravdů vůl... napsal jsem ti do mailů dost na to, aby sis byl schopen jako normální člověk vypočítat aspoň orientační cenu. Nevím psal jsem to stejné více lidem, a nechápu proč, ale všem to aspon tak nějak stačilo... Ale jo chyba je tutově v mojí osobě, jak jinak.
To že si Marek nepamatuje, že jsem si s ním psal o srovnání 8" to už není moje věc. Ale vím že jsme o tom jeden večer po icq kecali. Někde jsem totiž našel jejich měření a srovnání. Teď se ale mlátím do palice, že já jsem ti vůbec něco psal. Budu takový jako dřív, kašlu na Vás a hlavně na takový lidi jako jsi ty. Nebudu psát zase nic.
Ale podle reakcí ostatních nesereš jenom mě, že?! Jak už jedna osoba říkala, před dvěmi lety jsi nevěděl nic (A já neříkám že jsem v audiu bůh, jsem jen spodina, ale myslím, že se aspoň ze sebe nesnažím dělat něco co nejsem) Snažím se psát jen k tomu k čemu mám co říct, v čem jsem si jistý v kramflecích. Kde vím ,že opravdu mohu mluvit.
Když ale sleduji tvoje příspěvky, tak bych je čekal spíš od Antonia, Sinclaira, Pistole, Dawsoaa, a dalších takových Es. U nich vím, že mají praxi. Že se nebojí experimentovat a kupovat i drahé repra, aby věděli na čem jsou. Nevím o tom, že ty by jsi měl nějaké extra velké praktické zkušenosti. Tipuji, že jsou to spíše vyčteninky.
Ono ty to argumentuješ tím, že nemáš prachy na pokusy. To je sice hezký, ale takových je nás víc co maj hluboko do kapsy, ale baví nás to, a tak šetříme a šetříme a šetříme a pak si uděláme radost. Za ty peníze to většinou stojí.

Promiň, že jsem se do tebe tak navezl, ale musel jsem to říct. Určitě s mým názorem souhlasit nebudeš, ale asi to nemyslím tak špatně, jak to možná vypadá.

Jinak cena toho tvýho Peerlessu jsem spočítal na zruba 1253Kč.... ale budou tam pak zase nějaké naše náklady, a ty se rozpočítají podle počtu osob. A jak ti to mám asi tak říct, když to sám nevím. Na tomto to vždy ztroskotalo, ale ty jsi to asi evidentně nepochopil.
Snaž se, ať bere co nejvíce lidí. Čím víc lidí, tím víc se přiblížíš této ceně. Okey??? Stačí takto....?!

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

Mikro, vymaž mě tam, já mezi ty esa přece nepatřím, jsem taky spodina, než se toho check chytne...

Re: Osudové osmičky a střeďáček k tomu

Ne a ne... vymazat se může i sám, ale já tě za Eso mám. Prostě se snažíš, a to jak kolem webu tak kolem simulování vyhýbek a tak + Eshop... Sry že to tady zasírám, ale doufám že se vrhneš na ten projekt s LPG (monacor) reprama. Četl jsem že LPG jsou dobrý, ale trošku pokulhává kvalita výroby. Ovšem vypadají dost dobře, a stojí taky slušně.