Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


Audioweb.cz » Dílna » Oprava povrchovky

  Stránky: 1

RSS

Příspěvky [3]

(upravil Karlos 14. 8. 2007 14:56)

Téma: Oprava povrchovky

Dostali se mi do ruky ARS 9218, jsou v pořádku (jen zaprášené a od pavučin) akorát zítra skočím pro nové kondy do výhybek, ale jinak ty bedny nebyli nikdy otevřeny takže původní stav. Reproduktory vypadají jak nové, a přední síťka je vpohodě jen ušmudlaná. Vyperu ji a uvidí se, jinak koupím novou. Terminály jsou taky v pořídku jako nové. Jen to chce upravit povrch, bedny jsou lehce odřeny na hranách takže jde videt až na holé dřevo. Ale není to nic vážného. Jen nevím jaký způsob volit abych to dal do původního stavu. Musí se to celé obrousit až na dřevo a znovu natřít? Popř jakým způsobem, váleček by mohl stačit?  A barva normalní kasická na dřevo? Nechcu je nějak poničit raději se ptám i na tak jednoduchou věc.
http://img481.imageshack.us/img481/2417/dsc01412to3.th.jpg
Ještě k těm odřeninám, všim někde je to bouchnute takže tam je rýha  1mm hluboka tak ji  vytmelím nějakým tvrdým tmelem a vybrousím, souhlas? Vím že je to celkem jedoduché, ale nikdy jsem nic takového nedělal a navíc to chcu mit jak origo.

Re: Oprava povrchovky

odpověděl sis víceméně sám....

Re: Oprava povrchovky

karlos: Tmel pouzij karosarsky 2slozkovy. Je to jeden z nej tmelu, a pouziva se prave na auta kde to musi byt pevne a nedrolit se. nanaseni je nejlepsi bankomatni kartou, popripade nejakou podobnou plastikovou. Strikat kdyz uz tak tak celou jednu stenu, ne jen ten kousek.

Web

Příspěvky [3]

  Stránky: 1

Audioweb.cz » Dílna » Oprava povrchovky

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£