Téma: Máte víc hobby kromě bastlení?

Váhal jsem, jestli se zde ptát. Ale už je to napsáno...
Před dvěma lety jsem pověsil na hřebík fotografování. Technika zůstala. Bastlení si užívám, ale to foto pořád čeká za dveřmi jak hladová kočka. Pustil bych ji dál, ale neumím si představit obsluhu dvou hobby současně. Tomu se asi říká stanovení si priorit, případně si udělat nějaký plán, že?

Re: Máte víc hobby kromě bastlení?

Amatérské focení, programování (zároveň i práce)

Fotim , bastlim , lezu po horach i do podzemi a nevidim duvod si stim lamat hlavu kdyz je 50 zarohem : ))))
Zivot je prilis kratky abych si neco nechaval "napotom"  smile

(upravil Otas 17. 8. 2026 22:20)

No, je pravda, že mám trochu "renesanční" záběr zájmů.
Jednak ozvučování (což ale souvisí s elektronikou), být aktivní u toho, když se lidem rozdává radost, je krásná droga.
Historie - veliký kůň, který převyšuje elektroniku (leč v poslední době často trpím, když jí někdo příliš tendenčně podává), jsem nacionalista a nestydím se za to, máme na co být hrdí.
Filatelie - jsem i funkcionářem spolku
Cestování - dnes již poněkud v útlumu, ale byl jsem mimo jiné na všech novodobě vyhlasovaných divech světa, částečně dávno před jejich vyhlášením
Alternativní medicína - radím svým bližním, protože klasická medicína dovede u aktutních průšvihů zázraky, zato dlouhodobé chybné stavy jí moc nejdou.
Jsou to skutečně koníčky, nic nesouvisí s mým vzděláním a v minulosti zaměstnáním.

Krom el.bastlení, hra na kytaru, psaní poezie, četba sci-fi, výroba domácích vín a likérů, procházky s pesákem, gastro turistika a také práce na baráku všeho druhu...  smile

Mě baví práce.

Buďte rádi za tyhle koníčky. Já projevil slabost, neumím poslat lidi do prdele, takže se z koníčku stalo "poslání". Většinu volného času trávím v dílně/garáži opravou všeho možného. Primárně motocykly, ale lidi sem vozí sekačky, motorové pily, křovinořezy, různé stavební stroje, nově i elektrické koloběžky. Na audio je čas po sezóně, od podzimu do jara.

Defakto říct ze se nejvice věnuju audiu je těžší ale, nejvíce mě naplňuje big_smile jinak poměrně na vyšším levelu fotím, soutezil jsem pár krát ve výběrové kávě ;D pak samozřejmě kola od silnice až po traily. Hra na saxofon a sám radši nechci vědět co dále honím za nějakým "úspěchem"... takze odpověď je že vše jde kloubit jen si člověk musí najit rovnováha což je nejtěžší část na těch koníčkách...