kaed: podle manuálu by tam měl být nějaký aplikační kód. DSP používá nějaké 2 bootovací režimy. V datasheetu jsou popsány jednotlivé kroky. V jednom z těch kroků je potvrzení kontrolního součtu po nahrání dat
"Step 5: The end of the .ULD file contains a three byte checksum. If the checksum is good after the download, DSPC will send a C_BOOT_SUCCESS message to the host. If the checksum was bad, DSPC responds with the C_BOOT_ERROR_CHECKSUMmessage message and waits for a hard reset."
Ještě bych se mohl odpíchnout od toho a zkusit nějak vyčíst komunikaci. Dělat to s osciloskopem to bude ovšem "zajímavé"
scoop: o programátoru jsem uvažoval. Jenže problém je v tom, že nevím, zda jsou ty paměti OK. Ty flash paměti jsou tam 2. Jedna pro MCU (CPU) čip, druhá pro DSP čip. Obě jsou v pouzdru PLCC32, ale každá je typově jiná. Asi kvůli napětí. MCU používá 5V, DSP 3,3V.
Rotel měl na stránkách k dispozici aktualizace SW. Jenže už je tam nemají. Tento receiver je už totiž děda. Už je mu cca 20 let. V současné době již soubory na stránkách nemají. Zkoušel jsem jim napsat. Myslím, že mi ale neodpoví.
Pořád ještě může být chyba v hardweru. Jen netuším, kde by mohla být. Krystaly fungují, převodníky log. úrovní taky ... Data na vstup DSP se dostávají ... tak ... Zaráží mě, že před nedávnem, když už ty digitální vstupy nešly, tak aspoň fungoval "test tone". Teď už nejde ani ten. Měl by ho generovat DSP čip. Jakoby se to zhoršovalo v čase. Proto si myslím, že by to mohlo být tou pamětí. Buď tou od DSP, nebo jak psal therion, tou od MCU. Že by MCU nemělo konfigurovat ten DSP čip