Téma: Ultimátní domácí kino 7.4.4
Mám v plánu rozjet přestavbu garáže na kino místnost. Drahou polovičku mám skoro zpracovanou
Proč? V domě mám už hifi/kino v obýváku, ale pokojíček je nadáním, takže když už mám čas na filmy-vecer, tak už děti spí. Akustika místností taky nelze rozume vyřešit aniž by to nevypadalo blbě a nepřišel jsem o prostor.
Repro L+C+R zužitkuje co doma mam
Levý a pravy- 2*eminence Kappa 15"A + vyzkouším výšky co mám z Samson Rs15hd s 1,5" Titan cívkou.
Centr -1* BaC 15" PWB40 s beyma CD10Fe/N
Boční a zadní nejspíš thomann- Thé Box 12/280A + hadex KST 35( 44mm titan cívka)
Stropní už mám 8" koax z Allegra- vevor. Mám je v obýváku a tam za tu cenu jsem spokojený. za 800,/kus
https://eur.vevor.com/instrument-access … Q1FeXhz4b9
Suby mezi L+C a mezi C+R- mám teď beyma 18g400 ,BaC18pwb100 a vzadu za sedackama
Budou Dayton MX15-22
Zesilovače: Denon AVR 4700h se zpracováním signálu 11.1, sda500,Behringer epq2000,Behringer inuke nu3000dsp,
Tapco J-800, the amp d3400
DSP thé track DSP 4x4 mini
Projektor :Optoma UHD 35- 4K 60Hz v uzavřeném boxu- odsávání do rekuperace
Místnost: rozměry 5,5m*3,4m*2,6m
vytápění a chlazení: podlahovka+ klimatizace+rekuperace
Plátno bude před předníma reproduktorama cca 3,5m uhlopříčka
Akustické úpravy místnosti - basové pasti v rozích, rezonátory pod křesly- výška dvou palet , akustická minerální vata na stěnách,koberec,...
Bude zájem se mnou prožít tuto misi, nebo ne?

. Obávám se, že když si posteskne před kamarádkami, někdo jí tím záškodnicky "nakrmí"...
:

Podpora
Nahrát obrázek