Re: Sluchátkárna
Tak se omlouvám nevím jak to lépe popsat aby to neznělo povýšenecky ale prostě jsem si prošel nějakým vývojem a měl jsem to štěstí že jsem si mohl poslechnout velmi kvalitní sluchátka a cca min.rok jsem zkoušel nějaké okolo 20tisíc.Hrálo to dobře ale rada od kolegy byla kup to nejlepší na co máš ušetříš tím spoustu peněz za další postup tím že něco koupíš a pak prodáš se ztrátou a koupíš něco jiného atd.Podle mě měl pravdu samozřejmě jsem si sluchátka před koupí vyzkoušel a na stejném řetězci co jsem si chtěl pořídit.Lze na různých sluchátkových nebo audio video výstavách nebo akcích firmy Audigo poslechnout případně domluvit poslech u nich.Ještě si myslím že sluchátka je potřeba naučit se poslouchat, cca 1-2 roky mě trvalo než jsem dokázal dobře rozlišit rozdíly a jemné nuance a třeba rozdíly v da převodnících a zesilovačích.Jinak na sluchátka jsem přešel kvůli manželce ale bedny mám také.
Premyslam nad tym vyrokom kolegy uz druhy den a asi ma pravdu. Otazka je, ci presokocit tkzv. "vyvoj" je dobre alebo zle. Je lepsie odskusat viacero alternativ, alebo sa ozaj vrhnut na jedne sluchadla s cenovkou (a snad aj kvalitou) vysoko a dalej neriesit? Neprisli by sme tak trosku aj o radost z poznavania a vsetko s tym spojene? Neviem.