Takže postupně:
- ti poláci nic nemají už dva roky. Z thanksbuyers jsem nikdy nic nekupoval, a mám obavy, že to tam jenom tak visí na webu.
- Project 175 je domeček plnej koleček, asi funkční, oproti funkčnímu jednoduchýmu zapojení s dvěma optočleny z aliexpresu - asi to nějak zkusím znovuvytvořit, ale nikde není schéma a já už to nemám z čeho okoukat, všechny minizesilovače v kterejch to bylo už jsem rozdal.
- Archeo: 1005008433308024 není vůbec na BTL (můstek jiným slovem) na první pohled jsou vidět spojený země...
tj destrukce zesilovače po připojení tohohle je zaručená.
- odkaz od mako je na podobnej krámek co bych rád, s dvakrát opto na kanál, ale má jenom jedno relé s jedním kontaktem. Je vidět, že druhý výstupy jsou spojený vstup - výstuop drátem, tj odpojí jenom jeden výstup můstku. Což u BTL zesilovače při zkratu jednoho výstupu na kostru může být pro skutečnou ochranu repro málo - třeba ayima A07 má plechovej kryt a fakt malý šroubovací terminály...
Jestli ty relátka budou mosfetový nebo ne, už je pro tohle použití druhotný, ale slušný relé asi vydrží dýl než ty déčkový zesilovače. Jediný o co jde, a co je potřeba ochránit, jsou basový reproduktory...