tie male trafka su pekne a cena je bezkonkurencna. Mozno by som sa trochu bal na to dat drahe sluchadla ci cinania dokazu dodrzat izolacne pevnosti s tak tenkymi drotmi
osobne by som ale SE na sluchadla nechcel tym ze je to "unbalanced" magneticky system + dobre sluchadla k tomu to musi chytat bordel na meter daleko... ak je argument A trieda tak to sa da aj s PP... a ma to vela vyhod oproti SE.
mam sluchatkac s trafkami, ma to svoj zvuk a paci sa mi to. Hra to super, ale dobremu OTLku s kvalitnou foliou na vystupe sa to nechyta ani po clenky. Vid moje otl so skreslenim 0,000prd... to proste s trafom nedas nikdy. A je to stale lampa a hra to ako lampa nie ako kremik. Jedine kde vidim vyhodu sluchatkacu s trafom je ak tam chces zavesit VELMI nizku impedanciu alebo chces vysoky vykon = nejake hifimany alebo tak, ale aj tam si viem predstavit radsej PP, aj ked v tej nizkej citlivost sa neduhy asi stratia, resp. stale tam su len ich nepocut. Ale chapem jednoduchost SE riesenia, das tam jednu lampu a hras s 2W vykonom bez problemov
len tie parametre.... 
zdenoeddie napsal:Aj to som mal, a mozem povedat, ze to bol asi najlepsi kompromis. Ale stale sa mi viac paci napr. OTL alebo aj s OPT zapojenie.
napises prosim zdeno o tomto viac? to ma velmi zaujima co s cim si spajal v ramci hybridu? celkom nedavno som totiz premyslal nad niecim podobnym ale nerozhybal som sa do toho... velky gain na vstupe s lampou napr. ecc83 diferak, za tym tpa6120 a z vystupu zavazbovat az na vstup. Neviem ci by to bolo stabilne ale ako napad to u mna ostalo len na papieri