Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.

Putovní 3p Vismaxy nově ve verzi 2.1 k dispozici k předání v Brně: link

Audioweb.cz » Koutek pro začátečníky » MOZOS B2 APT-X, bluetooth

Stránky: 1

RSS

Příspěvky [4]

Téma: MOZOS B2 APT-X, bluetooth

Ahoj. Již mám dvoje RF bezdrátová sluchátka, používám je tak porůznu. Mám v úmyslu si ještě pořídit nějaký bluetooth vysílač k televizi a poslechu přes BT sluchátka. Chci se zeptat, jestli to, co koupím na Ebay za 300 Kč bude nějak zvukově neproporční proti MOZOS B2 APT-X. Zřejmě bude v ceně větší akumulátor. Díky za názor.

(upravil divnypocit 24. 12. 2024 8:25)

Re: MOZOS B2 APT-X, bluetooth

na Aliku to samé kolem 500kč. Musíš počítat, že eshop si to objedná za lepší cenu, připočte clo/dph/dopravu a třeba 100proc. zisk a pak ti to prodá v ČR. Když si projdeš alík tak tam seženeš i lepší hračky do pětistovky.

Tady máš ten Mozos smile https://vi.aliexpress.com/item/1005006729819466.html

Takže velký dík.
Abych nezakládal další vlákno, prosím ještě něco: Jsem takový nerozhodný, koupit-vyzkoušet-(ne)vrátit do 14 ti dnů. Původně jsem si chtěl koupit streamer Wiim Ultra. Dopředu vím, že mé potřeby naplní Spotify premium a internetová radia. Nelíbí se mi ale, když přístroj nemá plnohodnotný dálkáč s číslicema. Proto se mi nabízí varianta tuneru Hama DIT2105SBTX. Bohužel, mám špatné zkušenosti se zvukem adapteru Technisat 10 IR. Přes sluch. zes. se to nedá poslouchat. Externí DAC tomu nepomůže. To zvuk z mobilu je snesitelnější. No a zase, aby ta Hama nebyl "mobil" ve velké krabici.

Já zrovna ten Wiim Ultra vlastním smile Jsem s ním spokojený, úplně nevím k čemu je potřeba plnohodnotný dálkáč ale asi musíš objednat a vyzkoušet. Sluchátka na něj neprovozuji jen gramec, bedny, spotify a to stejně ovládám na dálku mobilem a dálkáč jsem snad nepoužil. Zbytek neznám ale dneska kdy se nedá nic moc vyzkoušet na prodejně je nutnost objedna a otestovat a případně vrátit. Hama je taková podivná značka toho bych se bál, nikdy jsem od nich nevlastnil nic kvalitního, příjde mi že jejich výrobky jsou 10 let pozadu.

Příspěvky [4]

Stránky: 1

Audioweb.cz » Koutek pro začátečníky » MOZOS B2 APT-X, bluetooth

Podobná témata

~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£