Téma: Předělávka z toxi-zvuku na něco. TVM ARS 330
Zdravím zdejší komunitu. Budu zcela upřímný. Časy, kdy jsem se snažil oblažit sluchové orgány něčím víc než pilovitým zvukem rádia jsou dávno pryč a z mých vědomostí zůstali jenom základy. Vím, že bedny mají mít objem tvar, výkon, měniče a vyhybka musí být k tomu přizpůsobeny. A to je tak vše.
Protože jsem nějakým záhadným způsobem podědil tyto plašiče zvěře, a jsem jaksi nakloněn nevyhazování věcí, chtěl bych je předělat na koukání televize. To znamená vykuchat a něco dovnitř nabastlit. Proto a jen proto jsem se registroval na tomhle fóru, protože doufám, že se najdou i dnes ještě dobří lidé a poradí mi sadu, která by mě nezruinovala, ale jak se říká, za málo peněz mnoho muziky.
Jelikož mé oblasti zájmu jsou jinde, nebudu si na nic hrát a pokud mě pošlete do háje, budu to respektovat a odejdu někam jinam, pokud se mě někdo ujme a poradí, případně provede procesem bastlení, budu jako blecha a na oplátku si získá můj respekt.
Oblasti, ve kterých bych mohl poradit já, jsou někde jinde. A tedy předem děkuji za laskavé přijetí.
PS: Mohl bych začít i od píky, dílnu na dřevo nějakou mám, ale co nemám, je čas.