Re: O tom to je
Preco to s inym vodicom nefunguje, ale s pojistkou by malo?
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Smetiště » O tom to je
Preco to s inym vodicom nefunguje, ale s pojistkou by malo?
Miero,Miero že by dotyk plocha?
Kontrolní otázka: na jakémpak principu funguje dotykové ovládání mobilu?
A. kapacitním
B. sofistikovaně inkuzivním
C. napěťovým potenciálem
D. tlakem
"zkus to prakticky, D vodiče/polovodiče/izolantu postupně zvětšovat až do průměru pojistky" a uvidíš zda a kdy to makat bude nebo nikoli Nebo se zeptej "chlap LGBT" inteligence na netu
Njn, kapacitne. Ale kalibrovane je to na prst, a ze to niekomu funguje s poistkou este neznamena, ze kazdy dotykovy mobil s kapacitnym dotykovym displejom je tester poistiek. No mozno je, neskusal som vsetky.
Miero, plocha pojistky která se dotýká displeje je dost velká na to aby to zafungovalo. Kalibrace na prst není.
Debilové! Zkusil jsem to s 630A nožovkou velikosti PN3, a ruplo mi sklíčko.
Mozno vadny kus, skus este iny mobil. Ale radsej prikladaj mobil k poistke a nie naopak.
asi přikládal moc prudce. Je to známej pruďas
Trochu lásky je třeba , todle je nejmíň!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=YTD5QDuidG0
To je nejaka reality show?
Netušim ,narazil jsem na to náhodou nemam tv takže nevim nic... pro mě je to trošku mindfuck o čem to má jako bejt a pro koho to je určený,asi současnýmu světu fakt nerozumim. Viděl bych to jako hardcore "Guilty Pleasure" pro náročnější.
...Kdybych se kurňa hůř učil, mohl jsem místo ztráty času debilním hifi bejt slavnej a udělat díru v šoubyznysu
No jo. 2022. To to byla ještě velká láska.
Ak tie vajicka kupoval maminke, tak z toho mohla byt este velka laska.
Inak mne sa obrazok na fore nezobrazi, musel som si otvorit URL v novom okne.
To sa nemáš čím chváliť
Bože...
inženýr
Hasiči homeopati
Bezva vychytávka, šetřit se musí
to Jardag69: kdybys věděl, co se najde v síťovejch kabelech k PC, z čeho se dělají "economy" UTP kabely nebo nedejbože lowcost 75 ohm koaxy, tak by ses ničemu nedivil.
Už jsem zaslechl něco o tom, že nejmenovaná automobilka nechává dělat kabelový svazky z postříbřenýho hliníku.
Dělají se i svářecí kabely z hliníku. Ale zase jsou lehčí
Audioweb.cz » Smetiště » O tom to je