Re: P: SPaudio předzesilovač P1 3 roky záruka
jasne, je to ok ... dobry preamp
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Bazar » P: SPaudio předzesilovač P1 3 roky záruka
jasne, je to ok ... dobry preamp
Díky za potvrzení něčeho co už cca 10 let víme .
Ale opakování je matka moudrosti o tom žádná a Cosmos určítě do DIY měření přinesl nový svěží vítr.
Já přemýšlím, jak by na tom byl s čistotou zdvojený ADC 32 bit float Zoom F6. Můžu kdyžtak někomu zapůjčit ke kontrole. Napájené to je z powerpacku.
No Martine,nechci ti moc kazit se Zoomem naděje, myslel jsem si že to nebude nic moc (měl jsem pár věcí od nich v ruce v práci) a je to horší než jsem čekal, je to vcelku ultimátní sračka kvalit nejhorších onboard zvukovek. Je to jen malý portable strojek na základní záznam do terénu,nikoliv na serioznější práci a na měření už vůbec ani náhodou.
https://www.audiosciencereview.com/foru … iew.15668/
Preamp je dobrý,ale k dokonalosti by to chtělo ještě minimálně trochu zapracovat na napájení a zemích uvnitř, aby to bylo čisté od padiny a hlavně jejího rozvoje,což u preampu není problém dosáhnout. To že to je uvnitř, je vidět na testu s volume 0 a max. Laco je zkušenej konstruktér kterej ví přesně na co koukat a co hledat.
Tak to je velký špatný. Skoro mi to přijde jako vadnej kus. Zkusím si to zkreslení Zoom F6 změřit taky a tímpádem se i poohlídnout jinde. Kupoval jsem to na základě pozitivní dojmologické recenze, když jsem ještě nevěděl o ASR.
Ke smysluplnosti Amirových měření, pokud netestuje něco notoricky jasného, mám docela dost výhrad. Třeba měřil maličká Neutrik linková trafa na 4V - totální nesmysl.
Na levnějším H1n měřím tohle
https://www.audiosciencereview.com/foru … der.10797/
a v praktickém použití (nahrávání dechového kvintetu v Karolinu, varhan v Čelákovicích) je to výborný nástroj plně srovnatelný s klasickými mikrofony, ne-li lepší.
Stačí když použiju Topping E70 na odděleném USB Toppingem HS02 přímo XLR kabelem do Zoom F6 a vyzkouším změřit zkreslení při více úrovních? Z F6 pak do PC v režimu USB zvukovky již bez oddělení? Žádné další vyfikundace nejsou potřeba?
Nebo to chce oddělení USB pomocí HS02 i pro Zoom F6?
Měřit budu na NTB s odpojeným napájením.
To záleží na napájení,pokud bude ta krabice zoom napájená ze sítě a připojená přes usb do pc, potřebuje izolátor také. Pokud na baterky a nebo inwall či ext adaptérem ,tak teoreticky ne a bude stačit jen ta E70.
Zoom F6 je napájený lithiovým powerpackem (přímo na Zoom určeným) a notebook z baterky bez sítě.
Jediné zařízení připojené do 230V sítě bude Topping E70, i když i to bych mohl napájet z autobaterie přes měnič s modifikovanou sinusovkou. Tzn z měniče by lezlo hodně smetí, které ale E70 snadno odfiltruje. Celý měřící setup by ale tímpádem plaval ve vzduchu bez připojení k síti.
Nabídka předzesilovače SPaudio P1 platí
Předzesilovač a koncový zesilovač komplet za 115 000 Kč.
Tak se nám ochladilo a začala sezóna poslouchání hudby. Plánujete upgrade sestavy?
Dac a koncák prodané. Předzesilovač k dispozici.
aktuálně používám Topping PRE 90 https://www.audiosciencereview.com/foru … ier.18283/
pomohl bych si kdybych ho vyměnil za SPaudio P1 ?
Vstupy 4x RCA
Výstupy 2x RCA
miero
no to zrovna moc nevyužiju, myslel jsem spíš co se týká měření
Měření maj oba výborný ale bral bych P1. Dát 15k za dva šváby a spínačku od MW je pro mě haluz.
Jestli se nepletu, P1 má malou vychytávku že vypnutej má vstup 1 natvrdo průchozí na výstup a po zapnutí je normálně přes preamp. Vhodný na preout LR z kina nebo DAC s regulací hlasitosti a rychle si testit regulace hlasitosti DAC vs P1.
2 mcm: Pre90 má regulaci hlasitosti relátkovým odporovým děličem. To je dost podstatná výhoda.
2 mcm: Pre90 má regulaci hlasitosti relátkovým odporovým děličem. To je dost podstatná výhoda.
ano to je pravda když na Pre90 točím kolečkem hlasitosti tak slyším cvakat relátka - sice nevím jaký to má vliv na měření ale přijde mě to vymakanější než u P1
Audioweb.cz » Bazar » P: SPaudio předzesilovač P1 3 roky záruka