Re: Accuphase DIY z Aliexpresu
Spýtal som sa síce v tomto vlákne, ale prioritne mi ide o K300 a pod. a tam by sa to s množstvom hodnôt aj počtom kusov nezmyselne predražovalo
Skúsim najbližšie tie vishay z TME a uvidí sa čo príde
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Projekty elektroniky » Accuphase DIY z Aliexpresu
Spýtal som sa síce v tomto vlákne, ale prioritne mi ide o K300 a pod. a tam by sa to s množstvom hodnôt aj počtom kusov nezmyselne predražovalo
Skúsim najbližšie tie vishay z TME a uvidí sa čo príde
No tak vlastne minule prišlo (aj sa niečo rozpredalo) na K300+K4
MBB02070C 0,6W:
0R, 3R3, 22R, 47R, 68R, 100R, 147R, 182R, 200R, 220R, 470R, 680R, 1k, 1k5, 2k7, 12k, 15k, 18k, 22k, 33k, 47k, 100k, 220k, 1M
0R, 3R3, 1M - trochu bledšie ako ostatné. Asi sú trochu mimo stredný prúd
Inak sú to pekné odpory
Zrejme ich postupne naskladním duplicitne k ezentekom. Ten bude na hniezda/pokusy/nenáročné aplikácie vishay do hotových vecí.
Možno by sa to hodilo aj do témy, Čo vám dnes urobilo radosť, ale dám to sem nebolo to dnes, ale dva dni dozadu, deň pred mojimi meninami
ten pocit, tie malé vianoce, keď otváraš výrobcom zapečatenú krabicu s novou hračkou, nožíkom opatrne jemne poprerezúvaš lepiacu pásku, otvoríš klopy na krabici, odložíš prvú penu a vykukne na teba takýto dizajnový "dekel"
A kde je předek?
Tu je kúsok predku.
Dneska som sa hral, zoznamoval, skúšal, zapájal a prepínal
10,1" / 25,7cm dotykový displej, 4 kanály 100MHz 10GSA/s
Pekny mazlik.. 6 v 1, dotykáč.. enjoy Podobnost s Rohde & Schwarz RTB2004 ciste nahodna
https://www.youtube.com/watch?v=6jjFJ0uiNpE
některé Rigoly šli cracknout na vyšší f
DS7014 je základný model z tejto rodiny, bez generátora, log. sondy a pod., dalo by sa povedať ekonomické riešenie, aj keď pri tých cenách v eshopoch
Na druhej strane má každý v balení 4 takéto sondy, môj malý zlatý oscík Hantek stoji ako jedna sonda
https://rigolshop.eu/accessories/probe/rp3500a.html
A tak isto načo integrovaný generátor, keď dnes už asi každý má doma aspoň BK 4055B:
https://www.bkprecision.com/products/si … tors/4055B
A čo sa týka podobností, medzi sebou sa podobajú ešte viac
Pekny mazlik.. 6 v 1, dotykáč..
enjoy Podobnost s Rohde & Schwarz RTB2004 ciste nahodna
![]()
některé Rigoly šli cracknout na vyšší f
V com je ta podoba s RTB2004? V dotykovom displeji mozno. Ale displej ma u RTB vyssie roslisenie.
Krajsi obraz ako na RTB2004 som u oscilokopu do 2000eur nevidel.
HLavna vyhoda RTB je 10bit ADC a velka hlbka pamate .
Nevyhodou RTB je samozrejme cena. Ma siroke options,ktore sa da dokupit,avsak za kazde doplacas(dost).
Mam v plane dokupit options generatora a analyzu frekv. odozvy z coho vznikne wobler 10Hz do 25MHz.
Ja mam memory depht option nieco okolo 160Mpts. Ja ju vyuzivam (nie u audia)
Len objasním, memory depth som prepínal a skúšal čo to urobí s obrazom. Max. je 100Mpts...taka hĺbka je ale pri AM modulacii na 1MHz so 100Hz nevhodné na zobrazenie.
Medzi tým si to zmazal, tak nič
Ako sa u toho Rigolu meni vzorkovanie co pisu 10GSa s prepinanim casovej zakladne?
Len objasním, memory depth som prepínal a skúšal čo to urobí s obrazom. Max. je 100Mpts...taka hĺbka je ale pri AM modulacii na 1MHz so 100Hz nevhodné na zobrazenie.
Medzi tým si to zmazal, tak nič
OK...20kpts sa mi zdalo fakt malo.
Audioweb.cz » Projekty elektroniky » Accuphase DIY z Aliexpresu