Re: Blyzna - SEAS L19RNX1, Scan-Speak 12MU/8731, Bliesma T25B
Někomu ale nemusí vyhovovat plechový zvuk.
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Projekty stojanových reprosoustav » Blyzna - SEAS L19RNX1, Scan-Speak 12MU/8731, Bliesma T25B
Někomu ale nemusí vyhovovat plechový zvuk.
Plechový zvuk?
Pekny projekt.
Snad vznikne aj verzia s papierovou konusovou vyskou
Ano ,mají to všechny al membrány včetně visatoni,papír je papír na basech.Tim je nezatracují,sám je mám.
Tak u mě nemaj.
ta struktura sa ti podarila velmi pekne
Super, tie smerovky su bomba, akoby to malo hornu teda teraz pozeram a nejaky waveguide tam je
faza nadhera.
Ako to hra pri dlhsom posluchu? Nehuci to na 500hz? Mozno pridat este par uF / mH na basak? Sice ujde faza ale ta je tam aj tak trochu zvlnena.
Ako sa vam paci beryliova “blizna” ?
drahe, ale pekne
........Ako sa vam paci beryliova “blizna” ?
to bude dotaz na Antonia, Kocoura a Hanziho
já jsem spokojenej
Miero
T25S v těch WG měří srovnatelně a místo MU jde využít MR120BD
T25B za mě top vejška. Má detail i jiskru, přitom to neunavuje.
Wili, paradoxně vyšší basy se mi zdály utlumené a až nespojité se středem. Ničeho takového jsem si u sebe nevšiml. 4mike má problém s místností, pocit prostorovosti a plastičnosti mi chybí. Některé nahrávky mě nebavily a znám je jinak. Ale na druhou stranu komorní hudba a podání nástrojů je už dost věrné a v lepším prostoru by se takové těleso stalo ještě reálnějším. Líbilo se mi taky jak bedny zahrají rock/metal. Příště donesu dechovku bez zpěvu.
Vedle postavené Akyly s vesměs 6dB filtry měly jasně slabší a nerozlišený vršek, ale zbytek nebyl vůbec špatný. Kdyby měly Akyly na výškách 19TAFD/G, bylo by to asi zajímavější. A to je kategorie drahých vs levných repráků. Spodek, co umí SEAS, ale Peerless nedožene, ten má ale na druhou stranu lepší napojení se středem.
Cize je to ladene na konkretnu miestnost, viac vykonu medzi 200-700Hz?
Sklon listening window a SP je kvoli nizkej smerovosti a jej skoro vodorovnemu priebehu?
Bedne sa pocuvaju natocene osami na posluchaca?
Dik za info.
K ukricanosti: neskusal si znizit vykon v pasme cca 700Hz az 2,5-3kHz a vyssie nechat nizsi sklon?
Ne, byla to věc vyšších kmitočtů, což se podle 4mika napravilo jemnou úpravou; tu jsem sám neslyšel.
Nižší sklon nahoře s vlivem na jiné parametry nebyly ku prospěchu.
Dik, su to zaujimave informacie pre celkovu mozaiku a vzhladom k tomu, na co sme zvyknuti a tiez co vidno na grafoch.
Neviem isto, co myslis inymi parametrami, ale tusim
Audioweb.cz » Projekty stojanových reprosoustav » Blyzna - SEAS L19RNX1, Scan-Speak 12MU/8731, Bliesma T25B