Re: RM+AW sraz 2024 - Dolní Loučky, Sobota 14.9.2024
Super akcia tak ako naposledy. Sice trochu mensia ucast ci uz bedynek alebo posluchacov ale stalo to za to. Cesta bola fakt hrozna a tak zlu nepamatam… ale pozdravit a podebatovat bolo pekne. Som rad ze som Vas videl a tesim sa na buduce.
Moj kratky suhrn:
- velke cierne low-cost 4-pasma super, myslim ze sme viaceri boli velmi milo prekvapeni.
- putovne antoniove vismaxy hrali neporovnatelne lepsie oproti minulemu roku. Pre mna to boli jedne z najlepsich stlpov. Vobec neboli ukricane ako naposledy, mali tiez akoby pevnejsie basy, zaujimave co spravi maly tuning vyhybky.
- porovnanie s mojimi bielymi alto line bolo zaujimave, (visaton low cost /vs/ hi end) cakal som ze tie moje budu vacsi pruser ale zvuk sa mi velmi pacil. Som zase prekvapeny co narobila miestnost, pocitovo trochu menej basov, cakal som viac na spodku ale mozno to bolo vyvazene
- malicke regalovky s kovovymi daytonmi boli take prekvapko, velky zvuk v malej budke
- dhamanove aktivy… fakt pecka prevedenie, to aktivne ladenie priamo na mieste aby to bolo pouzitelne pre ten zlozity priestor bola pecka, klobuk dole. Na spodku to hralo prekvapivo dobre vzhladom k tej otvorenej konstrukcii, tie najvacsie hlbky tomu chybali, teda boli tam ale zalezalo ide ste v miestnosti stali, ale viem si predstavit ze to bolo priestorom, cosi podobne robili moje velke “b&w”. Zvuk stredovysok mal ale dobry priestor, vzduch, lahkost. Trochu mi to pripominalo moje mini nautilusy ktorym ale zase chybali basy… mozno lepsie prirovnanie by boli horny, velke waveguide z minuleho roka hralo nejak podobne, mozno to bude dane aj profi basakmi.
Gulasek bol super, lepsi nez som cakal, papriky ako od madarskej vesnickej babicky, bomba.
Nizsie zopar fotiek, snad xichty nebudu prekazat. Ak ano napiste mi do sz a zmazem…