Téma: P: diely na VA preamp, sluchatkac, preamp, autotrafoamp, repro
Predam rozne audio veci nizsie, nad niektorymi uz cez rok vaham ci ich predat alebo nie, je mi to luto poslat prec ale nemozem mat doma sklad a proste nieco musi ist... nieco je nahradene novym lepsim a vsetko proste nevyuzijem a nemam na to dost miesta
DIELY NA ELEKTRONKOVY VA PREAMP mk2
drzim to tu uz par mesiacov a povodny zaujemca stale neodpisuje a neozyva sa, takze predavam naledovny set:
- set vsetkych potrebnych DPS (preamp, ovladanie, dps podsvietenia, dps potenciometra, + nejake bonusy extra) + navody a zoznamy suciastok co a ako
- 3x naprogramovane MCU
- predny panel od quickpanelu
- vsetky plechy na skrinku +zadny panel s popiskami sitotiskom (vlastne vsetko okrem plechovky na trafo)
cena za vyrobne naklady = 5500,-
1)unikatny CFPPHA sluchatkac. Dlho som vahal ci ho predavat kvoli jeho unikatnosti, a ani si stale niesom isty ci ho chcem predat - preto tomu odpoveda aj cena. No lezi nevyuzity, nemam na neho miesto a asi rozum zvitazi nad srdcom a bude musiet ist uvidim ci sa niekto najde a asi podla toho...
Je to neuveritelne skvele hrajuci sluchatkac, ma malo celkovej spatnej vazby, mozno preto tak pekne hra ale je to unikatny zvukovy zazitok(nie Pass-like, ale v dobrom slova zmysle ) + skvele to vyzera. Asi jedina konkurencia stoji 4x tolko...
Tento sluchatkac ma pre dokonaly odstup napajanie adapterom, je bez kostry a vsetko v 2.triede - predpoklada sa pripojenie k ukostrenemu PC. Ma vstupny diferencialny stupen s ECC83 (osadene RFT) s regulatorom prudu v katode cez kaskodu s TL431. Koncovy stupen su NOS lampy 12BH7 Sylvania z Kanady so >100% emisiou, na dps je prerobeny fixny bias na trimer a je mozne presne doladit prud pripadne aj pre ine (napr. ECC82/802S a pod.) Koncovy stupen je klasicky push-pull + katody maju symetricke vinutie pre dodatocnu lokalnu spatnu vazbu. Vystupy trafka su pre 250R / 32R +-autobus. Je to "preamp", a zvladne to v podstate akukolvek zataz... a vdaka komplexnej lokalnej vazbe priamo v koncovom stupni ide spolahlivo aj bez zataze.
Preco je sluchatkac unikatny? pre spesl vystupne trafka podla mojho navrhu, ktore uz dnes asi nikto nebude chciet navijat
(3x primar / 2x paralelny sekundar s odbockami / 3x symetricke nfb vinutie)
Mam na neho mensie hlinikove tocitko pre volume a aj take tazke dost mega velke, zaujemca si moze vybrat... vid fotky nizsie. Je k tomu aj prepravny kufrik a vsetko... top stav, nie je tu jediny skrabancek + nanovo spricnute trafka ciernou.
Parametre:
THD pri 0dBV 0,007% / 250R / 32R
Max vykon >1W !!!
Max rozkmit cca 6Vrms do 32R / >12Vrms pre 250R = dava to neskutocne bomby, urve vam to hlavu
Fr. rozsah 3Hz-60kHz
Cena 15.000,- czk
Viac info dopisem neskor az budem mat viac casu a zaroven ho este raz premeram. Lampy RFT. Horny kryt ma skrabanec - v pripade vazneho zaujmu skrabanec nafotim.
Kopia mcintoshu C2200, unikatne aktivno-pasivne korekcie ake nikde inde niesu, excelentne parametre, top SNR, integrovany lampovy riaa phono, bluetooth vstup, tpa6120 sluchatkovy vystup, true-log VU metre, detekcia nahriatia a chyby elektroniek, dialkove ovladanie hlasitosti, atd...
Cena 15.000,- czk (v cene je zohladneny skrabanec)
Viac info dopisem neskor az budem mat viac casu. Nemam ho v Prahe, nachadza sa na slovensku, doveziem cca do mesiaca...
Vykon cca 300W do 2/4/8R
Cena 20.000,- czk
2)+3) spolu za 30k
(^^ 2 a 3 nemam v prahe ale odlozene na slovensku, v pripade vazneho zaujmu doveziem alebo si to moze niekto vyzdvihnut tam)
4) Digitalny zosilnovac TPA3250, upravene chladenie cipu cez pastu a hlinikovu pasovinu do hlinikoveho obalu, upravena spinana frekvencia cipu na 600khz, vymenene elyty za kvalitne japonske. Skreslenie v tisicinach po cca 50W, potom to zacne stupat.
Samostatny zosilnovac bez nicoho 800kc
+ 19V 60W apple adapter s prerobenou koncovkou spolu so zosilnovacom za 1000kc
(Mozne pouzit az 32VDC zdroj, s 19V adapterom to ma vykon cca 2x30W)
5) diy reprosustavy Visaton Alto osadena 2xW130S 1xG20SC
Impedancia 4R (na rezonancii kompenzovana a minimum nepada pod 3,5R@46Hz)
Max prikon cca 100Wrms
Citlivost ~87dB
Budu k vypocutiu v Brne na posluchovke v septembri ak sa dovtedy nepredaju, takze bude pripadne moze priamo tam vypocut a kupit. Hraju super, velmi pekne vysky a prakvapivo hlboke basy na takto stihle mini stlpy. Najradsej by som si ich nechal ale nemam kde - pred par rokmi som ich daroval svagrovi ale ten sa prestahoval tak skoncili zase u mna. Preto predavam...
cena 10.000,- czk
Graf merania:
Fotky: