Re: Rozlouceni s Rixem

S Petrem jsem se potkal osobně sice jen jednou asi na půl hodiny (kupoval jsem od něj před dvanácti lety "kostky" bedničky s ARN150) a napsali jsme si pár zpráv okolo SSR, ale za ta všechna léta, co jsem ho tu čítával na Audiowebu jsem věděl, že to byl obrovsky znalý a moc ochotný hodný chlap. Takový, jakých je strašná škoda, kor když tu havárii nezavinil.. sad

Moc rád taky přispěju rodině, jakmile budete mít vychytanou metodu..

Web

Pozůstalým upřímnou soustrast.
Petře,děkuji za vše.Nezapomenu.

Zdravím všechny.
Opožděně upřímnou soustrast pozůstalým.
Je to pro mně šok. Nedávno jsem od Petra kupoval 2ks SSR relé. Celkem mi jich vyrobil 6ks...
Moc mně to mrzí...
Všichni se tam jednou sejdeme...

Nechodím sem poslední dobou často a dnes jsem narazil na tohle vlákno. Už asi 20 minut se z toho nemůžu vzpamatovat. Byli jsem s ním čas od času v kontaktu a vždy ochotně poradil.
Tohle prostě není fér! To by se dobrým lidem stávat nemělo!

Web

upřímnou soustrast rodině sad Rixe jsem měl tu čest poznat osobně. Skvělej člověk. Info ohledně sbírky budu sledovat.

Web

R.I.P.

Sbirku se povedlo zalozit, a zde je odkaz, na kterem muzete prispet.
https://donio.cz/pribeh/23052

ruzne DIY repro

Web

..."ulevující nadávka!"...a ještě k tomu taková krásná holka! ...svět dokáže být hodně zlej!...  sad

Machaldo a Kocoure a všichni díky,je vidět že tu jsou dobří lidé a Petra měli všichni rádi,když jsem viděl ty fotky krásný rodiny je mi z toho zas hodně smutno sad

PC-DAC-ZESIK-Bedny=zvuk doma

(upravil Machalik 1. 9. 2024 15:09)

Tesla7, Dawsoo a dalsi: Hrozne moc vam vsem dekujeme. Jste zlati.

Dlhsie som nebol na tomto fore a som zaskoceny touto smutnou spavou.
Petra som poznal  ako cloveka s rozumnym pohladom na elektroniku ,audio a vlastne vsetko.
Ked uz aj teraz je schopnych ludi v audio komunite ako safranu tak Petr nam tu bude vsetkym chybat.
Uprimnu sustrast manzelke a celej rodine.

Musím také k tomu zlému snu něco napsat.
Je to ohromná tragédie sad Petr, ač jsem jej znal jen krátce, byl velmi chytrý a srdečný člověk. Přesně takový typ člověka, který vždy udělá něco navíc a nic za to nechce. Takové lidi chcete mít mezi s sebou, ať už jste kamarádi nebo jiní partneři.
Vždy jsme si lajkovali příspěvky na sockách, jako by jsme byli nejlepší kamarádí. Tohle fakt zamrzí:(
Zprávu jsem se dozvěděl v úterý s kamarády na pivu a informace mě zcela zdrtila. Přestože jsem docela tvrďák, příběh a žena s mimčem mě vehnali slzy do očí.
V oblasti audio byl kapacita a mohl to dotáhnout velmi daleko. Pokud vím, něco většího vznikalo právě ve společnosti Kocoura.

Upřímnou soustrast rodině, s přáním zdravého potomka, aby mohli alespoň na nejlepšího tatínka vzpomínat...

Přispěno sad

https://donio.cz/pomoc-nastavajici-mame … ti-manzela

Delší dobu jsem to tu moc nesledoval, ale tohle mi vyrazilo dech. Já ho znám jen z příspěvků na fórech, ale evidentně to byl fajn člověk a skutečný fachman. Jeho smrt je o to horší, že se jednalo o poměrně mladýho člověka.  R.I.P. sad

Po dlouhé době sem vlezu a toto. Velmi mne to zasáhlo, mnohokrát jsme se potkali, strašně moc mě naučil. Byl to moudrý a slušný chlap. Je mi to strašně líto. sad Uf.