(upravil Otas 22. 5. 2024 17:56)

Téma: Demo Prodance

Pro příznivce a zájemce o profi zvučení Live i Disco po delší pauze pořádá firma Prodance již 15. předváděčku zvukových systémů, tuto neděli v letním kině Houštka (Stará Boleslav/Brandýs n/L). Je mnohem lepší než v krámě slyšet techniku při pořádné zátěži, to oddělí zrno od plev big_smile . Blíže odkaz:
https://www.eprodance.cz/aktuality/zvem … a-demo-15/
Vzhledem k trendu používat účinné profi měniče i pro doma by to mohlo zajímat nejen ty, co se točí kolem zvučení smile.

Nejsem si jist, kam toto pozvání vložit, zda do profi nebo do inzerce.....

Re: Demo Prodance

V Prodance jsem rád nakupoval. Bohužel se odstěhovali z Holešovic někam na kraj Prahy. Protože jsem odkázán na dopravu hromadného ničení, znamenalo by to výlet na půl dne. Veliká, veliká chyba a škoda...

(upravil Otas 24. 5. 2024 11:33)

Jo, v Holešovicích zůstal již jen servis (pánubohu a Hrůzovi díky za něj). Je pravda, že od metra je to k novému krámu dobrý kilák. Výhodou je možnost zaparkování bez hrozby pokuty. A pro mne navíc, že je to z D8 slušně dostupné, nemusím se tlouct dopravou u centra (i když jí mám velmi dobře zažitou).
EDIT:
Jinak na můj dotaz odkdy je DEMO15 (v anonci to zatím není) jsem se dozvěděl, že od 11 hodin.

(upravil Otas 27. 5. 2024 16:50)

Tak Demo 15 pěkná akce, profi technika nám zase posunula zvuk více směrem hifi kvalitě a k velkému pokrytí prostoru horizontálně. Vyskytovaly se, kromě dvou až třípásmových fullrange, aplikace, vycházející z více měničů v jedné jednotce.
Line array s kontrolou vlastní pozice komponentů pro zpracování správného signálu v procesoru a odmítnutím, pokud ve správné pozici není sad.
Různé vertikální jednotky, které lze stavebnicově nastavovat a samy se doladí k dokonalému zvuku. Nebo jsou doladěny uživatelem podle úhlu a vzdálenosti posluchačů.
Suby, které samozřejmě umějí kardiodní charakteristiku a nezahlušují muzikanty a mikrofony na podiu svými basy. To jsme si i díky lijáku vyzkoušeli, když jsme (cca 200 lidí) s hrající kapelou stáli na pódiu. Venku zuřil déšť a monstrózní basy, na pódiu basový klid smile.
Všechny věci - bez dolaďování na mixu, jen surově přiveden hlasitosti odpovídající signál - postupně přepínány pro dobré srovnání (a laserem zdůrazněny právě hrající).
Zdrojem signálu byly reprodukovaná hudba, DJ  a kapela.
Příznivci disco konzolí a cajků si mohli poslechnout machra v oboru (1. v ČR a 8. mezinárodně) DJ Friky.
Samo zdarma pivo, nealko, guláš, utopenci, pečivo a vejslužkou flaška vína a tričko smile.
Velmi zajímavá akce, pro inspiraci plánovaných akcí hifistů jsem ji trochu více popsal.

(upravil dawsoo 27. 5. 2024 16:58)

Ač "do PA nedělám" líbí se mi že tahle část oboru není zmrzačená hadím olejem,různými podvodníky a šejdíři, tam to prostě okecat nelze a pro použití je třeba alespoň nějaká kvalifikace a tím spíše "ukázaná zde vždy platí".

Pokud někdy něco, tak na podobnou akci bych se šel určo šel někdy raději podívat než na nějaký hifi "onanovánky" smile je vidět že se to stále vyvíjí a neupadá a i menší lokální akce mají úroveň.
Díky za pěknej report Oťasi. smile