Je to udělané dle staré koncepce a to bylo zamýšleno. Drobně se na osciloskopu projevuje kapacita vodičů. Na zvuk to nemá vliv ani ve výškách na plný výkon, jsou čisté intonace i za několika zdma..., v místnosti nelze vydržet. Kdo to jednou bude opravovat, budu jen já, takže žádný problém. Vyvaroval jsem se veškerým šroubovacím spojům v cestách co mají co do napájení, tak na to-3. vše řádně i epoxidem řešeno. Kdo si sáhne na to-3 je jeho problém, a víckrát to neudělá, navíc to vypadá dobře a skvěle odvádí teplo. Tepla je tu skutečně mraky. Při hlasitém poslechu to topí neskutečně, malé topení. Vše funguje jak má, hraje luxusně , není tomu co dodat. Nedávno jsem měl v rukách yamahu, prej topovka za 35litrů, hodil jsem na ni signál a od půlky zesílení masakr.. Ať je klidně drobný překmit, ale i pila je naprosto pilová v plném zesílení a to jaksi u jiných nestojí ani za řeč co je to za paskvil od 60% zesílení. Kritiku přijímám v mezích. Vše je předimenzované i v odporech proto velké watáže i když nejsou potřeba, včetně kondenzátorové baterie. Limitace je také tranzistorově předimenzovaná ale uděláná naprosto přesně a můžu ji nastavit i na 4R repro. Pomaloběžný ventilátor na usměrňovačích, je jen proto, že mají 70C i s chladičem v plném zesílení (odběru) ventilátor je neslyšný, to je spíš nepatrně slyšet toroid naprázdno. Vše uzpůsobeno na dlouhý život zesilovače. Boucherot se svitkovým (drahým) má svůj důvod, je na něm sakra znát kvalita, oproti normálnímu sledováno v odporové zátěži. Peníze jsou, my nebudeme Vaše komentáře, když čte někdo, kdo by si to chtěl udělat -odradíte. Pro ty co chtějí stavět, vřele doporučuji, nekupujte, stavte, pořád je to jiný level.