Re: Super shunt pro DAC a sluchátkový zesilovač
Tak tohle není finální zapojení. Zatím jen zjišťuji, jestli se mi to vůbec vejde do bedny a jestli nemám rovnou nějaké moduly vyhodit. Kdo tohle dělá denně, tak už ví, co kam dát. 90% lidí tady dělá určitě hezčí krabice jak z venku, tak zevnitř, ale s tím jsem smířen (z výtvarné výchovy beznadějně za 3 )
Ono jen za ten rok, co se tímhle zabývám, mi celkem došlo, že rozdíl v THD 1 tisícina zvuk nedělá. Změřil jsem si doma několik zvukovek a všechno je +- podobné, ale rozdíl ve zvuku brutální. Např. většina zvukovek nedokáže vůbec zahrát metal bez chrčení. Až jsem si myslel, že to je prostě špatně nahrané ve studiu. Ale pak jsem objevil zvukovku, co to dokáže. I když přes celé spektrum je obrovská deka (výstupní impedance 50ohm holt není nic extra).
O implementaci jde v první řadě určitě. I DAC s čipem PCM1794A jde vyrobit špičkově.
Viz. https://www.audiosciencereview.com/foru … c-hs.6370/
Je tam i diskuze s výrobcem a píše, že nejprve to navrhuje tak, aby bylo měření co nejlepší, ale výsledný návrh je už dle poslechu na úkor měření.
Někdo může namítat, že stavět něco takového nedává dneska smysl, ale mně to jako závislákovi na elektronice smysl dává