Re: H-ENG AMP (homlesak)
Je to střídavé napětí na sekundáru trafa..
Teď měřím stejnosměrné napětí na kondech za usměrňovačem ( červenej drát od multimetru na pojistce, černej ve SPK-), bez zátěže a bez buzení, ani vstupní a výstupní kabely nezapojeny, jen samotná deska s rozsvícenou ledkou, je hned po zapnutí 75,8V po asi dvou minutách klesne na cca 75,4V a teď asi po deseti minutách mám 75,1V. Ještě jsem měl možná napsat, že je to deska, kde konce "zatím" fungují. T1 - T3 vypadají funkční, pípákem nepípají.
Odpor R2 má být 120k a R3 100k, ale oba jsem změřil zapájené v desce 68R. Dle barevného značení jsou 120k a 100k. Víc zatím nemám změřeno.
Jardo, to je právě to, že jsem si to cucal z prstu a měl jsem v hlavě prostě T3 a myslel jsem na BC560.. proto je tam i ten otazník, že si tím nejsem jistej.
a je tam to, že jsou tam v prdeli diody D4 a D5.. zatím, co jsem našel. Bo spíš jsem měl napsat, jak mě BV správně nasměroval.
EDIT: T1 měření červeným kabelem od multimetru na emitoru a černej na bázi ukazuje 0,872V..černej od multimetru na emitoru, červenej na bázi 0,595V, červenej na bázi, černej na kolektoru (nebo colektoru) 0,552V, červenej na kolektoru, černej na bázi ukazuje .OL, červenej na emitoru, černej na kolektoru 0,965V a konečně červenej na kolektoru, černej na emitoru .OL zesilovač byl vypnutej ( raději, vim hovno, jak ještě bych to dokurvil)