Za pomoc s implementací věcí ohledně výkonu - i ve formě zdrojových kódů - bych byl vděčný. Už tam mám něco takovýho napsanýho a i to nějak funguje, ale neumím naložit s místy, kde nemám vstupní data - málokdo to bude měřit celé kolem dokola, typicky se naměří něco v horizontální rovině, něco ve vertikální v přední hemisféře a tím to hasne. Počítám to jen z toho, co mám k dispozici, jelikož jinak to neumím, což nějaký smysl asi dává, ale o celkovém výkonu jako takovém to dá jen hrubou představu, i když i tak si myslím že cennou, ačkoliv je to samé v podstatě dostatečně dobře vidět z off-axis grafů. Je také otázka, jak dalece má smysl se vyzařováním do celého prostoru zabývat, nad rámec těchto základních měření. A další věc, lze-li takto řídce měřená data smysluplně extrapolovat na celou kouli, nebo jinak roubovat na teoretickou předpověd. To už je zcela mimo můj stávající teoretický dosah.
Momentálně mě zaměstnávají ty biquady, dávám si to dohromady pro miniDSP, kde se zadávají přímo koeficienty.
Někomu to exe z nějakého důvodu nefunguje, netuším proč. Možná že nekompatabilita s novějšími verzemi Windows. Dělám to na starých XP Pro, ale většině lidí to funguje, opravdu nevím, v čem je problém.