(upravil luta 14. 2. 2012 22:14)

Re: Výroba předních panelů

hm ta poslední verze 0.3.10 mi nejede jak ve wine v linuxu tak ani v žádné virtuální mašině s Win XP smile bug či feature?

Web

Re: Výroba předních panelů

Luta: Pod crossoverom (wine) na Mac OS X mi to ide.. takže neviem.

Re: Výroba předních panelů

Kaslite na trapenie so softom. Poslite DXF subor a vyrobime. Prinajhorsom mozete poslat aj subor v Coreli, 3D model co nacita SolidWorks alebo hoci aj len skicu ceruzou na papieri - bude to trochu drahsie, ale fantazii sa medze nekladu...

Web

Re: Výroba předních panelů

Ja len toľko že to pod tým wine (s vhodnou konfiguráciou) musí ísť.

Ale keď už si tu tak kebyže si eventuálne chcem dať vyrobiť panel: Je pre mňa výhodnejšie kúpiť modushop aj s riadnym panelom a ten Vám dať vyrezať alebo naopak čo najlacnejší modushop a celý panel u Vás?

(upravil QuickPanel Admin 15. 2. 2012 10:04)

Re: Výroba předních panelů

Josko napsal:

Je pre mňa výhodnejšie kúpiť modushop aj s riadnym panelom a ten Vám dať vyrezať alebo naopak čo najlacnejší modushop a celý panel u Vás?

Ak pozadujes skrabany povrch panela, tak zatial je moznost stale len ten Modushop.
Ak staci aj hladsi povrch (ako mame my) tak sa to oplati zobrat cele od nas.

Web

Re: Výroba předních panelů

ve wine mám pěknej stack overflow.. ve windows chyba kernel.dll  Offset: 00012aeb..je to divné, ale asi se to hádá s nějakými externími knižnicemi či službami jiného softu..nevím..už mi to jede alespoň v jedné čisté virtualce s XP SP3 smile

Web

Re: Výroba předních panelů

luta: Akú to máš verziu Wine? skúsim sa pozrieť čo za wine je v tom corossoveri a ak si dáš tú istú verziu tak by to malo ísť.

Re: Výroba předních panelů

No asi by nebolo od veci mat ten soft aj pre ine platformy co? hmm
Len neviem kolko je takych ludi, co by to vyuzili....

Web

Re: Výroba předních panelů

Mě pro změnu nejde nainstalovat nová verze. Na jednom PC mám starou, tak jí používám, ale na 2.PC nemám nic a nainstalovat se jí nedaří.
Na 1.pc mám Visty a na 2. XP.

(upravil QuickPanel Admin 15. 2. 2012 17:46)

Re: Výroba předních panelů

Basstl napsal:

Mě pro změnu nejde nainstalovat nová verze.

Viem o tom, ze je tam nejaky problem, len som este nemal cas ho identifikovat, lebo sa vyskytuje len niekedy. Zatial si mozes obycajne skopirovat starsiu verziu na to druhe PC, malo by to v pohode ist aj bez instalacie.

Web

Re: Výroba předních panelů

Tak jsem to nějak rozhejbal, ale zjistil jsem, že takto vytvořený panel bych nechtěl. Popisy mi to umožňuje jen tl. 0.2 a 0.4mm a ještě bez možnosti vylití barvou, takže by byly na černém eloxovaném povrchu nečitelné- nebo spíše neviditelné. Ovšem totálně mě odrovnala cena, kterou mi to spočítalo- za tu už mám tovární celohliníkovou luxusní HTPC case i s věstavěným 7" dotykovým displejem. Takže moje starosti s tím softem byly celkem zbytečný.

Web

Re: Výroba předních panelů

Popis se dělá až po eloxu, takže naopak. Na černém eloxu je výborně vyditelný.
Zadej výrobu zakázkovýho panelu do nějaké jiné firmy a změníš názor.
Cena je hodně dobrá. Navíc nejsi omezený jenom možnostmi softu.
Můžeš si zadat i jiný popis, případně tvary. Buď v elektronické podobě mejlem, případně i na ofoceným papíru.

Re: Výroba předních panelů

No nevím, ale cca 11.000,-Kč se mi nezdá jako dobrá cena za přední panel, když za něco přes 8 už mám luxusní celou HTPC case i se 7" displejem a dálkovým ovládáním. Nevím, jestli je to normální cena, nebo jestli je to tím, že ten soft nepracuje úplně korektně přes Wine, ale v každým případě je to pro mě cena naprosto nepřijatelná. Takže budu řezat a pilovat a pilovat až do zblbnutí smile

Web

(upravil QuickPanel Admin 15. 2. 2012 20:49)

Re: Výroba předních panelů

sagitarius napsal:

No nevím, ale cca 11.000,-Kč se mi nezdá jako dobrá cena za přední panel

11.000 CZK za 1 kus ???? To by som uz  jazdil v inom aute big_smile Ale teraz vazne - bud nieco zlyhalo alebo si si zle premenil EUR na CZK. Bezna cena za panel je 20-50 Eur = 500 - 1250 CZK. Posli ten panel ulozeny v subore .panel na nas email, nacenim ti ho.

Web

Re: Výroba předních panelů

quick: vy už neumožňujete výpně písma barvou? Objednával jsem u vás panel a tam jsem si to nechal vyplnit na stříbrným eloxu černou......chtěl jsem u vás objednat i panel na koncák......

Re: Výroba předních panelů

@DJ_Rix : pozastavili sme to, lebo sa nedala garantovat kvalita. Viac-menej to bolo zrejme sposobene premenlivou kvalitou eloxu ale na to sme prisli az neskor. Teraz uz mame elox snad vyrieseny, sme pol roka u noveho dodavatela eloxovania a zatial spokojnost. Takze vyplnanie farbou planujeme spustit znovu. Ale chceme to spojit s vydanim novej verzie softu, ktore je uz na spadnutie...

Web

Re: Výroba předních panelů

A co ta nova verze bude umet navic ? Na co se mame tesit ? smile Diky.

(upravil QuickPanel Admin 15. 2. 2012 21:23)

Re: Výroba předních panelů

No neviem ci sa podari rozbehat to, ale rad by som bol aby to vedelo gravirovat akukolvek uzivatelsku DXF grafiku. Ale ak aj nie, tak hlavne to bude osetrenie roznych chyb a veci, ktore ma ani len nenapadli na zaciatku, ze ludia mozu navrhnut do panela smile
Fakt! Este jedna vec - vyplnanie gravirovania farbou big_smile

Web

Re: Výroba předních panelů

To je dobra zprava.

Kdyz uz bude fungovat ten import DXF, zkuste zauvazovat nad importem tvaru panelu z DXF (obrys pouze), sam mam nekolik panelu, ktere nejsou jen obdelnik. Resil jsem to doted drazkama skrz cely panel.

Re: Výroba předních panelů

to. QickPanel Admin
Tak to se asi něco v tom pos****. Zkoušel jsem panel 435x152x6mm, jednu frézovanou díru na 7" displej, jednu na dvířka mechaniky, pár vrtanejch, pár závitovejch M3, a vyhodilo mi to cenu přes 400 euro. Zatím to ale není aktuální. Na tuhle možnost jsem narazil náhodou. Panely jsou na plánu až tak za půl roku, takže pak to zkusím nějak pořešit. Moc se mi zalíbily silný eloxovaný panely, a to dělat doma na koleně pilkou a pilníkama mě pořád nějak moc neláká, protože po eloxu vylezou všechny nedokonalosti v opracování, takže bych byl odkázanej na tmel a sprej. Kdyby to fakt bylo tak do těch 40 euro, byl bych spokojenej.

Web