Re: subzesík co vy na to?

Profesionální práce, nic víc, nic míň...
Gratuluji k perfektní práci Ondro wink

Re: subzesík co vy na to?

Ten modul bude dostupný na Aldaxu. Takže veškeré dotazy na cenu směřujte na Aleše Popelku.......předběžně 11900,-

Web

Re: subzesík co vy na to?

Nikdo namá zájem?

Web

Re: subzesík co vy na to?

Ja by som bol zvedavý na vzduchovú tesnoť niektorých konektorov, hlavne toho prepínača. Je pod nimi nejaká izolácia, alebo izolujú dostatočne.

Re: subzesík co vy na to?

dodik: myslim, že řešíš blbosti.
ondra: zájem by asi mělo dost lidí, ale ta cena je dost vysoko.

Web

Re: subzesík co vy na to?

To bude tím, že to není čína...

Web

(upravil Martin 2. 1. 2010 12:00)

Re: subzesík co vy na to?

Lidi na takový pálky nejsou připraveni, musí zase "spadnout na zem(lidé)"... Já bych zájem měl, ale až časem. Teď potřebuju stereo zesík, subík je v plánu potom smile

Re: subzesík co vy na to?

však na dákych 8000 to vychádza bez práce a chladiča, udávaná cena je plne adekvátna

Web

Re: subzesík co vy na to?

Moc pěkný modul a cena je vzhledem ke kvalitě - nízká, ale bohužel v dnešní době u nás neprodejná. V devadesátých letech jsem prodával běžně subáče za 20-25.tisíc, dneska je problém prodat subáč za 3.000.-

Re: subzesík co vy na to?

Sinclair: souhlas. nicmene otazka je jestli je to pro zájemce je přijatelná cena. Mě se zdálo těch 10 jako adekvátní cena. Tohle už je docela dost. TO bych si myslel,že by mohl stát hotovej modu ls SPD400.Treba ale nekdo bude rozdílnýho názoru a bude se mu to zdát ok. Provedený to je špičkově, o tom žádná, ale vzhedem k pridaný hodnotě za práci bych rači pohnul zadkem sám.

Web

(upravil Martin 3. 1. 2010 23:07)

Re: subzesík co vy na to?

Možná kdyby se sešlo víc lidí co to odkoupí, pak by cena určo klesla... Ale u kusovek a profesionálně zhotovených se cena moc dolů nepohne. To by tu někdo musel dělat zadarmika a to se na to může smile.
Hezkej den

Re: subzesík co vy na to?

Celkom sikovne vymyslene uchytenie toho toroidu, zabera to malo miesta, ako je to uchytene ? je pouzita aj sruba cez stred toroidu alebo je to len zovrete medzi tie dva plechy toho U profilu ? a ten U profil co drzi trafo a audioswitch je nasrubovany, prilepeny alebo privareny k tomu panelu?

Re: subzesík co vy na to?

Toroid je přichycen šroubem a U profil je přišroubován k chladiči.

Web

Re: subzesík co vy na to?

Submodul je u Pierra, takže případní zájemci at se obrátí přímo na Aldax...... smile

Web

Re: subzesík co vy na to?

Ondra počuj, ako je nastavený ten audioswitch, keď ho mám v režime auto cez link,výstup od receivra a ani za boha sa mi nechce zapnúť jedine fungujem v režime on ?

Web

Re: subzesík co vy na to?

Možná blbá poznámka, ale přeci - jsi si jistý tím, že je ASW stále napájen ze sítě?
Nedostatečná úroveň linkového signálu - dát na max jestli to zapojení umožňuje. Ztlumíš na SW předzesilovači.
Nízká citlivost vstupu - změň součástku v ASW. Dodavatel ti sdělí jakou.

(upravil dbmax 24. 4. 2010 12:18)

Re: subzesík co vy na to?

Tak postupne : hlavný sieťový vypínač samozrejme zapnutý v polohe I, svieti červená, prepínač od audioswitchu v strede v polohe auto, submodul som skúsil napojiť priamo z výstupu dvd prehrávača (meral som výstup 1V) samozrejme žiadna aktivácia, ešte som skúsil z receivra pri plnom výkone tiež nič, jedine sa dokáže sám vypnúť, keď nie je prítomný signál.

Edit: ako sa vraví prišiel som veci na koreň, dvojpin do PSH seniora bol v jednom mieste slabo napružený a nedoliehal kontakt od audioswitchu, takže spínanie bezproblémov funguje smile

Web

Re: subzesík co vy na to?

No protože je to tady banda holoprdelníků, kteří by chtěli totéž, ale tak za pět tisíc...
Tak to se obraťte na Dexon nebo na číňana a pak sem nechoďte plakat, že vám to či ono zdechlo, nefunguje jak má anebo nedává výkon jak má.
Ondrův kus je víceméně testovací-průzkumový, ale jak vidím, je tu dost zasopleno a to je kategorie, která na to peníze nemá, i kdyby se jim to sebevíc líbilo. Je mi to líto.
Škoda, je to proti číňanovi nekompromisní stroj, kde je všechno dotaženo do poledního detailu a kde za své peníze dostanete ne imaginárních čínských jakýchsi 150, ale 250W poctivého sinusového výkonu. Rovněž konstrukce - je to složeno z takového materiálu, že na to budou hrát ještě vaše děti a bez nebezpečí, že to za tři roky bude muset na skládku odpadu....

Web

Re: subzesík co vy na to?

Ja by som problém videl v tom, že bežným ľuďom sa to bude zdať veľmi drahé a tí čo vedia že cena je adekvátna sú tí, ktorí si takéto niečo radšej poskladajú sami (a nie kvôli cene, ale kvôli potešeniu)

(upravil dbmax 25. 4. 2010 16:00)

Re: subzesík co vy na to?

Tak veru Kocur, zober si, že mňa to vyšlo komplet s dobierkou na 426,-eur čo skutočne pre slovenský trh je zrejme dosť veľká pálka, pretože v tejto cene sa dá zohnať kadečo iné od šikmookých. Ono slováci sú navyknutí kupovať čokoľvek za najlacnejší peniaz, potom niet divu, že sa tu darí uplatniť na trhu výrobcom typu HenšuejKyjo bla bla.

To sinclair, tak momentálne porovnávam tento Alďácky submodul s tým našim modulom od bsacousticu PSB SS7/E a je to veľký rozdiel, len si ešte stále musím zvyknúť na riadnu tvrdosť a razantnosť basov : ) ale už taký názor na oba prístroje po zvukovej stránke mám, je to zaujímavé. Ináč ohľadom ceny, kedysi dávno som písal, že by som bol ochotný si priplatiť za to, aby sa mi dostal do rúk komplet zostavený submodul, takže ho mám a som spokojný.

Web