Jít do obsahu fóra

Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.


(Stránka 8 z 9)

Audioweb.cz » Smetiště » Zdroj PC

  Stránky: ««« 1 ... 6 7 8 9 »»»

RSS

Příspěvky [141 až 160 z 175]

Re: Zdroj PC

Vy jste obchodnici teda... Zakaznikovi vnutim takove zbozi, ktere uspokoji jeho potrebu, nebudu ho mit na krku s reklamacemi a budu na nem mit nejvetsi celkovou marzi v objemu. smile Dlouhodobe to ale nesmi jit proti zakaznikovi, jak rika little, v tom ma pravdu. Prave tahle tenka linie se tezk odhaduje. smile

(upravil babakus 8. 7. 2009 11:00)

Re: Zdroj PC

Já obchodník nejsem a ani bych nechtěl být. Navíc bych za chvíli krachnul sad

To co jsem psal v předchozím příspěvku byla jenom holá realita jak to dneska funguje, proto vzniká a zaniká halda "počítačových firem". Ba je mi přístup, firmy ve které little dělá sympatický.

Re: Zdroj PC

tak jsem nakonec koupil větráky od firmy arctic cooling a to konkrétně 2x http://www.alza.cz/ventilator-arctic-fa … d59398.htm + http://www.alza.cz/ventilator-arctic-fa … d59400.htm . Myslim si, že za tu cenu je to velmi seriózní. Jinak jsem byl mile překvapen, po nainstalování do PC se při hraní her nedostanu přez 35°C CPU a u desky která je pasiv se nedostanu přez 45°C, což myslím, že je krása... Jinak mám větráky rozmístěny: Jeden úplně vepředu který táhne zduch dovnitř PC v bočnici je další, který také táhne vzduch dovnitř a ze zadu se stará zdroj a třetí ventilátor o luft ven smile Jinak ke hlučnosti můžu pouze říct, že po nainstalování větráků jsem nezaznamenal rozdíl.:) Ale přesto mám na vás jednu otázku:

120-ku jsem napojil na desku jako I PWR FAN.. do něj de 12V jak má, ovšem tento slot mám pouze jeden, tudíž do zbylích dvou 80-tek jde pouze 5V a tak tak se roztočí. Takže ve finále se ptám, jestli nejde napětí dodávané do větráku změnit v biosu... díky za odpověď smile

Re: Zdroj PC

Myslím, že až takhle důmyslný bios nebude, nevím to určitě, ale tak na 90% smile a kam máš připojené ty 80-ky?

Web

Re: Zdroj PC

ty 80-tky mám připojený na základovku, ale budu kupovat redukce a napájet je přímo ze zdroje...

Re: Zdroj PC

Cite Little:
Xilence je to nejlepší z pohledu cena/kvalita. Do našich sestav necpeme nic jinýho, zatím jsme za tu dobu neměli žádnou reklamaci, která by se týkala nepříjemných zvuků. V mých PC se taky vrtí jenom ventilátory značky Xilence. Předsudky stranou, kup si několik kousků, otestuj a pak poreferuj.

Jo, o tom se mluvilo ale realita je jiná. Musím se přiznat že jsem byl blbej a také na ty řeči skočil. Bohužel jsem se opakovaně popálil na kusech z několika různých serií a už to nechci ani vidět. Za prvé nejsou tiché a to ani při snížených otáčkách. Za druhé i při snížených otáčkách z nich lezou nepříjemné vibrace které se rády přenáší na case a vydává to nepříjemné zvuky a to přesto že case je z opravdu kvalitního a poctivého materiálu a ne nějaký ojeb a přes použití tlumicích úchytů které jsou s těmito ventilátory zcela nezbytné. A v neposlední řadě omezená životnost ložiska ventilátoru daná jeho konstrukcí a dalšími faktory. Jako bionus navíc uvedu že u podsvětlených modelů pravidelně odchází LEDky. Více to tady rozebírat nebudu a to speciálně kvůli tobě Little když vidím jak tu frajeříš.

Re: Zdroj PC

Další fušer. Ty jsi tu ještě scházel huso potrefená, vibrace nejspíš budou od pevného disku. Už schází jen 10 týdnů k výměně všech ventilátorů v mém PC. Asi opráším základy programování a vytvořím utilitku na odpočítávání. Nikdo tu nefrajeří, jen se snažím obrátit fušery a laiky na můj názor, protože věřím, že ho mám dostatečně podložený...

Re: Zdroj PC

A co LENOVO?
Little , jakou mají tyto noutbůky kvalitu...?

Re: Zdroj PC

Tak jsem sice řekl, že už jsem nenapíšu, ale říci Littlovi ještě jednou, že je idiot, to se nedalo prostě odolat. Little, seš idiot!

Teď trochu k věci, souhlasím s Thaletem, Xilence byla značka, kterou jsem kdysi i já rád kupoval, ale to byla doba, kdy se objevili  na trhu. Bral jsem od nich hlavně zdroje do levných sestav, byly lepší než EC/Fortron (ano, je to to samý, říkám to po několikátý.) Dnes už jsou ale na podobný úrovni a jejich ventilátory šly s kvalitou taky dost dolů. A ani ta počáteční nebyla valná, většinou to chválili ti, co nikdy neměli tichej větrák puštěnej. A ono to je docela logický, většina z těch, co koupí Xilence a následně jej pak komentuje jsou šetřílci. A mezi tím levným hnojem to je možná stále to lepší.
Já osobně teď budu kupovat AC z několika důvodu a ty jsou cena/kvalita/hlučnost a PWM.

dismal: Lenovo jsou velmi kvalitní NB, s Dellem se drží na špici co do zpracování, ale také i ceny, když nepočítám Sony Vaio.

Někde na předchozí stránce bylo ještě pár hlodů od malýho, který jsem chtěl komentovat, nekomentoval jsem je, protože jsem řekl, že sem nenapíšu, dokud sem bude malej psát, teď jsem sice nevydržel a napsal, nicméně to zase nemíním hledat. Jen si prosím uvědomte, ti, co ho neznáte, že jeho názory hraničí často s dilentantstvím. A navíc je to taková nebezpečná směs pravd, polopravd a blbostí, takovým řečem se věří nejlíp, takže pozor, ať se ještě něco nepřinaučíte.

Little: A ty, frajere, by sis měl uvědomit jednu věc, jedinej fušer tu jsi ty, děláš v nějáký, možná i úspěšný, firmě a už seš borec? V úspěšný firmě nás tu dělá víc a je tu spousta lidí, co mají mnohem hlubší znalosti než ty a mnohem delší praxi v oboru než ty. A ty jsi jednoho z nich nazval fušerem. Od Thaleta by ses mohl učit ty smrku.

Tímto prosím laiky, aby názory člověka, co zde vystupuje pod nickem little brali s rezervou.
Není v tom nic osobního, je to čistě pro vaše dobro.

Re: Zdroj PC

froggg:
Koupil jsem tento NB dceři na vejšku, zatím mi neřekla o nějakém problému.Díky za info.

Re: Zdroj PC

Little, možná že pro tebe jsem fušer - to je tvůj problém. Pro mě je uspokojivé že jsem zodpovědný za servery které makají 24 hodin denně 7 dní v týdnu a 365 dní v roce a fungují dobře už třeba 6 let a nemusím tam měnit ventilátory rok co rok jako ty. Ventilátory které používám já a tak jak je používám fungují zcela korektně mnoho let ve značně prašném prostředí protože je kolem třeba hlavní silnice. A přesto že se nejedná o průmyslové typy tak jsem nikdy žádný z ventilátorů které jsem kdy nainstaloval měnit nemusel. Stále jedou tiše a spolehlivě a nestojí víc než ty tvé Xilence. Moje statistika čítá mnoho set kusů a nikdy se mi žádný nevrátil, nepočítám-li některé nevhodné typy které jsem používal někdy v polovině 90. let než jsem to definitivně vychytal. Měl si ty vůbec někdy ty ventilátory rozebrané? Zkoumal si co je na nich udělané dobře a kde mají slabiny? Nebo si se spokojil s tím že se vydrží 14 dní někde točit a někdy dokonce i svítit?

To je marné tohleto. Že mi zrovna ty říkáš něco o vibracích o disku to beru s úsměvem.

(upravil little 10. 7. 2009 21:24)

Re: Zdroj PC

froggg: Další fušer, co se dělá s lopatou a sere se nám do řemesla? Kdy to skončí? Až to všechno dokonale zkurvíte a zaplavíte svými debilními názory celý internet? Tebe by předně měli nakopat do řitě, ať tu normálním lidem neotravuješ život. Ještě chvíli tu budu ty tvoje kecy tolerovat, ale nepřej si vidět, až se naseru. Zaručuju ti, že za tebou zajedu a osobně ti kamaráde vysvětlím, co jsem měl na mysli, když to tady nechceš pochopit.

Thales: Do té doby, než ses tu objevil tady byl klid.
EDIT: Je mi jedno, jak jsou ventilátory vnitřně konstruované. Nás a naše zákazníky zajímá především jeho trvanlivost, funkčnost a další parametry, ale to ty, který argumentuješ svítivími mrchami pro teenagery, nedokážeš pochopit.

(upravil babakus 10. 7. 2009 21:26)

Re: Zdroj PC

PROSÍM POZOR!! NA TOMTO FÓRU SE VYSKYTUJE JEDINEČNÁ KAPACITA A GÉNIUS. PC A JINÉ ZÁLUDNOSTI ŘEŠÍ LUSKNUTÍM PRSTŮ A NIKDO MU NESAHÁ ANI PO KOTNÍKY A NAVÍC JE TO ZABIJÁK. Bohužel pro nás, to není Chuck Norris, ale LITTLE! Tak POZOR POZOR!

little: jsi směšný! Nejsi příbuzný s tatrmanem?

(upravil froggg 10. 7. 2009 21:35)

Re: Zdroj PC

Little, jdi do prdele! Federmann hadr a to že on alespoň něco ví, nemůžu říct, že ty nevíš nic, abych ti nekřivdil, ale ty sračky okolo to totálně zastiňují. Seš jen malej drzej zasran, co hovno ví. Zjistilo to už víc lidí, byly tu i tvoje výtvory. Kdybych ti chtěl ukázat, jak ho mám velkýho proti tobě, tak ti ukážu s jakou to dělám "lopatou", blbečku, ale za to mi to nestojí... Fakt jsi mě pobavil s tím "sere se NÁM do řemesla". A neoslovuj mě prosím kamaráde, uráží mě to.

Edit: Sociální demokrat, no... samá demagogie a zastrašování lol

(upravil Thales 10. 7. 2009 21:53)

Re: Zdroj PC

Little ty neumíš číst že ne?
Já jsem si jen dovolil podělit se s dalšími lidmi z tohoto fora o nedobrou zkušenost s ventilátory jedné značky, která je čistě náhodou tebou preferovaná. Mě nevyhovuje protože pro extrémně tichá PC je příliš hlučný, pro spolehlivé stroje je příliš nespolehlivý. Což o to, to je v pořádku - každý si přece může vybrat co je mu libo ať už k tomu má jakékoliv důvody. Nerad ale vidím tvrzení ve smyslu že jsou nejlepší a to ani když k tomu dodáš kouzelný poměr s cenou. K tomu jsem se vyjádřil a nijak jsem tě nenapadal, jen jsem opět vyjádřil svou nelibost nad tvými vybranými způsoby. Miluju takové hejsky co si nevidí na špičku nosu jako si ty. Zajdi prosím za svým otcem a popros ho aby ti nasekal. Nějak na to asi zapoměl tak by bylo záhodno to napravit aby ses vzpamatoval.

Little jen tak pro upřesnění - cílová skupina tvých zákazníků (pardon vašich - ty nemáš osobní zodpovědnost) bude asi jiná než mých tomu odpovídají postupy a technologie běžně použité nemyslíš?

Mám hrozně rád když slova jako fušer vykřikuje takový smrad. Lituju že jsem se tě kdy před Sinclairem i ostatními zastal. Sinclair tě prokouknul hned a moc dobře, jen já jsem asi moc velký lidumil. Tímto se Sinclairovi omlouvám.

Re: Zdroj PC

Koukám, že se nám stádo rozrůstá. Lidi, to nemáte nic jinýho na práci, než tady do mě neustále rejpat? Celou dobu se tady snažím pomoct s výběrem adekvátních komponent s ohledem na moje osobní znalosti a zkušenosti.

Thales: Nevím co jsi zač, neznám tě, soudím jen dle tvého vyjadřování.

Ad teenageři babakus a froggg: Zalezte zpátky do hnoje, odkud jste přišli, jinak vám strejda malíček dojede naplácat. Jakto, že ještě nespíte smradi? smile

(upravil froggg 10. 7. 2009 22:04)

Re: Zdroj PC

Tohle si dovolí jen idiot od klávesnice. Jednak nejsem teenager, druhák nemáš ani zlomek z mých zkušeností a tím ten kec o ohledu na tvoje osobní zkušenosti a znalosti dost mimo.
A problém je právě v tý adekvátnosti tebou doporučených komponent.
Také si dovolím podotknout, že jsem nepřišel z žádného hnoje a že strejda maliček by mě jen těžko dojel naplácat, nicméně, jestli to chce zkusit, může přijet třeba na stmeláč, když tu máš tak velkohubý kecy, splakal bys nad vejdělkem, si asi myslíš, že chodíš do posilky, tak máš na každýho, co? Ach jo, jak já tě lituju, že mě neznáš smile

(upravil babakus 10. 7. 2009 22:09)

Re: Zdroj PC

Já ti dám teenagera ty sople usmrkanej!! Kdo jsi, odkud jsi přišel, co si vlastně o sobě myslíš?! To si jako myslíš, že děláš ve firmě která prodává počítače a hned jsi odborník? Ani hovno littlíku, jsi jen obyčejný amatér a podle toho ty servisy určitě vypadaj. Takových kravin co jsi zde naplácal a pořád plácáš roll . Rozhodně se nehodlám rozčilovat nad někým jako jsi ty, na to nemám ani čas ani náladu. Konec!

Re: Zdroj PC

Ale pánové,
Cožpak nevíte, že kde schází argumenty začíná vyhrožování?
Little, važ svý slova s nakopáním do prdele. Zatím, bohužel pro Tebe jsi zde nikomu neporadil, Když jsem se Tě před chvílí zeptal na LENOVO, ani jsi nezabékal.
Pozoruji, že vše dokážeš totálně rozkopat, a na dalších deseti stránkách vysvětlovat  Tvé úmysly
s několikanásobným mazáním.

(upravil froggg 10. 7. 2009 22:47)

Re: Zdroj PC

dismal napsal:

s několikanásobným mazáním

Víc než trochu mi to připomíná Bohouška. Celej little je tak trochu Bohoušek, jeho názor je jedinej správnej, všichni ostatní jsou amatéři a diletanti, na otázku, zda ty ventilátory viděl zevnitř odpověděl, že to nepotřebuje, přitom to je důležitý vodítko, nad všechny se tady povyšuje, navíc i nad ty s prokazatelně více zkušenostma a znalostma a co přidává navíc je naprostá arogance a neslušné chování. Federmnann vždy jednal alespoň v normách slušného chování.
Navíc je ti Little 20 nebo kolik a budeš tu nadávat do teenagerů, když ty jsi jim byl ještě před rokem? Vždycky jsem tě měl za takovýho maSKOTA tohoto fóra, ale dneska jsi to oštemploval a zarámoval.
Není tomu tak dávno, co někdo tento přerod Littla ve druhýho Federmanna předpověděl. Michal to byl možná.

Příspěvky [141 až 160 z 175]

  Stránky: ««« 1 ... 6 7 8 9 »»»

Audioweb.cz » Smetiště » Zdroj PC

Podobná témata


~±«|»¼½¾²³&@µΩπØ$£