(upravil cyberspy 21. 7. 2009 14:12)

Re: DPA 110 > 223

dajú sa nahradit zniečim dostupnejším tie 2SA1208/2SC2910 ????

Re: DPA 110 > 223

Ničím dostupným nahradit nejdou, budou obsaženy v sadách Aldax, samostatně se prodávat nebudou.

Web

Re: DPA 110 > 223

Kazzatel, Sinclair, mockrát díky za Vašu ochotu.

Web

Re: DPA 110 > 223

Předpokládám, že DPS budou mít bílou masku. Já osobně bych raději klasickou zelenou, neboť tady je pro dokončení projektu nutné dodělat minimálně ochrany, nebo si třeba někdo bude chtít postavit integráč, a pak ta bílá maska spíš komplikuje život. Předpokládám, že nejenom já si DPS v kusovce nechávám dělat v PragoBoardu přes Pool servis, a tam volba barvy masky není možná. Celkový design zařízení pak bude narušen, což je v případě takového dokonalého stroječku jistě škoda. A přiznám se, mě se zelená líbí víc smile

Re: DPA 110 > 223

Pokud by jste někdo chtěl samostatně 2SA1208/2SC2910 a ne kompletní sady, mohu se o to postarat. Když tak mě kontaktujte prosřednictvím mejlu. Díky

Web

Re: DPA 110 > 223

chtel jsem zeptat na hodnotu Samwha kondiku? to bude 4700uf/40V?

Re: DPA 110 > 223

Očekávám 6800 / 50, jinak by to byl běžně dostupný artikl.

Web

(upravil sinclair 21. 7. 2009 21:14)

Re: DPA 110 > 223

Ano, budou to kondenzátory Samwha série HC s kapacitou 6.800uF/50V s rozměrem 22x50mm.
Je to úplná a dostačující odpověď?

Pajcíři budou už i kšeftovat s polovodiči ???

Web

Re: DPA 110 > 223

Ty kondy budou taky pouze v sadě?

Re: DPA 110 > 223

Ano, shora uvedené kondenzátory budou pouze v sadě, zda budou i volně bude záležet na tom, kolik jich zbyde. Min. objednací množství je balicí jednotka, což je v tomto případě 200ks.

Znovu bych rád připomenul, že kondenzátory Samwha se za poslední dva až tři roky neuvěřitelně zlepšily co do kvality, přesný opak je například Jamicon, který se zkurvil až neuvěřitelně. Takže si bez větší nadsázky troufnu tvrdit, že Samwha je bezpečně na úrovni Panasonicu, výš už je pouze Nippon ChemiCon a Nichicon, které ovšem v této kapacitě a rozměru nejspíš neseženete.

Web

Re: DPA 110 > 223

Sinclaire vyser si voko!
Ne každej si chce koupit sadu hotovou, ale taky si sehnat součástky sám! Krom toho nedělám nic špatnýho jen opět vycházím lidem vstříc! HOWGH

Web

Re: DPA 110 > 223

Abych pravdu řekl, naběhal a nascháněl jsem se součástek už dost, takže jsem strašně rád, že někdo dá sadu dokopy, kde budu mít stejný barvy odporů a všechno se zaručeným původem. Rád si za to klidně i 100-400,- připlatím, protože když vezmu v potaz, kolik času proběhám scháněním, provolám a proplatím za poštu, výjde mi, že i tady ta cena zaplacená navíc je nakonec ještě obrovskou úsporou času a peněz.
Když jsem posledně chtěl v EZK odpory stejný barvy, čuměl na mě týpek jak kdybych chtěl něco co neexistuje a samozřejmě jsem je taky nedostal. :-/

Re: DPA 110 > 223

Plechovka napsal:

Předpokládám, že DPS budou mít bílou masku. Já osobně bych raději klasickou zelenou...

Biela je zárukou kvality od majstra, na zelenej je bastl....

Re: DPA 110 > 223

BigDrobek, bubuxin - Obaja máte úplnú pravdu...

Zelené DPA by som nechcel smile A to, že od Sinclaira to dostaneme AllInOne je tiež fajn...

Web

Re: DPA 110 > 223

Quarte, vysrat obě oči jsi si měl ty, hned v tom okamžiku, kdy jsi opajcoval SPP1, dacane.
Zjistit tvou adresu nebude až takový problém a žaloba u obchodního soudu také ne, v každém případě počítej s tím, že to vobesereš, protože průmyslový vzory se nekradou a pokud jo, tak nahradíš ušlý zisk společnosti, jejíž průmyslový vzor jsi ukrad.
Nemáš pocit, že tím tvým "vycházením lidem vstříc" můžeš někoho taky pěkně srát ?

Web

(upravil Quart 22. 7. 2009 7:50)

Re: DPA 110 > 223

Sinclaire, já beru že jsem tě tím nasral že jsem nevědomky nabídl tvou SPP1. Každopádně s tím nehodlám obchodovat. Jestli se mi ozvali 4 lidi dohromady na 10 kusů... V tomhle případě se o žádném ušlém zisku nedá bavit.

Každopádně zajimá mě co ti vadí na tom, když se nabízím že se postarám o sehnání tranzistorů z profusion?

Web

Re: DPA 110 > 223

Sanya uz jsou na ceste pro me pratele, pocitam, ze ale neco zbyde (to92-ext i to126), kdyby mel nekdo zajem smile

Re: DPA 110 > 223

kolko párov je ich treba do jedneho kanálu ?

Re: DPA 110 > 223

2 a 2

(upravil sinclair 22. 7. 2009 8:59)

Re: DPA 110 > 223

Celý problém vězí Quarte v tom, že už ti nevěřím ani dobrej den. Nevěřím, že v mailu, jímž si dostal schéma SPP1 nebylo uvedeno, ČEHO je to schéma. Nevěřím, že jsi nevěděl, že je to schéma komerčně vyráběné ochrany, která tímpádem musí fungovat a protože je to ALDAX, tak také funguje a to velmi dobře. A už vůbec nevěřím tomu, že jsi dospěl k naprosto stejným myšlenkovým pochodům jako já před rokem, když jsem tu ochranu vypiplával - s výjimkou  hodnoty jednoho odporu v emitoru proudového zdroje - díky tvému "vylepšení" ti idiotská paralelní relata žrala jednou tolik a padalo ti na nich napětí, to je vše. Kdyby ses chtěl obhájit, tak sem dáš link na internetovou stránku, kde tahle ochrana podle tebe visí -hle, tady jsem to vzal- a tím by ses zbavil veškerých obvinění.
Tos neudělal a ani neuděláš, protože taková stránka neexistuje, někteří už hledali místo tebe a věř, že pečlivě.

Kdyby jsi s tím šmelil na Slovanetu, kam téměř nechodím, možná bych se o tom snad ani nedozvěděl /spíš ale ano/, ovšem ta neuvěřitelná drzost, s jakou jsi to naservíroval sem, mně přímo pod čumák, je neuvěřitelná a potvrzuje tezi, že dneska se někteří lidé nezastaví před ničím.
A rozhodně nevěřím tomu, že bys chtěl někomu nezištně pomáhat s objednáváním trandů z profusion - těch pár kusů, co budeš objednávat ty, bude díky rozpuštěné dopravě a tvému zisku daleko dražších, než když ALDAX objedná těch trandů 200+200 a expediční náklady rozpustí do tohoto množství. ALDAX vždy objednává zboží tak a v takovém množství, aby vždy něco na skladě bylo navíc a to nám umožňuje prodávat za příznivé ceny značkový materiál, který se čím dál hůře a dráže shání.
Tak o jaké "pomoci" to tady mluvíš? Myslíš, že tu nejsou svéprávní jedinci, aby si je nedokázali objednat v případě potřeby sami, třeba i se svojí "školní" angličtinou, jako to dělám po různých zahraničních eshopech s náhradními díly já?

Jestli máš takovou nutkavou potřebu někomu skutečně nezištně pomáhat, chop se práce někde v Charitě. Tam tě rádi uvítají, dají ti najíst i napít, dostaneš služební oděv a můžeš třeba rozvážet sobotní a nedělní obědy osamělým stařečkům a stařenkám, jako to dělá Charita tady u nás, kterou podporuju třiceti tisíci ročně už mnoho let.
Dušičku budeš mít jako v peří. A navíc se ti bude dobře usínat s pocitem, že jsi splatil část dluhu, který k lidstvu máš.

Web