Re: ESI Julia

Jasně. Aspoň teda já smile Ale celočíselně pokud možno.

Web

Re: ESI Julia

Pokud pouzivate resamp. z foobaru, garantuju vam, alespon v poslednich verzich foobaru ze velmi nepekne jak to rict, kazi zvuk. Pokud to neslysite, mate neco v retezci, co je v neporadku.

Re: ESI Julia

Používám secret rabbit code resampler, ale jo, jako plugin do foobaru.

Web

Re: ESI Julia

To je ten co je tam standartne po instalaci ??? Ten mam prave na mysli. Pro mne nepouzitelny. A nejen pro mne, je to slysitelne behem nekolika vterin, zadne hledani nejakych hnid. Ale je to i o zbytku aparatu. Vcera jsem si byl poslechnout nejake bedny a tam bych to nepoznal. Na svych byvalych shanech okamzite. Toz tak asi, Nechcu vyvolat nejaky flame, ale schvalne si to zkuste ten vestaveny, dynamika toho signalu jde okamzite do kytek, je to takove jak to rict, vlacne -)) jakmile se to prepne na origo fs, zacne to mit stavu.

Re: ESI Julia

default je tam PPHS resampler, secret rabbit je neco uplne jineho..

Web

Re: ESI Julia

aha, tak to zkusenost nemam. Muzete mne ho nekdo poslat na mail ?

Re: ESI Julia

google wink odkaz snad je to ono..Moc těmhle blbinkám ale nefandím smile

Web

Re: ESI Julia

Ono to až tak zcestný není, resamplovat. BTW dělá to každej CD přehrávač od konce 80. let.

Jinak PPHS je opravdu na houby, výrazně lepší je SSRC resampler v nejvyšším nastavení kvality, ještě lepší je ten Secret Rabbit. Opět v nastavení nevyšší kvality.

Bohužel na mým hardwaru Rabbit nefunguje výš než na 96kHz, SSRC jede v pohodě na 192. Ale jak už jsem psal, nejlíp mi zní pochopitelně celočíselný resampling, tedy těch 88.2.

Web

(upravil TomasT 1. 2. 2009 20:39)

Re: ESI Julia

dekuju... Bohuzel to nemam jak vyzkouset, nemam rozumne budky... Pokud by to bylo opravdu dobre, ani netusite jakou radost jste mi udelali -)) Bylo by to pro mne VYNIKAJICI reseni uzivatelskeho komfortu.
Mimochodem nevim o tom, ze by nejaky cd prehravac z osumdesatek resamploval - zvysoval nebo snizoval vzorkovaci frekvenci. Dela to par novych, v zadnem pripade to neni pravidlo.

Re: ESI Julia

Třeba Ondra myslel oversampling?

Re: ESI Julia

No není oversampling speciální případ resamplingu? smile

Web

(upravil luta 2. 2. 2009 22:07)

Re: ESI Julia

kterej ondra ? smile

Web

Re: ESI Julia

Tenhle smile

Web

Re: ESI Julia

Moc Ondrů smile

Web

(upravil opamp 3. 2. 2009 22:06)

Re: ESI Julia

Jo, je to nějak profláknutý jméno. A to jsem na základce trpěl mindrákem, jak exotický jméno mi ti rodiče vybrali... smile (80. léta a vesnická dvoutřídka) smile

Web

(upravil luta 3. 2. 2009 23:26)

Re: ESI Julia

Já jsem za to jméno rád..ostatních jmen je větší četnost..Ondrů co znám bych spočet na jedné ruce..ale těd u malejch děcek je to jméno zase "cool" a to se mi moc nelíbí big_smile

Web

Re: ESI Julia

Potřeboval bych nustně radu. V programu foobar2000 si při vybírání ASIO kanálu musim vybrat dva kanály pravej a levej. Nic nelogickýho. A pak o záložku vejš je output device: a tam si můžu vybrat pouze jeden kanál. Tohle mi příde docela nelogický. Já přece potřebuju oba kanály jak pravej, tak levej. Ještě můžu vybrat Juli@ Ch12 jako kanál 1 a 2(pravej levej), sice to jsou stejný kanály jako sem si vybral v ASIO virtual devices, ale jinak se jemnujou a nevim , jestli to počítač takhle pozná. Myslim, že ne. Přirozenou logiku nemá. Doufam, že to co jsem napsal, neni moc zamotaný a někdo mi pomůže.

(upravil TomasT 7. 2. 2009 12:47)

Re: ESI Julia

V out. dev. nastav neco jako julia asio, nebo neco kde bude asio. Takto to mam ja, budes to mit podobne. Nebo nadelej obrazky a mrskni je nekam na web...

www.ttc-audio.cz/asio.png

Re: ESI Julia

Foto jsem nahodil http://img89.imageshack.us/img89/1561/foobaris5.png  a teď nevim co z toho vybrat. V ASIO virtual devices jsem vybral právě ty ASIO 2.0 pravej a levej čili oba. Tady si můžu vybrat jenom jeden a pochybuju, že když dam Juli@ ch12, že to počítač pozná.

Re: ESI Julia

Juli@ jsem měl. Pokud si to dobře pamatuju, tak Ch12 je analog výstup, Ch34 je digitál. Nějak tak to bylo.