Re: X1_Sub

Občas se i na speakerplans najde nějaká demagogie, ale aspoň s tím má mnohem víc hmotných zkušeností víc lidí než tu. Teď už je ale pozdě, téma je zprasený, Komár provařenej a hlavně Jawis znechucenej. To je ta největší škoda co se tu stala. Antonio, mazej smile

Re: X1_Sub

Dbmax, mas daky dusevny problem, si vadny?
Inak si neviem vysvetlit, ako mozes mat take antipatie, ked som ti nic nespravil.

Ked potrebujes daco vytmavit, kludne dojdi, cakam. Jedlikova9 KE, blok A, izba406. Som tu PO/PI. Na hluposti by ta bolo... Muselo ti hodne dlho trvat, kym si vypotil taku velku slohovu pracu plnu choromysleneho zla, demagogie, fantazie a zlosti, ze?

Tvoja OT otazka je nezmysel, odpoved je neexistuje; pouvazuj preco, mas na domacu ulohu.

Re: X1_Sub

Na prodancu v bazáči je někdo prodává (L18P300)

Re: X1_Sub

taky na to koukám... záleží na ceně a morálce.

(upravil Jawis 29. 3. 2009 13:22)

Re: X1_Sub

No už jsem dostal přímou nabádku na odkoupení. Ale: Je to starší řada. Hubert nedoporučuje. Napsal: Nová 18G401 od náse se zárukou je určitě "levnější" než starší L18P300 s pěknou povídkou od kamaráda. A navíc jsou jenom dva. Potřebuju 4 stejné měniče.

Re: X1_Sub

Já jsem pořád špekuloval, čím osadím sub18, nakonec jsem koupil právě LF18G401, tož uvidím (vlastně uslyším).

Re: X1_Sub

Zdravim po drobné odmlce oživuju téma. Konečně jsem měl zase troch volného času, tak jsem ho k velké nespokojenosti přítelkyně strávil v dílně. No a moje 4 kuřátka jsou zbouchaná, připravená na impregnaci, barvu koberec atd.

http://www.ukazto.com/?img=4216210~DSC02388.jpg
http://www.ukazto.com/?img=4216207~DSC02389.jpg
http://www.ukazto.com/?img=4216203~DSC02390.jpg

(upravil dbmax 16. 4. 2009 15:01)

Re: X1_Sub

Jawis: na jednej strane oceňujem od teba chuť do práce, no na tej druhej, to vidím dobre, že také boxy sú vyrobené z drevotriesky a takej tenkej ? Osobne si myslím, že je to úplne nedostačujúce, s takým boxom keď niekde buchneš, či už chtiac/nechtiac, diera, prielačina to istí, z hľadiska pevnosti a tuhosti to bude pre subík fakt slabé, sorry.

Web

Re: X1_Sub

Přikláním se k názoru a ještě podotknu,že to bude vibrovat.

Re: X1_Sub

No jasně díky za názory, ale jsem si celkem jistej v kramflecích.
Mluvte si co chcete, víte prd o tom jak je to zpracované. Kvalita a pevnost spojů (na každých 50cm hrany 15 kolíků) je vyššní než ty vaše na tupo lepené laťovky. A navícje  je X1 s ohledem na vnitřní přepážku tuhá jako prase. První kus jsem měl nějakou dobu osazený a bez problémů.
Samozřejmě uznávám že co do mech odolnosti to bude horší, ale neplánuju to koulet ze svahu.
Jo a k těm vibracím to je pojem který tady bere do huby skoro každý ale: zkoušeli jste si tyhle efekty někdy měřit??? Já ano a mockrát na různých variantách a nejde se nato dívat takhle zjednodušeně jako: Dřevotříska = vibrace už z principu. Ale nemám chuť ani potřebu se vám tady ospravedlňovat. Ono je jednoduché něco zkritizovat. Kdybych vám to ukázal už ustrojené, ani by jste si na to nevzpoměli.

Re: X1_Sub

Pokud je to 18mm materiál neměl bych žádné obavy u konstrukce tohoto typu. Jednoznačně patří k tomu lepšímu co je na Mogaleho stránkách uveřejněno. Jawisi pracuješ poctivě a svědomitě jak je vidět z obrázků. Co pro změnu já nezkousnu je umístění otvorů pro uši, držadla nebo co tam chceš dát.

Re: X1_Sub

2 Jawis: co je ta šedivá sračka v rohách? Já dělal náběhy k reflexům aby byly hladší ze Siky - takový medvědí houno ale nijak dobře se mi s tím nepracovalo, přilepí se to všude a ať si dávám pozor jak chci vždycky se s tím zaseru.
Mimochodem, jsem rád že nejsi můj soused. Sralo by mě že to máš víc nahlas než já smile

Re: X1_Sub

Georgi: Je to 20 mm materiál a do těch děr příjdou zapustit madla. ješte nevim přesně jak budou hluboké. Jak je  tam zapasuju určitě to ještě něčím zespodu podrazím. Ono u téhle konstrukce je s umístěním madel celkem problém, pokud člověk nechce aby to přečuhovalo přes obrys bedny (kvůli stohování)

Millhousi: Je to polyuretan PU50-ka. Tmel na extrémně namáhané spoje. Má dobrou pšilnavost i ke sklu. Celkem se mi to osvědčilo a pokud se tímhle pro zichr projedou všechny spoje, tak nějaké pazvuky způsobené dýcháním bedny přes spoj opravdu nehrozí. Ale asi tě nepotěším zasraný jsem od toho taky a jde to dolů jenom acetonem.

(upravil Lukáš33 17. 4. 2009 17:32)

Re: X1_Sub

Jawis :Doporučoval bych ti taky někdy pročítat forum na prodancu.

viz Petr Berka:  http://www.prodance.cz/konference.php?U … p;Vypis=90

A pokud se nemýlím,tak se dělá 18 ,22 atd.Sám jsem měl dělaný sub z 22 a nic moc.A na 50cm 15 kolíkú je tak na nábytek.

Re: X1_Sub

Tiché špitnutí: pokud si to nepletu, pak Petr Berka je Crasphc.

Re: X1_Sub

jojo ta sika jde taky jenom acetonem a navíc jen někdy, většinou to mám na rukách 2 dny, pak zmizí. Nevím jestli mi to už někde neušlo, ale zeptám, se jaký k těm subům máš vrchy?

Re: X1_Sub

Zatím em151,

Hele Lukáši nemám v plánu se tady s tebou jakkoliv přít. Co se tloušťky týče se pleteš. Dneska se dá ve velkoskladu fy. Demos trade objednat cokoliv od 15 do 25 mm a mají to odstupňované po 1mm. Od 25mm nahoru už to jde s větším krokem. Co se Crashe týká, tak jsme tohle spolu pokud jsi pročetl tenhle link od začátku celkem probrali a na první verzi reagoval podle mě velmi kladně. To jak se choval tvůj sub opravdu nedokážu posoudit a nevím kde byla největší chyba. Z - "nic moc" toho opravdu moc pochopit nejde. Zase to ale strkáš všechno do jednoho pytle.

(upravil Lukáš33 18. 4. 2009 18:38)

Re: X1_Sub

Prostě i přes výstuhy,mi připadalo,že to dost vybruje.
Nic jsem tim nemyslel špatně,hlavně že je spokojenost na tvé straně.

Re: X1_Sub

Zdar,

  Koukám že od té doby co Crash působí na fóru reprománie to tady v sekci profi celkem umřelo. Zase jsem trochu pokročil tak posílám fotky. Suby jsou po povrchovce. Už mi chybí jenom reproň zadní dekel a kulové rožky na zadní rohy.


http://www.ukazto.com/?img=4267547~DSC02436.jpg
http://www.ukazto.com/?img=4267542~DSC02437.jpg
http://www.ukazto.com/?img=4267540~DSC02438.jpg
http://www.ukazto.com/?img=4267537~DSC02439.jpg
http://www.ukazto.com/?img=4267534~DSC02440.jpg

Re: X1_Sub

Ta mříž vypadá hodně dobře.