(upravil pistole 25. 8. 2009 20:03)

Re: Repráky Monacor

ignorovátko

EDIT : Řekl jsem to jasně na slovanetu (v onom inkriminiovaném vlákně) a řeknu to tedy ještě jednou tady. TY MABATE .... se ode mne odpovědi nedočkáš . A myslím že by ses tý odpovědi nedočkal ani od Velkýho Boba , kdyby věděl jaký si tady proti němu měl blbý kecy minule. Od tý doby jsi u mne odepsanej.

Re: Repráky Monacor

big_smile jak jinak ...

Re: Repráky Monacor

Mabat, možno keby za tebou bolo niečo vidieť, tak by ťa ľudia aj brali vážne. Zatiaľ máš tu a na hifislovanete kokotské reči a bedne s hadexami... Dawsoo naopak odpovedá aj na dosť blbé maily a má pri tom dosť trpezlivosti - vlastná skúsenosť smile. Tiež mu nežerem všetko, ale okolo reprákov mu tu na fóre asi nemôže konkurovať nik (zrejme pistole môže, ale nemá rád PhD lol )

(upravil MaBat 25. 8. 2009 20:01)

Re: Repráky Monacor

Lidi totiž nemají vlastní rozum a snahu o objektivitu. Mají rádi idoly.

Jak vidíš, problematika skokové odezvy mu byla poměrně obšírně objasněna, Velkým Bobem a nakonec i tím, čím jsem přispěl já (jakkoliv to byly "jen" odkazy na existující výsledky objektivních výzkumů) a pořád se chová jako vůl.

Re: Repráky Monacor

a) není nutno, aby pistole vysvětloval, že skoková odezva je integrálem impulsní
b) skutečně by mě zajímal konkrétní realizovaný projekt (objektivně i subjektivně) spíše, než navážení se do jiných členů

(upravil MaBat 25. 8. 2009 20:04)

Re: Repráky Monacor

PMA: vůbec nevíš, o čem mluvíš. Už se k tomu prosím nevyjadřuj..

Najdi si to na včerejším slovanetu.

Re: Repráky Monacor

No jo, bez skokovej odozvy sa pri reprákoch nedá žiť. O tom to celé je, na tom to stojí a padá lol.

Re: Repráky Monacor

A myslím že by ses tý odpovědi nedočkal ani od Velkýho Boba , kdyby věděl jaký si tady proti němu měl blbý kecy minule.


??? Tak to mne zajímá.

(upravil pistole 25. 8. 2009 20:07)

Re: Repráky Monacor

No Páni !.... ROFL ! - křivdil jsem ti.. teď si mne fakt pobavil! No.187

Re: Repráky Monacor

Ty jsi vážně ještě větší vůl, než jsem si myslel.

(upravil PMA 25. 8. 2009 20:14)

Re: Repráky Monacor

Už se k tomu opravdu potom vyjadřovat nebudu, ale jeden komentář teď přidám:

pro mě je pořád nejsolidnější měření to, které dělal Merhaut (profesor - už je po smrti, ne nick hifista) provoúhlými impulsy o šířce 10us a 20us (ten už má trochu problém se zvlněním nahoře). Amplitudovou a fázovou charakteristiku pak počítal podle definice z této impulsní odezvy. Všechny MLSSY apod. jsou jen náhražky. Howgh.

(upravil MaBat 25. 8. 2009 20:47)

Re: Repráky Monacor

Sorry, ale schovávat se za jiný nick a ještě začít takhle zavádějícím způsobem, v podstatě mimo mísu aktuální diskuze....

Chcete-li všechny ty aktivity dělané NÁSLEDNĚ po prof. Merhautovi zpochybnit, tak to udělejte. Tak, jak se sluší. Ale udělejte to. Jedná se čistě o praktickou věc časové "koherence" reálých reproduktorových soustav. O žádné vysoce akademické debaty. Sohlasím, že výsledek, tj. objektivní poslechový test, zodpoví všechno.

"Není důvod, aby se nemohl slušně věnovat audiu i SW programátor-analytik se 6 lety praxe v oboru SW."

Však to jem přesně já smile To je nějaká shoda náhod? U mě to je tedy o trochu víc.


Jo a poslední věc, o VB jsem tu napsal pouze to, že Aragorn je maximum, které se dá z koncepce klasického třípásma dostat, nic jiného. Nerad bych, aby to zůstalo v rovině toho nesmyslného drbu, zméněného pistolí. VB si velmi vážím.

Re: Repráky Monacor

Neznám pravidlo, které by diktovalo jeden nick na všech fórech. A docela mě to baví, nakonec je to hobby.

Určitě neplatí, že po Merhautovi nikdo. Ale pro mě on je osobnost čs. akustiky č. 1, se světovým dopadem a reputací. A po něm další takovou neznám.

(upravil MaBat 25. 8. 2009 20:54)

Re: Repráky Monacor

To ale není příliš objektivní ve věci opory ve Vašem názoru, jakkoli je to jistě pravda. Četl jsem jeho práce, nepochybně velmi inteligentní a věci oddaný člověk. Neznal jsem ho ovšem, jako Vy, vím, že jste u něj studoval.

Re: Repráky Monacor

... a ja doporucujem moderatorom celu tuto stranku hlupych kecov a OT zmazat.

Re: Repráky Monacor

dobre zasierate vlakno chlapi..skoda casu sledovat tento web, clovek sa tu uz pomaly nic nedozvie, len to,ze kto je aky vol a debil

Re: Repráky Monacor

pistole: na zaklade coho tvrdis "A absolutně nepoužitelní jsou ti s PhD"?  To by ma naozaj zaujimalo

(upravil MaBat 25. 8. 2009 21:16)

Re: Repráky Monacor

PMA: Jinak, až to dám do finální podoby, bude mi ctí pozvat Vás na poslechovou návštěvu. Základní podmínku pro dobrý výsledek (Dispre2) už mám wink Teda skoro, musím Vám ho ještě poslat, jak jsem slíbil...

Veřejnou prezentaci/srovnání s jiným produktem svého výtvoru jsem pak ale ochoten provést pouze v podmínkách slepého testu. K subjektivitám, daných podvědomou znalostí a osobních animozit nebo naopak preferencí, mám své výhrady. Bude-li tedy zájem, sám tu potřebu nemám.

Re: Repráky Monacor

Tak takhle jsem se dlouho nepobavil big_smile Já v určitém smyslu obdivuju různý ferdy mravence, ale tohle je teda nářez... nejenže tohle je vlákno je Repro Monacor,ale zajímalo by mne z jakého titulu dotyčný dokáže s praktickými a poslechovými zkušenostmi nula hodnotit cokoliv, zda je to maximum nebo minimum v daný koncepci...já ač se tím zabejvám kolem 15-17let si toto netroufám tvrdit (protože tu je co říkám pořád není rozhodující koncepce ale provedení a...soudcem je poslech muziky) a narovinu říkám pokud se to pánové nepročistí od všeho OT balastu tak je mi líto, ale smažu to tady celý protože tohle vlákno už je bohužel teď o ničem, jen o zoufalý snaze se za každou cenu prosadit a upozornit na sebe... ale chápu každej máme svý slabší a silnější stránky někdo se rozhodne že posere všecko co neodpovídá mylný představě o jakémsi ideálním stavu a jak psal Zorg, znechutí pak většinu lidí kteří něco chtějí vážněji dělat sem chodit... bravo!!!

Antonio:
Nechceš to tu tondo pánu malému-velkému celý předat? big_smile Bedny se smrsknou jen na jedno vlákno o OB (nemyslím ty tampony a vložky) big_smile  ... jiné konstrukce tu nemají přeci místo protože podle chlapce z Kozince co se vzhlédl v jedné z mnoha možných koncepcí ... to celej svět  přeci dělá uplně špatně a všichni i velcí výrobci pro domácí poslech jsou amatéři bez vzdělání že big_smile A repráky přeci stačej jakýkoliv ale musej bejt v horně bez toho to nemá přeci ten technicky správný sound...  Promiň měl jsem to tady opravdu rád ale tohodle už se účastnit opravdu nemohu.

PMA:
Pavle divím se ti že ztrácíš čas s tímhle exotem .... Bohužel zde platí přímá úměra... ti co něco umí a ví nemají potřebu povětšinou se bít v prsa a ukazovat že všichni co to maj v palici jinak srovnaný jsou blbci... K velikosti patří skromnost a pokora ... tady je to spíše inverzní úkaz ... Bohužel tak to na mne působí ... ale jsem klidnej každej je často sobě hrobníkem že...

Jofi:
Promiň neuraž se... ale pokud jsi PhD .... tak je to o potrefené huse maličko viĎ?, ... pak už asi tak trošku rouzumím co tím zhruba Tomáš myslel... celou dobu jsem si myslel (podle toho jakým způsobem píšeš, co řešíš a na co se ptáš že jsi sedumnáctiletej kluk,kterýmu táta občas nakoupí nějaký měniče abys nezlobil...

All:
Omlovám se všem ostatním za silnější a peprnější slovník,ale ač jsme ve virtuálním prostoru tak od takovýhle samozvaný nuly si ve vlákně který jsem založil a poskytl nějaký ty informace , na hlavu nenechám kálet... takže vy z mého "fanclubu" big_smile (to se mi líbí) pokud něco budete chtít kontakt na mě máte,když budu mít čas, tak pokud budu vědět odpovědi na vaše všetečný dotazy rád řeknu svůj názor na věc smile Poraďte tomu toubovi ať místo plků na netu kde na něj nikdo moc není stejně zvědavej, raději si něco postaví nebo si najde babu... Vy ostatní co v mém fanklubu nejste tak se můžete zaregistrovat a zaplatit členské příspěvky, nebo máte možnost využít fanklub jiný big_smile




čau Davča...

Není co dodávat...

(upravil pistole 26. 8. 2009 8:18)

Re: Repráky Monacor

Jofi: nic proti tobě nemám, ani pokud ten titul máš...

EDIT: ber to jako řečnickou nadsázku, která nicméně ukazuje určitou zkušenost kterou po práci s těmito lidmi mám.