Re: Ban pro Federmanna

Federmann napsal:

Proč nenapíšete alespoň zde, Federmannova metoda měření je špatná v tom a tom. Popište vaši metodu měření frekvenční charakteristiky pro pokles o 20dB.

Ty magor pripeceny sadlom pomasteny plechom pobity, co este tu potrebujes za odborne diskusne prispevky? Vsetko uz bolo vysvetlene X krat. To debilne meranie, ktore si pokrafral a zhorel zos, kde ako veduci merania mal zaistit bezpecne podmienky, aby sa to nestalo; tak vlastnou hlupostou to dopustil a este zacal kydat na to, ze je to chyba konstrukcie.

Uz sa tu niekolkokrat zopakovalo, ze sa cakaju vysvetlenia na minimalne 3 otazky. Ta honem odpovedz.

"Ták měřil W. Marshall Leach a já tak od sedmdesátých let měřím taky. " - W.Marshallovi si asi nalozeny v prdeli az po topanky...

"...ale také znalý současných technologii jako SACD a DVD audio,..."  klamstvo nad klamstvo, vlastne fantasmagorie niesu znalosti

"...staví stále své zesilovače, které i pro Subwoofery přesahuji šířkou pásma hranici 150kHz a nejsou v této oblasti omezeny na pouhých 20 či 40kHz..." - na tej stranke SinclairAudio je PREKLEP, ty retard s dlhym vedenim nizkeho napatia. Aky ma vyznam, aby sub hral do 150kHz? Ked toto tvoje debilne tvrdenie poslem hoci len autohifikom, tak ta vysmeju kdekolvek na ulici, cele desiatky dalsich for pojdu smiechom do kolien. Piskanie vysokych frekvencii asi vypaluje dieru do mozgu.

"Jen zopakuji, že měření Aldax SPV 250P bylo naprosto korektní, bylo naprosto stejné jak měření QQF-55 s MJ11015/16  a mnoha dalších zesilovačů"  - sem si zabudol dopisat, aky si debil, ze nevies ani zaistit spravnost pripojenia kablov k modulu, lebo o tom nemas ani sajnu.

"...že je přísně zakázáno připojení gramofonu, magnetofonu, mikrofonu, SACD, DVD audio či podobného zdroje signálu..." - prisne zakazane je pustat debilov k zlozitym elektrickym zariadeniam, kedze moze dojst k ich poskodeniu a hlavne je prisne zakazane im o tom vynasat verdikt.

"Nenahrazovat svou neznalost osobní rovinou a neustálým hledáním zástupných témat. "  - ved toto robis presne ty, ty kreten pokrytecky alibisticky, za toto by si mal dostat 10F kondom alebo kilovou PCB doskou z pajkovanej strany cez drzku.

Tieto ksindle na obrazku http://www.federmann.cz/images/stories/ … 010016.JPG  hraju do kolko MHz? Aspon 900? Nech na nich pocut aj vysielanie GSM.  Ten piezobordel na nich urcite tlaci ultrasonicne frekvencie, pri ktorych nastava extaticky orgazmus z SACD.

Re: Ban pro Federmanna

KomarD-Jeay, ty uražky na pana F sis mohl odpustit..jinak mu zase nahráváš do karet

Web

(upravil jik 3. 4. 2009 14:20)

Re: Ban pro Federmanna

KomarD-Jeay: vystihl jsi to dobře.

Zvlášť důležité připomenout, že ten člověk hledá zástupná témata od samého začátku co zde působí a bylo mu to vytýkáno už mnohokrát.

A ty ksindle jsou z Kauflandu á 249,- Kč/kus.

Luta: KomarD-Jeay se prostě takhle vyjádřil, no... jde to sice říct i jinak, ale pointa je tam správná.

(upravil KomarD-Jeay 3. 4. 2009 15:18)

Re: Ban pro Federmanna

luta, uz co je vela to je vela.

BAN, text ponechat.

Re: Ban pro Federmanna

Aj ja to čítam veľmi dlho. Nemám ani chuť na navštívenie jeho webu. Kudrík bol lepší a dostal banán smile
Myslím, že mi dáte za pravdu, Ÿe nieje nad kvalitnejší posluch, keš si to človek púšta z mobilu do debničiek ktoré sú dobré na testovanie napätia v zásuvkách.

sinclair: ja by som neváhal a podal by som trestné onámenie. Čo možeš stratiť? 500Kč za jej podanie?

som za ban. príspevky by mali ostať naveky.

Re: Ban pro Federmanna

jenom bych chtěl přihodit jeden obrázek
http://obrazok.eu/files/loh29v918mqfo5hzmwti_thumb.jpg
který dokazuje, že i v blbých filmech jsou frekvence nad 20KHz...

a dále si myslím o lidech který pročítají celý todle vlákno, že jsou mrhači času a života... o F si udělá obrázek každý z jedný stránky a né z XY stránek... furt se zde opakuje jedno a to samé. féďa neodpovídá a uhýbá, VIP se ho ptají na metody měření a ostatní členové do něj jen rejou

LOCK

Web

(upravil luta 3. 4. 2009 18:18)

Re: Ban pro Federmanna

chyna, a co s tim obrazkem ? vzdyt je tam rozdil pres 60dB smile A bylo by to verohodne, kdyby sample rate byla minimalne 96khz ale o tom tam neni zminka..

Web

Re: Ban pro Federmanna

však já používám 96KHZ a 32bitů smile  rozdíl tam sice je a to velký, ale o to nešlo, šlo o to dokázat, že tam ty frekvence jsou i když si určití jedinci myslí, že nea to je prosím obyč film! jedná se quantum of solid

Web

Re: Ban pro Federmanna

chyna.cz napsal:

však já používám 96KHZ a 32bitů

Soukromý formát?

(upravil luta 3. 4. 2009 18:34)

Re: Ban pro Federmanna

chyna, 32bit ses sekl ne?Chápu kam tím miříš.však ono 96khz není ještě problem..tam je využitelné zvukové pásmo cca do 48khz a tam ještě harmonické mohou mít vyžší amplitudu (věřím, že mikrák do 48khz není problem)..Ale neexistuje větší smysl řešit zesilovač do 300Khz..rozsah do 100khz bych bral jako maximální luxus  smile A to myslím, že už nějaké znalosti na úrovni signálu a systémů (vzorkování a zpracování) mám smile

Web

Re: Ban pro Federmanna

co tím chce autor říci?

Web

Re: Ban pro Federmanna

Chyna, a jaká skutečná informace je nad těmi 20kHz, kromě špinavého pozadí ? Já když připojím spektrák na studiový pult, tak nejen že naddu složky nad 20kHz, ale i nad 900MHz, když si zapomenu vypnout tydlifon. smile

Web

Re: Ban pro Federmanna

Pokud už tu někdo tento odkaz postoval, tak se omlouvám. smile

http://www.federmann.cz/index.php/nf-te … -internetu

Re: Ban pro Federmanna

100kHz viz: #488
Převodník 32bit vytvoří dynamiku 186dB, na co asi? Kdyby byl, pak by na obrázku (-100dB) bylo 86dB nad minimem.

Stačí 24bit, který má dynamiku 144dB, CD má pouze 16bit a to je 90bB, telefon má 8bit a to je 42dB, ale 32bit opravdu není.

Re: Ban pro Federmanna

takže foobar, AC3,zvukovka to tam maj jen tak pro srandu králíků? jenom , aby to vypadalo cool? já rozdíl na svých bednách na 24 a 32bitů slyším teda hodně, řezavost audigy se o hodně zmenší

Web

Re: Ban pro Federmanna

D/A převodník 32bit je naprostá blbost, ať to píše kdo chce, snad stokrát jsem to již vysvětloval.

Re: Ban pro Federmanna

dobře je to blbost, hned to přepnu ať mi to hraje hůř jen kvůli tomu, že to říkáš smile

Web

Re: Ban pro Federmanna

Myslím že chyna ani neví, jakej má převodník, ale někde tam má přepínání 24/32 bitů, což je bitová délka zpracování v audioprocesoru.

Re: Ban pro Federmanna

Co takhle dát nahoru na stránky nápis "Federmann je kokot"?

Občas jeho kydy zdaj mít faktickej základ, ale to jen kdesi vygooooglil, jinak je to hrozná smažka, co ani neumí psát. Jsem strašně rád, že mě fyziku učí velmi chytrý a vážený pán a ne něco takovýho.

(upravil luta 3. 4. 2009 19:13)

Re: Ban pro Federmanna

nemyslím, že by byl 32bit DAC blbost..jen nevím o žádném audioformátu s 32bit.. ono uz 24bit boohate staci 2^24=16.7mil urovni..2^32= 4G urovni big_smile
32bit DAC viz od pana googla :  http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- … K4397.html lol

Web