Re: Hlodník

‹Drobek› teprve TVM instaluju do hlavy

Re: Hlodník

diskuse:
A) PS. Náhodou jsme si nedávno suprově pokecali na článku o utrženém kolotoči.
B) Tak to mě mrzí, ten jsem minul
A) Nevadí, třeba se utrhne další...

Re: Hlodník

07. 05. 2008 22:08:11 ‹kreš› Mě na Mac Audio Z2100 autohifíci řekli že to je sračka co nedá snad ani 40W, a že to mý BCčko (12TBX100) v 8Ohmech s textilním závěsem je taky sračka.

(upravil Crashpc 18. 7. 2008 19:33)

Re: Hlodník

kdo má ten pocit že reprák vydrží víc než kilowatt...
http://www.autohificlub.cz/forumimages/ … 096841.jpg
Hubert o tomhle mluví docela často.

Re: Hlodník

To je klasika, vidím to u "reklamovaných" basáků dost často. Zesy zahnaný do limitu, že se to už jen houpe stejnosměrem a kmitka hoří.

Web

Re: Hlodník

A co těm reklamujícím řekneš pěkného? Máš na ně alespoň připravenou bejsbolku?

Re: Hlodník

tady prý nic nehořelo ( i když ta umělá hmota nebo co tak nevypadá). každopádně příčina nebo výsledek budou stejné.

Re: Hlodník

Prodávám dvě 3- pásmové reprobedny 2x 100W/8ohm . Vhodné použití do zkušeben nebo jiných uzavřených či menších otevřených prostorů. Povrch reproduktorů je pokryt izolačním kobercem pro lepší vodivost zvuku.
http://aukro.cz/item402264724_prodam_dv … bedny.html

Web

Re: Hlodník

a tu je kilowattového pokračování :

"To Crashpc: solo baric jo ale soloX 10" ten rozebiraci je cenou a parametrama kousek uplne jinde ten by neutrch pac tema 2kw by s nim asi nehnul"

jaj to bude zas jednou rána....

Re: Hlodník

‹Froggg› Drobek: Jestli chceš se mnou komunikovat, tak piš pravopisně správně, slušně a nepiš "w" místo "v" a snaž se taky nepoužívat zkratky typu lol nebo nwm. Jinak ti telepaticky ukopnu hlavu. Když to dodržíš, můžem se i bavit

‹Froggg-odvšivení› Proč si kurva dneska každej myslí, že forum/chat řeší všechny problémy? Jsem kuchař a už mě to neba, bude ze mě astronaut! -> www.google.cz -> forum astronautů -> hledej->registrace-> ahoj, chtěl bych být astronaut, doteď jsem vařil, co mám pro to dělat, co si mám koupit, jak zjistím tohle, udělám tamto, vysvětlete mě to, jste úplný svině, nedělejte ze mě idiota... Achjo...

Re: Hlodník

ale to je docela trefa do černýho. bych řekl....

Re: Hlodník

Mě na tom pobavilo právě to jak to řekl pěkně na rovinu. Žádný okecávání okolo.

Re: Hlodník

Ahifi demencia a vesela debata tu:  http://www.go4sound.sk/forum.php?forum=2&id=78682

Homár dídžej je najtrapnejší chalan na celom fore,ja ho normálne lutujem,ti jeho vyjadrenia si už píšem a potom spravím súhrn, napríklad ma zabilo slovo stredovýšky

ach jaj nemám slov........

Re: Hlodník

145db, to je kurva hodně. Ani se nedivím že do tebe tolika šijou. ten hlod je ale kvalitní...

Re: Hlodník

"vetšina tutech membrán nehraje..mají paramtry ale nic víc..nejsou schopny pak dávat..aby nešli u ruznejch vecí do limitace..klesá jim citlivost..a musíš to honit jak mongol..na nizkej hz...a aby ješte dali více..ty membrány vetšinou zanikaj...podle me je se vysrat na nizkou fs..kde u filmou je toho stejne málo..vetši více..a tam takové dle reprone hrajou na píču..to je muj názor..navíc já nemám čas to testovat to je další vec..raději vezmu profi repron 18sound..a budu vedet s slyšet jak to dre pd 35 do 100 což me bohate stačí..nemel sem potřebu mít mín.."

(upravil Thales 20. 7. 2008 22:41)

Re: Hlodník

Takové individuum má názor? To je maso!


no takto vcera som tam vyvrtal iba 10 cm dieru a hra podstatne lepsie  lebo ma kade vzduch unikat...ked bola zavreta tak som ho nemohol nejak nahlas zapinat lebo zacal chrcat..
http://audioweb.cz/viewtopic.php?pid=83203#p83203

(upravil Zorg 21. 7. 2008 8:40)

Re: Hlodník

Thalesu, předběhl jsi mě smile já když to viděl, nevěděl jsem, jestli se mám smát nebo brečet. Nicméně vzpoměl jsem si na svá pionýrská léta, kdy jsem stejným způsobem navrtal 1PF-067-33. Prostě 12ti letej bastard, co musel kámošům ukázat, jak mu to funí...
Dnes dělám už jen o trochu menší píčoviny lol

(upravil Thales 21. 7. 2008 17:51)

Re: Hlodník

OlevO
Chcel by som urobit 200W subwoofer, zosilovac uz mam skoro hotovy, ten bude okolo 150-200W. A este by som chcel taku malu radu ohladne vyvojky... Luhu. Ako sa to zaraba v presnom pomere.. Lebo nikdy som si to nevedel zapametat a bol som lenivy si to zapisat. Mam jednu zarobenu, lenze ta uz je slaba, tak by som chcel new. Mam aj kapslicky aj vodu big_smile , len enviem pomer.

OlevO
Dnes som bol v jednom obchode pre posledne suciastky, ktore som nemal, a on mi hovoril, ze anco to budem robit, ked si to cele mozem kupit.. teda ten subwoofer. Ze nemusim sa mordovat s vypoctami na objem ani rozmyslat aky reproduktor do toho... Mi ponukol nejaky 250W subac uz hotovy za 2200 alebo tak nejak. S aktivnou vyhybkou.

dumbo
TDA7383 neni HI-FI precti si datasheet!! je napajenej nesymetrickym napetim a to zhorsuje kvalitu zvuku (zesiluje jen kladnou pulvlnu), ale TDA2050 je napajen symetrickym takze spolehlive zesili obe pulvny (kladnou i zapornou) a to zarucuje kvalitnejsi zvuk.

dumbo
a reprak si porid s pevnou gumou (nejlip nakej 30cm) a min tak 100W pri 4ohm




A další:
Zrovna včera jsem viděl, jak jeden "inteligentní" pán svařuje a jeho stará (manželka) drží jistič v rozvaděči, aby nevyhazoval. Holt jsou "lidi" a lidi.

Názor na Feredmanna od jednoho z jeho žáků
Nj Féďa teleportoval se z jine galaxie akorat ze se neteleportovala s nim velka cast jeho mozku ... Ale v jeho hodinach je to proste vata .. sikana, hakis, sitovani no proste cokoliv :DD

Re: Hlodník

Používáme výhradně kvalitní techniku od výrobců světových značek (Zeck Audio, American Audio, Omnitronic, Pioneer, Sony,Vivanco, Mc Crypt, MC Lelland, atd.)

super znacky co ?:)

Web

Re: Hlodník

Ten Zeck je slušnej. Zbytek už je horší.