Re: Hlodník

Abys tomu rozuměl: OT úkroky děláte dnes a denně neustále 535 krát. Ale dokud zůstanete zde na smetišti a přestanete zvracet své nicneříkající filozofické bláboly do techničtějších témat, budu vás přímo velebit cool
Aby tomu tomu rozuměli i ostatní: ...hlavně už běž konečně do prdele, ty kryple lol

Re: Hlodník

Jaký gejzír svobody projevu a vytříbený jazyk. Doufám, že nebudete žárlit, když to nebudu nikde citovat.

(upravil little 12. 12. 2013 18:29)

Re: Hlodník

Jsem stejného názoru jako kolega z Plzně. Digitingu, to že uvedeš svoje jméno z tebe nedělá nějakýho hrdinu, to jen ty máš ten mylný dojem. Opravdovej hrdina nakluše do plný hospody nejlíp někde na Moravě a začně místnímu osazenstvu nadávat  do zku****** šmejdů haj*** atp. Jestli to svedeš, rád ti budu dělat kameramana. smile

Re: Hlodník

... do puntíku právě takového littlebulla jsem tady čekal, kolego odnikud. Bingo.

Re: Hlodník

Popravdě řečeno ani příspěvky pana Součka neberu vážně. Kdyby napřímo, bez zaobalení do zajímavé (netuším pro koho) stylistické formy, vyjadřoval oč mu jde, neměl bych problém. Takto jsou to v mých očích pouze nicneříkající filozofické bláboly. Kolega si nejspíš spletl fórum...?

Web

(upravil mechanik 12. 12. 2013 18:56)

Re: Hlodník

S touto častou by som súhlasil.

Digiting napsal:

Co jsem tak v životě stačil poznat - nejmoudřejší (ne nutně nejchytřejší) lidé ovládají umění říci i složité věci jednoduše. Já osobně se to budu do smrti jen učit. Ti horší rétorové před sebe strčí knihu, odkaz. A ti na chvostu se uchylují k argumentaci to si nastuduj, to jsi nepochopil, nebo dokonce to ty nepochopíš. Až potud lidskost sama. Pak jsou ještě typy (poznatek odtud) řitních alpinistů, kteří za takovou prázdnou argumentaci nebo zesměšňování přispěchají se smajlíky a pochvalami "tos mu to nandal". Nezřídka se "potvrzují" vzájemně neboli lezou do řiti jeden druhému. Strašná představa.


Zorg napsal:

...hlavně už běž konečně do prdele, ty kryple lol

Aspon vidím že nemá cenu so Zorgom debatovať. Človek čo má trochu úroveň sa takto nevyjadruje. Nadávať niekomu do kryplov to je ubohé.

Ale nechcem sa zapojovať do dalšej hádky...