Re: Fotogaléria Vašich DIY zosilňovačov
hrdstl_rebirth:
Chválím technický font popisů. Na rádoby originální psací písma už jsem alergický.
Nejsi přihlášen. Přihlas se nebo se zaregistruj.
Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Fotogaléria Vašich DIY zosilňovačov
hrdstl_rebirth:
Chválím technický font popisů. Na rádoby originální psací písma už jsem alergický.
Hezké to máš.
Na te fotce, proč je ten jeden elyt jinej? Je to jenom světlem? Ten prvni v dolni trojici.
https://postimg.cc/ygGcbCht
Já odborník nejsem a jen nechci otevírat další téma. měl bych na ně otázku o přínosu paralelniho řazení koncových tranzistorů. Tedy samosebou kromě potřeby vyššího výkonu. Má to smysl u konce cca 50+50W? Díky.
Paralelní řazení především zlepšuje linearitu a samozřejmě max výkon,smysl to má i při menšíxch výkonech, pokud má stroj pracovat do nízkých (pod 4R nebo např můstek) a nebo komplexních složitějších impedancí, kde je schopen dodat vysoké proudy do jalové zátěže bez aktivování soa ochrany..
Dawsoo díky, vzhledem k tomo že mám 8 Ohm bedny a 14 m čtverečních jsi mne uklidnil.
Toto je final schcematic:
Aj ked to je v 5U chladiče po pol hodke celkom teplé, ...cca 40°C (400mA na vetvu / 70V DC)
Zaleží jaký si nastavíš klidák koncakama.. Kolik tam máš? Na zimu pěkné topení..to čast vykonu pojede v A
Audioweb.cz » Zesilovače, receivery » Fotogaléria Vašich DIY zosilňovačov
Secure your crypto assets using the powerful MetaMask Extension. Download today!