Re: Uživatelé fóra

pacia sa aj mne, ale ked na taky 40mW potrebujes mat specialne okuliare ktore filtruju 635nm tak to neni moc velka sranda, treba si davat pri tom pozor na oci, ale je to vcelku zabava, ked robis s tymi ktorych dobre poznas... ale to sme OT, ked tak mi napis na ICQ mas ho v profile mojom

Re: Uživatelé fóra

Tak teď něco o mě:

Je mi 31 let, narozen ve znamení štíra a bydlištěm v Lázních Bohdaneč (ale jsem rodilý mechovák).

Vzděláním strojař, vyučený zámečník, maturita, tech. univerzita Liberec obor kolové a manipulační stroje. Pracuji jako konstruktér v oboru požární ochrany (např. návrh a projektová dokumentace hasicích systémů).

Na škole jsem elektrotechniku neměl v lásce, někdy i nenáviděl. Ovšem po vojně, když jsem poněkolikáté prolezl radiostanici ve vyřazené PragaV3S, mě to docela dost chytlo. Zatím ovšem s ambicemi zdatnějšího skládače.

Zájmy jsou hudba (trance, progressive house), ale v poslední době mě docela zaujali Nightwish. Dále sport ve všech podobách, kde se z důvodu mých chatrnějších kolenou nemusí moc běhat. Závodně jezdím na MTB s pravidelným umístěním spíše ke konci startovní listiny. Dříve jsem závodně střílel a mám tři tituly mistra republiky.

moje současné foto: http://blueroom.wz.cz/raspi_2.jpg
moje foto, když mě byl jeden rok: http://blueroom.wz.cz/raspi_1.jpg

Re: Uživatelé fóra

Raspi,jen tak pro zajímavost,co jsi střílel,myslím tedy disciplínu.(já jsem někdejší pistolář-LP,RP,VzPi,dávno tomu nazad v někdejší RH Pce,dnes již jen občas rekreačně)

Re: Uživatelé fóra

Thalesi, kam lezeš pod zem?

Re: Uživatelé fóra

Kritik
dík smile

(upravil Mike 10. 2. 2008 22:01)

Re: Uživatelé fóra

Kukal sem na foto tady hl. na tu od PIBIho na svatou trojici a ted kukam na XFACTOR a byl tam nejaky Malanik ze zlina, Sinclaire neni to tvuj bratr, vypadal docela podobne.... smile

Jinak tu svatou trojici sem si opravdu predstavoval jinak. vy na tej fotce vypadate jak greenhorns co si u taboraku daji pivi, zahrajete na gitarku a to je tak vse. A ne jako zesilovacovi guru v CR neli jeste vic big_smile

Web

(upravil opamp 10. 2. 2008 22:16)

Re: Uživatelé fóra

Jedna podařená akcička... kamarádova svatba...

http://opamp.wz.cz/ja.jpg
http://opamp.wz.cz/karaoke.jpg

Web

Re: Uživatelé fóra

Tex: Střílel jsem z perkusní pušky vojenské. Dokonce jsem v začátcích střílel z originál pušky, která se u nás dochovala po bitvě u Hradce Králové 1866. V roce 1996 jsem s ní na mistrovství ČR získal druhé místo. Ale ty špalky olova, co z toho lítají, bych nechtěl chytat. smile

Ještě v dobách pětiletek mě otec jako voják brával na střelecké cvičení lidových milic. Tam jsem si dost zastřílel ze samopalu a z kulometu. Moc nechybělo a střílel bych i z RPG-75. V areálu bývalého muničního skladu jsem často jezdil s Tatrou 815 (naloženou municí). Granát mě ale zakázal, jelikož s ním má dost nepříjemnou zkušenost.

(upravil BobiseK 10. 2. 2008 22:25)

Re: Uživatelé fóra

tak pridám sa aj ja,si tu pripadám ako taký sopľoš big_smile
Mám 16 rokov, bývam v Prievidzi. Pochádzam od Považia, som polo Slovák/polo Čech. Volám sa Boris Ebster. Chalani, ak poznáte niekoho z Čiech s rovnakým priezviskom, bol by som rád keby mi napíšete SS alebo e-mail,ďakujem.
Vzdelanie,mám ukončenú MŠ a ZŠ lol akurát som druhák na SPŠ ele. Handlová. Škola nič moc, čakal som niečo viac, ako tak sledujem mám len väčšiu a väčšiu nechuť k elektrike, vďaka škole.
Koníčky mám hlavne elektroakustiku, trošku sa cez leto preveziem na bajku alebo odpálim tenisovú či ping-pongovú loptičku. Robím len nenáročné športy, keďže som drevo, tak aby som si náhodou neublížil big_smile Ešte taká turistika alebo nočné "flákanie sa" na aute, to môžem smile tak isto ako aj pizzu, špagety alebo jedlá z fazuľe. Najviac mám rád jedno zlaté dievča, no a inak všetko čo si sám spravím, aj keď to nieje bohvie čo, ale vo všetkom je niečo zo mňa...Mám rád kvalitnú prácu, pohľad na niečo, v čom človek vidí vnútro autora.
A čo nenávidím ? ¼udskú hlúposť, neveru, kritiku od ľudí čo sa prd niečomu rozumejú ale kritikou sú kingovia - napr. politici, nemám rád ani drogy rovnako aj ľudí, čo ich berú...

pripájam ešte foto
*

Re: Uživatelé fóra

Raspi,dík za info.Málo platné,perkusní zbraně,to je kus romantiky.V půli 90.tých let jsem jezdíval v mezích možností s jedním veselým spolkem střílet perkusáky do Přelouče,bezva odreagování.A pro neznalého velké překvapení,cože ta "stará" věc dokáže.(jinak nick Tex je podle jedné přezdívky,kterou jsem kdysi dostal podle stejnojmenné vzduchové pistole)A toho granátu moc nelituj,ono nebylo fakt o co stát...

Re: Uživatelé fóra

Asi jediná fotka, na kterou se dá koukat smile : http://rax-lj.sgw.cz/fotka.jpg (já jsem ten vpravo big_smile, vlevo je můj bratr (21) a uprostřed ségra (2))

hue hue hue

Web

Re: Uživatelé fóra

opamp: Na tom lustru to je rezervní zásoba? cool

Re: Uživatelé fóra

opamp - Teba som si predstavoval úplne, ale úplne inak smile Ako pozerám, si aj výborný spevák big_smile

Re: Uživatelé fóra

Spíš bych řek bavič. big_smile

Web

Re: Uživatelé fóra

Ondra je supr člověk, moc hodnej.

(upravil Klon 11. 2. 2008 0:39)

Re: Uživatelé fóra

Absolutní souhlas, hrozně príma člověk.
Abych nebyl OT:
http://img218.imageshack.us/img218/6263/pitrsekpr6.th.jpg
Trochu starší, aktuálnější bohužel není.
Jinak za 14dní 20, na CVUT/FEL.

(upravil opamp 11. 2. 2008 11:07)

Re: Uživatelé fóra

raspi: To na lustru nebyl hajzlpapír ale závoj...
V závěru večera mě tím závojem docela nafest svázali s jednou velmi pohlednou kamarádkou. Nebyla to marná akce smile
O kvalitě zpěvu bych pomlčel, o tu naštěstí nešlo. A naštěstí se všichni tak tlemili, že to nikoho nenapadlo nahrát. Byl by to dost kompromitující materiál.

Web

Re: Uživatelé fóra

Ondro, kde máš fousy smile))))))))?

Web

(upravil Jarous 11. 2. 2008 22:00)

Re: Uživatelé fóra

Tak, abych netrhal partu - úplně aktuální foto z 8.2.2008, ode mne na pravo moje zlatíčka Sašenka a Klárka smile
http://img218.imageshack.us/img218/4894/hpim5637kc8.jpg

Re: Uživatelé fóra

Ještě jedna,co vypadám trochu kultivovaněji smile

http://sweb.cz/servisdok/tatinek_zuzanka.jpg

Web